THE G.A.M.E написа: И тогава важеше същото, каквото и сега - "Щом сме се хванали на хорото, ще играем".
Няма как! Дали сме си гъза под наем...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа: И тогава важеше същото, каквото и сега - "Щом сме се хванали на хорото, ще играем".
Мда, луди пари по системата - босът с кола за 200 000, а заплатите... "Ми криза е". Я сега разкажи за средната класа.
smoothc написа:Мда, луди пари по системата - босът с кола за 200 000, а заплатите... "Ми криза е". Я сега разкажи за средната класа.
Нещо против скъпите коли ли имаш?
wannabe написа:RedeviL написа:КАН написа:На мужиците не трябва да им се издава виза за повече от 20-30 дни . Най-наглото същество по черноморието е руснака . Ако не се ограничи тази напаст , нищо чудно до 10г. да акостират 2-3 руски военни кораба по черноморието и да кажат , това е наше .
Историята не ми е най-силната черта, но нима искаш да ми кажеш, че живеещите в Крим руснаци са акостирали там, а не са кореняци?
Ами не са! Крим е присъединен към рАЗИЯ от Екатерина Велика! Една от малкото про-европейски владетели на Русия. Всъшност скандалното е че, когато начело на рАзия има про-европейски владетели като Петър едно () и Екатерина, тогава се появяват и Чайковски и другите велики руски писатели/композитори... А когато рАзия обърне гръб на Европа се получва това което и сега се случва там - рецесии, комунизъм, диктатура, лагери, смърт!
fcb_bg написа:smoothc написа:Мда, луди пари по системата - босът с кола за 200 000, а заплатите... "Ми криза е". Я сега разкажи за средната класа.
Против експлоатацията имам.
smoothc написа:fcb_bg написа:smoothc написа:Мда, луди пари по системата - босът с кола за 200 000, а заплатите... "Ми криза е". Я сега разкажи за средната класа.
Тя не съществува от вчера или днес,така че...
Синьо сърце написа:Игра, не заблуждавай хората! Тези, дето направиха пари от ЕС, не са никак много, а и са добре познати като профил. Мутри и подставени партийни лица, предварително известни неслучайни фирми и прочее... По-интересното е, че същите печелят и от руските инвестиции и случайно са купили земи по трасето на ЮП... Нищо ново под Слънцето, разправяй небивалици на децата!
fcb_bg написа:smoothc написа:fcb_bg написа:smoothc написа:Мда, луди пари по системата - босът с кола за 200 000, а заплатите... "Ми криза е". Я сега разкажи за средната класа.
Тя не съществува от вчера или днес,така че...
Така че какво? Добре е викаш системата?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта