Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bолен Сидеров

Re: БСП направи 70% от плажовете платени

Мнениеот Bолен Сидеров » 07 фев 2014 22:13

ЕМИЛ написа:
Bолен Сидеров написа:На следващите избори гласувайте за Атака и плажовете ще бъдат безплатни!

Е как така ?

Дайте ми мнозинство в следващия парламент и ще разберете!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 07 фев 2014 22:14

Bолен Сидеров написа:
ЕМИЛ написа:
Bолен Сидеров написа:На следващите избори гласувайте за Атака и плажовете ще бъдат безплатни!

Е как така ?

Дайте ми мнозинство в следващия парламент и ще разберете!

Волене искам те обезглавен публично! Турска подлога. :lol:

Потребителски аватар
Bолен Сидеров

Мнениеот Bолен Сидеров » 07 фев 2014 22:16

Атака спаси България от престъпното управление на ГЕРБ и един ден следващите поколения ще отчетат по достойнство този факт.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 07 фев 2014 22:18

ЕМИЛ написа:
Raoul_Duke написа:От известно време, на море - само в Гърция. В тая смрад, мизерия и гмеж по черноморието не бих отишъл и пари да ми дават.

Колко плащаш за 10 дни в Гърция ? И нещо да ми кажеш за Ситония или Кавос ?

Аз специално предпочитам да ходя за по 2-3 дена през уикендите, но за сметка на това по няколко пъти през сезона. По-удобно ми е, а и не ми омръзва. Общо взето най-често посещавам курортите из северна Гърция, до които и ходенето с кола е доста лесно от Пловдив - Александруполис, Миродато и т.н. Те там са доста. За двойна стая плащам към 40 евро на вечер. Малко по-скъпо излиза отколкото тук, но пък качеството на храната и чистотата на плажовете са несравними. Да не говорим и колко по-спокойно и ненатоварено е. При нас е толкова пренаселено, че на някои места трябва с лакти да си пробиваш път във водата.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 07 фев 2014 22:19

Който има пари за даване ако иска не в Гърция да ходи, ами и на Малдивите. Негова работа. Аз си ходя тука щото ми по-евтино. С 300-400 лв. спокойно си изкарвам 7-8 дни. А с 500лв съм направо цар. В Гърция 8 дни ще ми излезнат тройно, а за още по-гъзарски курорт направо не ми се мисли. Все пак не изкарвам толкова, че да си позволя да отделя 5-6 хиляди лева за почивка в чужбина в 4-5 звезден хотел. А това за гъбите и планината без коментар. И аз обичам разходки в планината, еко пътеки, огън и скара, но планината си е планина и си ми се ходи и поне за седмица на моренцето.

Потребителски аватар
Bолен Сидеров

Мнениеот Bолен Сидеров » 07 фев 2014 22:20

Raoul_Duke написа:
ЕМИЛ написа:
Raoul_Duke написа:От известно време, на море - само в Гърция. В тая смрад, мизерия и гмеж по черноморието не бих отишъл и пари да ми дават.

Аз специално предпочитам да ходя за по 2-3 дена през уикендите, но за сметка на това по няколко пъти през сезона. По-удобно ми е, а и не ми омръзва. Общо взето най-често посещавам курортите из северна Гърция, до които и ходенето с кола е доста лесно от Пловдив - Александруполис, Миродато и т.н. Те там са доста. За двойна стая плащам към 40 евро. Малко по-скъпо излиза отколкото тук, но пък качеството на храната и чистотата на плажовете са несравними. Да не говорим и колко по-спокойно и ненатоварено е. При нас е толкова пренаселено, че на някои места трябва с лакти да си пробиваш път във водата.

Ако си истински патриот, то трябва да ходиш на нашите плажове. Смятам, че е излишно да споменавам, че тези, които прекарват почивките си в чужбина изнасят българския национален доход към чуждите икономики.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 фев 2014 22:23

Bолен Сидеров написа:
Raoul_Duke написа:
ЕМИЛ написа:

Аз специално предпочитам да ходя за по 2-3 дена през уикендите, но за сметка на това по няколко пъти през сезона. По-удобно ми е, а и не ми омръзва. Общо взето най-често посещавам курортите из северна Гърция, до които и ходенето с кола е доста лесно от Пловдив - Александруполис, Миродато и т.н. Те там са доста. За двойна стая плащам към 40 евро. Малко по-скъпо излиза отколкото тук, но пък качеството на храната и чистотата на плажовете са несравними. Да не говорим и колко по-спокойно и ненатоварено е. При нас е толкова пренаселено, че на някои места трябва с лакти да си пробиваш път във водата.

Ако си истински патриот, то трябва да ходиш на нашите плажове. Смятам, че е излишно да споменавам, че тези, които прекарват почивките си в чужбина изнасят българския национален доход към чуждите икономики.

Като почиващите във Франция и Куба ли?

Потребителски аватар
Bолен Сидеров

Мнениеот Bолен Сидеров » 07 фев 2014 22:25

Интелигентно момче като теб не трябва да се поддава на герберските провокации.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 07 фев 2014 22:25

Bолен Сидеров написа:
Raoul_Duke написа:
ЕМИЛ написа:

Неуважаеми другарю Долен Сидеров , България от 70 години насам е под съветско болшевишко кърваво комунистическо робство и е станала един съветски концлагер! Аз лично лятото си почивам в София, тъй като нямам възможности като вас комунягите да почивате по морето било в поробена от комунзъм България или в някоя друга държава!Вашата комунистическа банда АТАКА беше създадена от комунистите и е филиал на ЦК на БКП!Вие нямате нищо общо с национализма!
Бог да пази България от комунисти!
Последна промяна от Безкомпромисен на 07 фев 2014 22:26, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 фев 2014 22:25

Bолен Сидеров написа:Атака спаси България от престъпното управление на ГЕРБ и един ден следващите поколения ще отчетат по достойнство този факт.

То взеха вече да се виждат нещата!Пенсионерите вече достойно ще си харчат по още 4 лв отгоре,цигарите са отново почти разрешени,вече и плажовете няма да са достъпни!Дааааааа!

Върни се в “Свободна зона”