Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот vaskonti » 28 май 2013 17:02

CTAHKO написа:
vaskonti написа:
CTAHKO написа:
vaskonti написа:А що ти не ходиш навън да пушиш?

До сега ходих заради измислените гербаджийски дискриминационни закони.Сега баницата се обърна и непушачите трябва да си научат мястото в обществото,а то е в най-отдалечения ъгъл на заведението,оградени със стъкла,като прокажните или пък у тях като ученичките и зубърчетата 8-)

Аха, а ти си голям баровец щото пушиш, така ли?
:|

Не съм баровец.Просто съм пушач,който има право и иска да има избор :!: Това е :!: Толкова ли е сложно за болшинството 8-)

Не си баровец? А защо останах с впечатлението, че ти пушиш само и единствено с целта да си в центъра на заведението, сред най-джиджаните чалгаджийки?
И какво право на избор искаш? Между какво и какво ще избираш ако падне забраната?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 май 2013 17:02

CTAHKO написа:

София Лайв Клуб 8-)[/quote]
В грешка си. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:03

Red_Girl написа:
CTAHKO написа:

София Лайв Клуб 8-)

В грешка си. ;)[/quote]
Повярвай ми не съм ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 28 май 2013 17:04

CTAHKO написа:
Red_Girl написа:
CTAHKO написа:Не съм баровец.Просто съм пушач,който има право и иска да има избор :!: Това е :!: Толкова ли е сложно за болшинството 8-)

Ми защо ние трябва да се съобразяваме с вас. Пушете си навън, никой не ви спира. Как другите могат само ние да не можем.. Аре стига глупости..

Като си заоблена ще се съобразяваш ;) Ако си умна и не искаш да се съобразяваш,няма да ходиш в такива заведения 8-)
Никой не ти е забранил да пишиш, бе. Излизаш си отвън и си пушиш, ако искаш 20 цигари на един път.Барабар и с някоя друга пура за цвят. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:06

vaskonti написа:Не си баровец? А защо останах с впечатлението, че ти пушиш само и единствено с целта да си в центъра на заведението, сред най-джиджаните чалгаджийки?
И какво право на избор искаш? Между какво и какво ще избираш ако падне забраната?

Ще имам избор ако съм в компания с пушачи да отидем в заведение за пушачи и обратно 8-)

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 28 май 2013 17:07

haha написа:Да си пушат навънка тютюнджиите, не съм длъжен да им дишам дима в кафетата.

Кратко,точно и ясно!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:09

maldin1 написа:
CTAHKO написа:
Red_Girl написа:
CTAHKO написа:Не съм баровец.Просто съм пушач,който има право и иска да има избор :!: Това е :!: Толкова ли е сложно за болшинството 8-)

Ми защо ние трябва да се съобразяваме с вас. Пушете си навън, никой не ви спира. Как другите могат само ние да не можем.. Аре стига глупости..

Като си заоблена ще се съобразяваш ;) Ако си умна и не искаш да се съобразяваш,няма да ходиш в такива заведения 8-)
Никой не ти е забранил да пишиш, бе. Излизаш си отвън и си пушиш, ако искаш 20 цигари на един път.Барабар и с някоя друга пура за цвят. ;)

И на теб никой не ти е забранил,като си запаля цигара да излезеш от вън 8-)Излизаш и докато пуша ще чакаш 8-) Казах :!:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2013 17:09

CTAHKO написа:
vaskonti написа:Не си баровец? А защо останах с впечатлението, че ти пушиш само и единствено с целта да си в центъра на заведението, сред най-джиджаните чалгаджийки?

Ще имам избор ако съм в компания с пушачи да отидем в заведение за пушачи и обратно 8-)

А ако от 10 човека компания сте 6 пушачи и 4 непушачи, които обаче са момичета, тогава какво? Ако сте в заведение за непушачи на теб ще ти пречи ли да излизаш и да си пушиш? А ако сте в заведение за пушачи, тогава какво - заради теб мацките трябва да излизат навън от време на време?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

haha

Мнениеот haha » 28 май 2013 17:10

Някои хора наистина са много кухи.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 28 май 2013 17:12

УРА! Вече ще пуфтя навсякъде! Айде правете пепелници в съда , бързо вашта... :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Върни се в “Свободна зона”