Порошенко праща българи на война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Порошенко праща българи на война

Мнениеот FLANKER » 05 авг 2014 20:28

Поздрав за феновете и на двата лагера 8-)
http://youtu.be/atNHzloGM20
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 авг 2014 20:30

sin4ec написа:
THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Колко ни е армията :roll: 20 000 ли беше :? :roll:

Мисля 35 000 професионална, но с мобилизация, последно което знам е ( така беше към периода 2000 - 2005 г. ) че за 2 месеца трябва сме 750 000. ;)

Какви 750 000? Мушмули. Аз съм забравил за кво ставаше дума в едната ми специалност от запаса. Виж, в другата с инженерни войски все нещо ще свърша. Но нашата армия е неспособна да води бой срещу когото и да било, а за руснаци-айде мерси, няма нужда! Да се бия с тях? ОК, вдигам бялото знаме и сядам да пием по водка, а вие се бийте-ваша воля! Днес в магазина двама руснаци ми направиха баси оборота и се заговорихме, щото видяха, че разбирам езика. А като видяха на лаптопа сайта на ДНР, и чуха термините пиндоси и каратели се изненадаха определено! Лошо мислели за нас, как ли пък не... Истината е, че ни съжаляват. На тях им е ясно, че ни работят и ЕС, и СШП, и че сме робове. Това е положението!

+1000
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2014 20:33

CTAHKO написа:Иначе аз не вижадм коя от страните-членки на НАТО ще тръгне срещу собствените си интереси и ще започне да воюва срещу Русия ;) Ако конфликта се задълбочи, пак ще са САЩ с подкрепата на ей такива продажни и послушни мижитурки като нас 8-) Те тогава ще ядем дървото 8-)

Абе те "Янките" не са идиоти.

1-во ще гледат да създадът алтернатива на руската енергийна зависимост ( миналата седмица мернах някъде, че САЩ и Иран, преговарят за многообемен газопровод към Евразия ) ... И ако успеят, чак тогава евентуално ще се счепкат с Русия.
Ако Европа има алтернатива на руските енергийни източници, цялата картина се променя.
Русия не е толкова силна... Това косвено си го признават от Кремъл, щото не смеят да прекъснат доставките си за Европа.
В момента най-силният коз на Путин са европейските партньори на Русия.
Повечето от богатите страни, не биха подкрепили военни действия срещу Русия, щото тогава искат-не искат, руснаците ще спрът кранчето.
Същевременно Русия осъзнава чудесно, че спрът ли кранчето, автоматично критичните към САЩ европейски страни, ще се присламчат веднага отново към Щатите.
Точно за това Русия гледат да възпират всякакви проекти, които да са алтернатива на съществуващите нейни - собствени.
Интересното е, че някои тук се палите и одобрявате това... Пък нали е казано, че конкуренцията ражда качество. ;)

Иначе САЩ имат много по-запалени и силни съюзници от нас... Австралия, Канада, Франция, Япония, та така. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 05 авг 2014 20:36

ivan56 написа:
Messi_fan написа:
ivan56 написа:Ето такива ц@рвули като теб обичам най-много като дойдат август месец на морето.Точа голямата брадва и ги пращам на село по живо по здраво.
ПрИмоция се пише бе гражданиноооооо.

Прав си. Такива сте вие бедняците. хахахах сам си го призна. хахаха :mrgreen: :mrgreen:
И се пише "промоция", селоооооо. 8-) :mrgreen:

Като ти гледам умственият капацитет и не можеш да схванеш иронията за прИмоцията,представям си какъв богаташ си. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мъкааааааааааааааааа

Много добре я схващам, но нарочно те поставих в поза партер да си обясняваш коментарчето като првокласник пред начална учиелка. хаххаа шах и мат. ххахаха бедняк.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2014 20:38

Че те Иран и в момента са основен доставчик на нефт и газ на Китай и Индия ;) За какво им е да включват и янките в далаверата. що се отнася до французите, така ще ги подкрепят, че не е истина :lol: Особено след многомилиардните санкции наложени им от янките към БНП Париба :lol: Искаха да им налагат санкции и за Мистралите :) Ей сега ще ги подкрепят. Японците пък чакат само руснаците да лъцнат крилцата на янките и евреите за Сахалин за да се намърдат на тяхното място заедно с китайците :) Останалите са все държави, дето са на другия край на планетата и имат крещяща нужда от конфликт с Русия 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 05 авг 2014 20:43, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2014 20:42

Игра, ще ми е интересно да видя твоето евентуално трасе на газопровод от Иран към Европа. През кои държави ще мине?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2014 20:42

CTAHKO написа:Че те Иран и в момента са основен доставчик на нефт и газ на Китай и Индия ;) За какво им е да включват и янките в далаверата.

В подчертаното е заровено кучето.

И аз чак не повярвах, когато се случи... А именно, нали съвсем наскоро Китай сключиха много солиден договор с Русия за доставка на газ.
И мисля, за сериозен период.

Иран увисна... Можеби съвсем не е случайно, че отношенията между Иран и Щатите се затоплиха напоследък.
С прости думи, сделката между Русия и Китай, бутна Иран в ръцете на Запада. :lol:

Абе, много интересно ще стане скоро на международната сцена.
Дано не стане обаче напечено ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 авг 2014 20:46

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Че те Иран и в момента са основен доставчик на нефт и газ на Китай и Индия ;) За какво им е да включват и янките в далаверата.

И аз чак не повярвах, когато се случи... А именно, нали съвсем наскоро Китай сключиха много солиден договор с Русия за доставка на газ.

Иран увисна... Можеби съвсем не е случайно, че отношенията между Иран и Щатите се затоплиха напоследък.
С прости думи, сделката между Русия и Китай, бутна Иран в ръцете на Запада. :lol:

А ,в последните ти две изречения е ключът! Чакане му е майката.Предлагам да си стиснем ръцете за реми за тази вечер :)
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2014 20:47

THE G.A.M.E написа:

Въобще не са увиснали. На китайците им трябват допълнително ресурси, освен иранските доставки ;) Иначе Иран рано или късно ще се отворят към запада. Въпросът е еятоласите малко да отпуснат хватката, че от една светска държава, само за няколко десетилетия я направиха крайно религиозна 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 05 авг 2014 20:49, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2014 20:49

FLANKER написа:А ,в последните ти две изречения е ключът! Чакане му е майката.Предлагам да си стиснем ръцете за реми за тази вечер :)

Ба, реми... Това не е двубой бре, братле. :)

По-блъскахме клавиатурите, мина времето... :lol:
Пък винаги е забавно и интересно, когато имаш солиден опонент за даден спор. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”