boabbb написа:Blue1914 написа:boabbb написа:Жълто-черен Пловдив написа:Има разлика, верно е: преди 2 години ходихте на площада да му искате оставката, сега разтваряте задните бузи6 млн са си 6 млн.
Факт
Вие не сте ли заети да близкате захарното петле на едно микренско жребче?
Микренеца поне открито си казва накъде се е насочил ... Виж Делчо ... той си е насочен, ама вие се правите на откачени
Е па не сме чак толко леки като вазе и жАлтите особено.
Sirene написа:Blue1914 написа:
Ходихме да, вие покрай бирената фабрика не знам какво имахте в устите тогава, ама бая тихички бяхте онова лято.Левски си има организации на привържениците, които от месеци наред душат около собствеността и финансирането на клуба. Поради същите причини настояват за участие в клуба. Колкото и да зяете с тия обругани човчици- засега има един рекламен договор за около 1.5 милиона лева между мобилен оператор и най-популярния клуб в страната, което далеч не е някакво чудо невиждано. При доказване или по-очевидно участие на свинята в клуба, то със сигурност най-малкото ще има опозиция- нещо, с което влюбените в Ирена, Делянчо и Цеци пиленца не можете да се характеризирате.
Kаква позиция ще има бе, иди ги попитай какво смятат по въпроса хората от сектор Б, които ядоха бой и им беше казано да си траят, когато опитваха да скандират против Батков преди време
Мен никой не ме е бил. И трябва да си сълед дебил, за да сравняваш Батков и Пеевски. Батков беше малоумен комсомолец, некадърен футболен ръководител, но даваше някакви пари и безнесът му не беше толкова сенчест. Беше си направо ангел в сравнение с другите футболни босове. А гнусната свиня е готова да закрие България, за да си напълни гушата. Ако мисли да прави авторитет по начина, по който с Цецко надупваха майните- не е познал мястото.