Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 фев 2014 19:36

doktora25 написа:поставя въпроса за ценностите и пътя, по който върви "демократичният" свят и още по-логичният въпрос: трябва ли и ние да вървим по него.

Трябва да следваме собственият си път, който да е независим, но не и да е в сериозен конфликт с пътя на другите.
Трябва да ни е ясно, че никой от големите страни няма да си сложат "главата в торбата" заради нас.
Да, в това число и Русия.
Всичко е интереси и сфери на влияние.
Светът се овълчва, всеки дърпа чергата към него.

Ние, вместо да бягаме от проблемите ( както вероятно предлагаш с едно решение да напуснем ЕС ) ... Трябва да направим всичко възможно да ги решаваме.
Ние сме член на Европейският Съюз, и като такъв, трябва да гледаме този алианс да върви добре, до колкото ще имаме полза от това.
Трябва да изявяваме позиции, трябва да изявяваме претенции, несъгласия... И т.н.
С разум, доводи и аргументи, самите ние можем да тласнем ЕС към един път, който да не противоречи на нашите ценности.
Сигурен съм, че ще бъдем подкрепени и от други страни-членки !
Проблема, обаче е, че политиците ни нямат топки :!:

Отново го пиша...Бягството ни от ЕС, няма да ни реши проблемите.
А и по-този начин ще пропуснем шанса да влияем на историята. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 фев 2014 19:50

doktora25 написа:
vaskonti написа:
doktora25 написа:Да са ни живи и здрави Съюзниците!

Ние с тая партия ли сме съюзници?
Коя държава в света и в частност в Европа е била задължена да легализира гей бракове?
Защо "фалиралия" ЕС спира само нашите пари?

Надявам се, че ясно разбираш какъв е проблемът. Та държави като Саудитска Арабия и Катар вероятно имат по-адекватно законодателство, което да не допуска появата на подобни партии, което от своя страна поставя въпроса за ценностите и пътя, по който върви "демократичният" свят и още по-логичният въпрос: трябва ли и ние да вървим по него.

Тия държави, които ми цитираш, просто идея си нямаш какви закони имат. Специално за Оман имам такава информация от мой познат, който е доста авторитетна личност и уважаван в професията си в целия свят, та за Оман знам, че имат такива закони, стават такива неща, че ще ти падне ченето как е възможно такова нещо в днешни времена. А Оман е баш в тоя регион, за който ми говориш. Едно ще ти кажа - моли се никога да не се приближим към тях като законова база. Този мой познат по принцип като мислене е като някои форумци тук - говори за илюминати, вижда евреи навсякъде на Запад и тем подобни, по принцип и той залита на изток, обаче като се върна от Оман, беше просто онемял. Просто идея си нямаш до какви крайности се стига на битово ниво в тия държави, зад лъскавата фасада на, иначе, богатия им живот.
В тези държави подобни партии не се допускат не за друго, а защото ислямът е изключително влиятелен, при това строгия ислям. Но това, че няма такива партии, изобщо не пречи на хората да се "женят" на по 2-3 годинки, да си взимат по 20 съпруги, а жените...да имат с една идея повече права от едно куче. Но не това ми е разказвал моя познат, има неща, които са толкова брутални, че просто идея си нямаш.

Освен това - въпросната партия се е състояла от точно трима човека, не е допусната до избори защото, забележи, не е събрала нужните 30(тридесет) подписа от всеки от изборните региони в Холандия. Партията НЕ съществува вече 4 години. Разбира се, "мислители" като South_Park не се интересуват от подробностите, а хора като теб изобщо не си правят труда да проверят какви ги плямпа южния_парк и по инерция си готов със заключенията. Сега все още ли смяташ, че лошия запад допуска подобни партии, както и по-забавното - че ние сме в съюз с такива партии?
Между другото, защо "железната" Русия избра за спортен химн песен на една хомо-двойка?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 фев 2014 20:21

vaskonti написа:Между другото, защо "железната" Русия избра за спортен химн песен на една хомо-двойка?

