http://youtu.be/atNHzloGM20
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Колко ни е армията20 000 ли беше
![]()
Мисля 35 000 професионална, но с мобилизация, последно което знам е ( така беше към периода 2000 - 2005 г. ) че за 2 месеца трябва сме 750 000.
Какви 750 000? Мушмули. Аз съм забравил за кво ставаше дума в едната ми специалност от запаса. Виж, в другата с инженерни войски все нещо ще свърша. Но нашата армия е неспособна да води бой срещу когото и да било, а за руснаци-айде мерси, няма нужда! Да се бия с тях? ОК, вдигам бялото знаме и сядам да пием по водка, а вие се бийте-ваша воля! Днес в магазина двама руснаци ми направиха баси оборота и се заговорихме, щото видяха, че разбирам езика. А като видяха на лаптопа сайта на ДНР, и чуха термините пиндоси и каратели се изненадаха определено! Лошо мислели за нас, как ли пък не... Истината е, че ни съжаляват. На тях им е ясно, че ни работят и ЕС, и СШП, и че сме робове. Това е положението!
CTAHKO написа:Иначе аз не вижадм коя от страните-членки на НАТО ще тръгне срещу собствените си интереси и ще започне да воюва срещу РусияАко конфликта се задълбочи, пак ще са САЩ с подкрепата на ей такива продажни и послушни мижитурки като нас
Те тогава ще ядем дървото
ivan56 написа:Messi_fan написа:ivan56 написа:Ето такива ц@рвули като теб обичам най-много като дойдат август месец на морето.Точа голямата брадва и ги пращам на село по живо по здраво.
ПрИмоция се пише бе гражданиноооооо.
Прав си. Такива сте вие бедняците. хахахах сам си го призна. хахаха![]()
![]()
И се пише "промоция", селоооооо.![]()
Като ти гледам умственият капацитет и не можеш да схванеш иронията за прИмоцията,представям си какъв богаташ си.![]()
![]()
![]()
Мъкааааааааааааааааа
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Че те Иран и в момента са основен доставчик на нефт и газ на Китай и ИндияЗа какво им е да включват и янките в далаверата.
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Че те Иран и в момента са основен доставчик на нефт и газ на Китай и ИндияЗа какво им е да включват и янките в далаверата.
В подчертаното е заровено кучето.
И аз чак не повярвах, когато се случи... А именно, нали съвсем наскоро Китай сключиха много солиден договор с Русия за доставка на газ.
И мисля, за сериозен период.
Иран увисна... Можеби съвсем не е случайно, че отношенията между Иран и Щатите се затоплиха напоследък.
С прости думи, сделката между Русия и Китай, бутна Иран в ръцете на Запада.![]()
Абе, много интересно ще стане скоро на международната сцена.
Дано не стане обаче напечено ...
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Че те Иран и в момента са основен доставчик на нефт и газ на Китай и ИндияЗа какво им е да включват и янките в далаверата.
В подчертаното е заровено кучето.
И аз чак не повярвах, когато се случи... А именно, нали съвсем наскоро Китай сключиха много солиден договор с Русия за доставка на газ.
И мисля, за сериозен период.
Иран увисна... Можеби съвсем не е случайно, че отношенията между Иран и Щатите се затоплиха напоследък.
С прости думи, сделката между Русия и Китай, бутна Иран в ръцете на Запада.![]()
Абе, много интересно ще стане скоро на международната сцена.
Дано не стане обаче напечено ...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
FLANKER написа:А ,в последните ти две изречения е ключът! Чакане му е майката.Предлагам да си стиснем ръцете за реми за тази вечер
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта