Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: Две нови спортни телевизии - Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот hd29 » 11 фев 2015 10:58

boabbb написа:
Бат Зико написа:
boabbb написа:Да, аз давам 50 лв. за карта за фитнес, обаче насреща получавам съответното качество и знам какво ще получа.

Пффффф...ахахахаха, тоя за пореден път рече да каже нещо и за пореден път се пльосна по нос. Качество бил получавал за 50 лева,ахаха, ела у Ориндж да видиш кво е качество за 2 500 на година и тогава говори...

Немал бил да дава пари щото Томов щел да си ги зима у джоба, ми изгонете Томов и си ги влагайте в базата бе, кво мрънкяш по форумите.

Много ме кефи Домусчиев как ги лекува такива като тебе: най-скъпите билети у А група и това е-ако искаш идвай на стадиона, ако не седи си у къщи и пляскай глупости у форума...

Искаш ли да не ми обясняваш, бе, асиджанец :roll: Тичай за релси и стига провокира хората ... 2500 за фитнес :lol: :lol: :lol:

Най-богатите,най-умните и най-красивите пишат във форума на гонг :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 11:01

hd29 написа:Най-богатите,най-умните и най-красивите пишат във форума на гонг :lol: :lol: :lol:

Съдейки по тази конкретно тема,не си прав очевидно.
Повечето пишещи са социално слаби, за които 4 лева МЕСЕЧНО аахахахахаа, повтарям МЕСЕЧНО...са неква умопомрачително висока сума.
Не знам откъде имат пари за интернет тея хора.
Професор по география

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 фев 2015 11:04

Хората са различни и имат различни интереси, мен 70/75 %-та от мачовете в А група не ме интересуват! Не 4 лв. аз и 2 намя да дам
за един допълнителен канал в който ще дават А група и един мач от ВЛ просто претеглям и мойто мнение е не струва.
Ако канала е интересен и има Б група, НХЛ, КХЛ, НБА, Тенис, Снукър, Тур-а мога да дам и 10 лв. но с А група не могат да ме спечелят.
1/2/3 мача на месец на стадиона м/у 10/20 и 30 лв. за билети ако има и мач на националния още повече ако има мач в София
от евротурнирите на който и да било отбор(ами ако са 2/3 и отида) още повече и оттам + 4-ри лева за да гледам Лудогорец - Марек не мерси!
Както някой спомена се почват и мачовете през седмицата във време в което няма да е тъмно щото няма и осветление по стадионите!
Освен това правещите сметка 12х4 = 48 трябва да имат предвид че при плащане на месец ще е макс. 6/7х4-ри защото и малкото
излъгали се да се включат когато няма А група няма да плащат за повторения на мачове, голф предавания с турнири дето са минали
преди месец и т.н.т.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2015 11:07

Нямам проблем да платя за най-интересните наши и енглиш мачове, ама, "аджаба" туй "Trace Sport Stars" "чудо" що ми е ?
Нали е ясно, че поне лев от 4-рите, отива за този канал ?
Ами аз не желая да го дзепам т'ва нещо.

Не ми е за левчето, но искат, с бирата да ми пробутат и джапанки ...
То така излиза, баси.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 фев 2015 11:08

Бат Зико написа:
boabbb написа:Искаш ли да не ми обясняваш, бе, асиджанец :roll: Тичай за релси и стига провокира хората ... 2500 за фитнес :lol: :lol: :lol:

Гняхахахаха, кюстендилеца без 4 кинта за футбол,буахахаха, бегай че осмърде света,комик...

P.S. Ела у Ориндж, мое да ти направат намаление като за социално слаб....ама от друга страна нормалните клиенти не искаме такива като тебе да осмърдяват атмосферата така че не,седи си на село в Кистендил по-убу...

Не съм банкер като тебе, че да посещавам Orange :lol: Интересно ми е, обаче, уж си коматевец, а на фитнес във Варна или в София ходиш :roll: Щото Orange долу в равното няма :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 фев 2015 11:10

THE G.A.M.E написа:Нямам проблем да платя за най-интересните наши и енглиш мачове, ама, "аджаба" туй "Trace Sport Stars" "чудо" що ми е ?
Нали е ясно, че поне лев от 4-рите, отива за този канал ?
Ами аз не желая да го дзепам т'ва нещо.

Не ми е за левчето, но искат, с бирата да ми пробутат и джапанки ...
То така излиза, баси.

И то от тия пластмасовите, дето пише "Маратон" отгоре :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 11:11

boabbb написа:Не съм банкер като тебе, че да посещавам Orange :lol: Интересно ми е, обаче, уж си коматевец, а на фитнес във Варна или в София ходиш :roll: Щото Orange долу в равното няма :mrgreen:

Еми то и ти си у Кистендил,па си фен на ЦСКА и по-малко на Велбъжд Столипиново, как става тая раута?

Последно като проверих немаше изрична забрана жители на град София да са фенове на Ботев ПД-специално съм проверил сметай...
Професор по география

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 фев 2015 11:15

Бат Зико написа:
boabbb написа:Не съм банкер като тебе, че да посещавам Orange :lol: Интересно ми е, обаче, уж си коматевец, а на фитнес във Варна или в София ходиш :roll: Щото Orange долу в равното няма :mrgreen:

Еми то и ти си у Кистендил,па си фен на ЦСКА и по-малко на Велбъжд Столипиново, как става тая раута?

Последно като проверих немаше изрична забрана жители на град София да са фенове на Ботев ПД-специално съм проверил сметай...

А-а, ти си от армията на мьекащите :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 11:17

boabbb написа:А-а, ти си от армията на мьекащите :lol: :lol:

Пфффф....разбрахме че си социално слаб селяк,изкарващ месеца на помощи, нужно ли е да се излагаш още повече?
Професор по география

Върни се в “Свободна зона”