Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Над 10 жертви след пороя във Варна, издирват се още хора

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 юни 2014 10:04

За съжаление с природата няма как да се преборим! Бог да ги прости хорицата! Дано само час по-скоро тия дъждове в цялата страна дето ни тормозят 2 месеца вече свършат, че тази трагедия отново ще се повтори за съжаление!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 юни 2014 10:04

vaskonti написа:[offtopic]Някои хора доста сериозно се филмират... тайни оръжия, сенатори-сатанисти, самолети, пръскащи щуротии... абе вие нормални ли сте бе??? :|[/offtopic]

Нормален съм да. И преди няколко дена със собствените си очи видях пръскащия самолет който мина над Варна.Посока ЮИ-СЗ.На 14.06. в 11h20m мина самолета.
Последна промяна от icko65 на 20 юни 2014 10:18, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 20 юни 2014 10:05

Как в секундата, в която стана време за преместване на изваден и оплетен с боклуци кабел, десетки мангали се появиха "да помагат"...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2014 10:24

icko65 написа:
vaskonti написа:[offtopic]Някои хора доста сериозно се филмират... тайни оръжия, сенатори-сатанисти, самолети, пръскащи щуротии... абе вие нормални ли сте бе??? :|[/offtopic]

Нормален съм да. И преди няколко дена със собствените си очи видях пръскащия самолет който мина над Варна.Посока ЮИ-СЗ

Аз всеки ден виждам по няколко такива самолети. При това от години.
Да се използват подобни трагедии като повод да се пробутват теориите на конспирациите е не по-малко жалко от опитите на някои други хора да си пробутват политиката.
Разберете, че природни бедствия са ставали през цялата история на тая планета и ще продължават да стават. Нещо повече - идея си нямате какви късметлии сме, че от много време не ни е сполетяло някое наистина сериозно бедствие, каквито са ставали хиляди и хиляди пъти. Да се обясняват тия бедствия със харпове, самолети, сенатори и рептили си е чиста проба филмиране и нищо друго :!:
modor написа:Сега почват да се обвиняват политиците кой е виновен, да се похвалят кой пръв отишъл на мястото и т.н. и т.н. , телевизиите се чудят как да си направят рейтинга и като слушам малоумните въпроси които задават някои от журналистите , нямам думи. Да се помолим да няма повече жертви и да помогнем с sms DMS VARNA 17 777 !
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 юни 2014 10:26

Стига сте дрънкали глупости а пуснете смс текст DMS VARNA номер 17 777 :!: За час и половина 25 000 лева са събрани вече

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 юни 2014 10:30

vaskonti написа:
icko65 написа:

Нормален съм да. И преди няколко дена със собствените си очи видях пръскащия самолет който мина над Варна.Посока ЮИ-СЗ

Да се използват подобни трагедии като повод да се пробутват теориите на конспирациите е не по-малко жалко от опитите на някои други хора да си пробутват политиката.
Разберете, че природни бедствия са ставали през цялата история на тая планета и ще продължават да стават. Нещо повече - идея си нямате какви късметлии сме, че от много време не ни е сполетяло някое наистина сериозно бедствие, каквито са ставали хиляди и хиляди пъти. Да се оясняват тия бедствия със харпове, самолети, сенатори и рептили си е чиста проба филмиране и нищо друго :!:
modor написа:Сега почват да се обвиняват политиците кой е виновен, да се похвалят кой пръв отишъл на мястото и т.н. и т.н. , телевизиите се чудят как да си направят рейтинга и като слушам малоумните въпроси които задават някои от журналистите , нямам думи. Да се помолим да няма повече жертви и да помогнем с sms DMS VARNA 17 777 !

филмиране викаш.а как е определението за потребител,който не приема чуждо мнение,вживява се като последна инстанция и си мисли че неговото мнение е меродавно а другите не струват :?: при тва не обикновен потребител а модератор.о,всемогъщи и въздесъщи модераторе,прости ни нашата дързост,твоето мнение е закон за нас :mrgreen:
пс всеки да пусне смс
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2014 10:30

Аз пуснах. Интересно ми е ония, дето непрекъснато си увеличават заплатите дали ще пуснат.

Нямало пари за профилактика на шахтите....ама за нови парламентарни автомобили винаги се намират, нали? Извинявам се, че намесвам политиката, но не се сдържам. Тая трагедия можеше да се избегне при адекватна държава.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 юни 2014 10:35

vaskonti написа:
icko65 написа:

Разберете, че природни бедствия са ставали през цялата история на тая планета и ще продължават да стават. Нещо повече - идея си нямате какви късметлии сме, че от много време не ни е сполетяло някое наистина сериозно бедствие, каквито са ставали хиляди и хиляди пъти. Да се обясняват тия бедствия със харпове, самолети, сенатори и рептили си е чиста проба филмиране и нищо друго :!:

Абе тука съм се нагледал вече на идиоти от класа , кво се мъчиш да ги вразумяваш диагнозата им е неличима :lol:

Толкова просто и елементарно е всичко , то се почна от 10 кладенеца вода да се носи !
Трагедията като цяло е че квартала е на хълм и най логичното е водата да си намери водосток от къде да мине (именно по деретата) Какава сеч ги гони тия , никой ли не вдява че 100л на квадратен метър , пясък да беше нямаше да ги поеме и пак водата щеше да избие от някъде ! Чак ме хваща яд къв прост народ сме :oops:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юни 2014 10:38

icko65 написа:

Нормален съм да. И преди няколко дена със собствените си очи видях пръскащия самолет който мина над Варна.Посока ЮИ-СЗ.На 14.06. в 11h20m мина самолета.

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2014 10:38

костенурк написа:
vaskonti написа:
icko65 написа:

Разберете, че природни бедствия са ставали през цялата история на тая планета и ще продължават да стават. Нещо повече - идея си нямате какви късметлии сме, че от много време не ни е сполетяло някое наистина сериозно бедствие, каквито са ставали хиляди и хиляди пъти. Да се оясняват тия бедствия със харпове, самолети, сенатори и рептили си е чиста проба филмиране и нищо друго :!:

филмиране викаш.а как е определението за потребител,който не приема чуждо мнение,вживява се като последна инстанция и си мисли че неговото мнение е меродавно а другите не струват :?: при тва не обикновен потребител а модератор.о,всемогъщи и въздесъщи модераторе,прости ни нашата дързост,твоето мнение е закон за нас :mrgreen:
пс всеки да пусне смс

Правиш опити да остроумничиш ли?
Ако не приемах мнението ти, щях да се възползвам от безграничната си сила и да ти изтрия мненията, а вероятно и да те резна. Както виждаш, нищо подобно не правя, което значи, че зачитам правото ти на мнение, но това не ми пречи да кажа, че е жалко такива трагедии да се използват за да се пробутват конспирации. Ако ти не виждаш проблем в това, това си е твоя работа и си е за твоя сметка.
До тук съм по въпроса.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”