Причините са много. Лично на мен това ми е една от любимите групи. Хубави момичета с наистина невероятно звучене, може би най-популярната съвременна руска група, а и аз лично се съмнявам че са такива, на каквито се правят. Е то "правенето" принципно е по-важното в случая, но може би това е отговор на предизвикателството, което отправи Запада с бойкота. Всъщност това което според мен Русия каза с това изпълнение е "Ние сме толерантни, но всичко трябва да си има определени граници", каквото трябва да бъде отношението на всеки нормален човек. На мен лично много щеше да ми хареса ако бяхме чули и Пуси райът да пеят, огромен шамар щеше да бъде към доброжелателите. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 08 фев 2014 21:22

doktora25 написа:
vaskonti написа:Между другото, защо "железната" Русия избра за спортен химн песен на една хомо-двойка?

Причините са много. Лично на мен това ми е една от любимите групи. Хубави момичета с наистина невероятно звучене, може би най-популярната съвременна руска група, а и аз лично се съмнявам че са такива, на каквито се правят. Е то "правенето" принципно е по-важното в случая, но може би това е отговор на предизвикателството, което отправи Запада с бойкота. Всъщност това което според мен Русия каза с това изпълнение е "Ние сме толерантни, но всичко трябва да си има определени граници", каквото трябва да бъде отношението на всеки нормален човек. На мен лично много щеше да ми хареса ако бяхме чули и Пуси райът да пеят, огромен шамар щеше да бъде към доброжелателите. :)

За какво им е да се правят? Дори мисля вкараха в затвора техни членки. Ако се правеха, щяха да си признаят рано-рано.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 фев 2014 21:24

Jürgen написа:
doktora25 написа:

За какво им е да се правят? Дори мисля вкараха в затвора техни членки. Ако се правеха, щяха да си признаят рано-рано.

Тук става дума за ТАТУ, не за Пуси райът. Не мисля че са вкарвали нито Юлия, нито Лена в затвора.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 фев 2014 21:39

Васконти, много, ама много пресилено е тези две момичета да се нарекат хомо-двойка. Нормалните хора са против мъжката п....тия.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 фев 2014 21:40

А за женската ли са ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 08 фев 2014 21:43

doktora25 написа:
Jürgen написа:
doktora25 написа:

Тук става дума за ТАТУ, не за Пуси райът. Не мисля че са вкарвали нито Юлия, нито Лена в затвора.

Ааа, ок. Аз си мисля Пуси райът......

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Педофилите в Холандия си направиха партия

Мнениеот Безкомпромисен » 08 фев 2014 22:28

Bолен Сидеров написа:
South_Park написа:
Торук Макто написа:Европейска ценностна система, европейски ценности!

До максимум 2 години ще ни "задължат" да легализираме гей-браковете 8-)

Затова трябва да напуснем ЕС и обратно да се върнем към Русия, като за целта се асоциираме към нейния Евразийски съюз!

Нормално е такъв комунистически престъпник като вас да искате България да бъде в комунистическия СССР наречен ЕАС! За мен ЕАС =СССР!
Кой ви създаде комунистическата банда АТАКА , не бяха ли комунистите?
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 фев 2014 22:51

1982 написа:А за женската ли са ??

[offtopic]Гледай сега, едното нещо е естетическо, а другото-гнусно. Жените са по-красивата част от човечеството, а когато се съберат две принцеси на едно място, въображението не ми достига какво могат да направят. Стремежът към красива жена, дори да е от страна на жена за мен е форма на естетика, а и тук просто става дума за малко забавление, в което не виждам нищо лошо. Междувпрочем певицата Антония, която дълго-дълго краси аватара ми има не една песен на тази тематика.
Другото пак повтарям е нещо гнусно. Също така неприемливи ми се струват всички тия глупости които ги говорят за права, сватби и т.н. Ако има нещо повече от споменатото от мен по-горе вече става дума за болест.[/offtopic]
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Върни се в “Свободна зона”