Борисов: Касиране и избори до 2 месеца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Борисов: Касиране и избори до 2 месеца!

Мнениеот svence » 17 май 2013 10:14

alexveselinov написа:Народа се произнесе на изборите!
За държавата е важно да се създаде правителство за да се спре хаоса.
Лично аз съм доволен че ГЕРБ няма да може да управлява по ред причини....
Добре е и че БСП и ДПС няма да могат да си съставят крадлива коалицийка.
Тук идва ролята на АТАКА като единствената националистическа партия в парламента да влее разум и да бъде коректив на едно бъдещо правителство.
Сидеров няма да подкрепя партии или коалиции,той ще подкрепя идеи,които са полезни за обществото.

Почваш да говориш като него. Виж какво каза, когато през 2005 беше почти същото като сега.
http://vbox7.com/play:d7b1e7808e
Кое му е променило мнението за противоконституционната и терористична партия ДПС(така казва той)? Помните какво направи пред джамията в София! А сега би ги подкрепил, ако еди какво си...
И как може да говори глупости за купуване на гласове на депутати?! И то на 2-ма! 97+2=99. Ти вярваш ли на това?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 17 май 2013 11:29

Тук идва ролята на АТАКА като единствената националистическа партия в парламента да влее разум и да бъде коректив на едно бъдещо правителство.
Сидеров няма да подкрепя партии или коалиции,той ще подкрепя идеи,които са полезни за обществото.

Незная от къде си мислиш че атака ще е коректив за нещо...погледни си листите, вие имате потенциялни 10 продажника които ще излетят още на първия ден от групата ви, схемата на Волен е ясна...от 2005 насам е ясна!
Но има вариант в които Воленчо да подкрепи и да тури феса...както в момента заявява, че слага потурите и заминава за Чорлу!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 17 май 2013 11:30

svence написа:

Почваш да говориш като него. Виж какво каза, когато през 2005 беше почти същото като сега.
http://vbox7.com/play:d7b1e7808e
Кое му е променило мнението за противоконституционната и терористична партия ДПС(така казва той)? Помните какво направи пред джамията в София! А сега би ги подкрепил, ако еди какво си...
И как може да говори глупости за купуване на гласове на депутати?! И то на 2-ма! 97+2=99. Ти вярваш ли на това?

ГЕРБ са го правили и преди,отцепиха 11 депутати от АТАКА и няколко от РЗС.
Защо да не го правят и сега?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 17 май 2013 11:42

alexveselinov написа:ГЕРБ са го правили и преди,отцепиха 11 депутати от АТАКА и няколко от РЗС.
Защо да не го правят и сега?

Простата аритметика сочи че дори цялата ви група няма да свърши работа на ГЕРБ освен за бламиране на правителство на комунистите и турците!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 17 май 2013 11:54

Волен:
Правителство като цяло и партия като цяло няма да подкрепям, а ще подкрепям конкретни действия, които водят до подобряване на живота на българите, посочи за пореден път Сидеров и настоя, че иска рязко покачване на доходите на българите.

Няма да работим с ДПС, нека това е ясно за всички, заяви категорично той
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 май 2013 12:35

ATAKA имат добър ход хем агнето цяло, хем вълкът сит,за да не слушат постоянно от Борисов за тройна коалиция ето какво трябва да направят за да не вземат страна и да не поемат негативи а и малко да се изгаврят с Герб както те го направиха в предния парламент.Когато се гласува правителството на Борисов просто депутатите на Атака не влизат в залата намират си основание и оставят бсп и дпс сами да си го бламират.После по същия начин при гласуването при мандата за БСП не влизат в залата и оставят да се гласува правителство,така не могат да ги обвинят че са гласували в полза на дпс а и могат спокойно да си критикуват новото правителство без да имат възможност да го свалят,защото ще има паритет 120 на 120 и при този резултат не може да се свали правителство.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 май 2013 13:27

svence написа:Ааааа, начи Станишев може да прави референдуми за неща които не са в компетентноста на народа и да харчи пари за това за да си види електората, а за нещо много по-важно не може?

Ти правиш ли разлика между "референдум" и "касиране на избори" ? Има си ясни правила за провеждане на референдум и не Станишев решава, дали ще се състои.. А що се отнася до касирането на изборите, единствено КС може да се произнесе по случая! Това да не ти е концерт по желание!?

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 17 май 2013 14:01

RedeviL написа:
svence написа:Ааааа, начи Станишев може да прави референдуми за неща които не са в компетентноста на народа и да харчи пари за това за да си види електората, а за нещо много по-важно не може?

Ти правиш ли разлика между "референдум" и "касиране на избори" ? Има си ясни правила за провеждане на референдум и не Станишев решава, дали ще се състои.. А що се отнася до касирането на изборите, единствено КС може да се произнесе по случая! Това не е концерт по желание!

Разбира се,че правя разлика, но в случая ставаше въпрос за харчене на парите на народа. Мисля, че за референдума също са харчени пари! Знам как са събрани тези 500 000 подписа и как и на мен щяха да ми го вземат, уш под предтекст, че това не е гласуване за или против АЕЦ Белене, а само трябвало да има подпис и нищо друго, ааа и ЕГН-то и името! Естествено им теглих една дълга и широка и ги пратих по живо по здраво!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 май 2013 14:08

alexveselinov написа:Волен:
Правителство като цяло и партия като цяло няма да подкрепям, а ще подкрепям конкретни действия, които водят до подобряване на живота на българите, посочи за пореден път Сидеров и настоя, че иска рязко покачване на доходите на българите.

Няма да работим с ДПС, нека това е ясно за всички, заяви категорично той

Хихи, нали не си мислиш, че случайно и трите партийки - БСП, ДПС и Атака, не искат касиране на изборите ?! Самите те - и тричките, опищяха света, че и тези избори били фалшифицирани и манипулирани от ГЕРБ, обаче сега, когато ГЕРБ им предлагат анулиране на тези "фалшиви и мнипулирани" избори, трите партийки дружно бият отбой. :lol: :lol: :lol:
Защо бият отбой ли ?!?! Много просто - защото вече са си разпределили баницата. Ще има нова тройна коалиция, замаскирана този път като "програмно правителство", Воленчо точно натам бие с мъглявите си бръщолевения, че те щели да подкрепят идеи и действия, а не партии и лица. Естествено, тези идеи ще дойдат от ..... БСП и ДПС. :lol: :lol: :lol:

Не се безпокой, ще го извъртят някак, но едно е ясно - вече са се разбрали и си имаме нова тройна коалиция. БСП, "националистите" Атака и обявената от тях за "противоконституционна и терористична" партия ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 май 2013 14:19

THE G.A.M.E написа:
styopa написа:Все пак като резултати хората си искат ГЕРБ.

При избирателна активност от 50 % от които около 30 % са гласували за ГЕРБ ... Как по точно "хората си искат ГЕРБ" ? :roll:
Вярвам, че не ти е нужна елка, за да изчислиш, колко от имащите право на глас "искат" ГЕРБ ! ... ;)

Ами за мен тази кампания на БСП/ДПС доста хора отврати.То това им беше целта.БСП/ДПС са си стара партия.Разчитат,че каквото и да стане те тяхното ще си го вземат....
Аз и преди съм го писал.. за мен ГЕРБ дали са на власт,опозиция или изобщо не съществуват не ме интересува чак толкова.Важното е като се сменя правителството новите да са по-добри.В нашия случай не са.
Аз продължавам да си твърдя от преди време,че основния ни фактор ние да сме най-бедни в ЕС и на практика да нямаме нито един голям инвеститор... е факта,че ние на всеки четири години революции правим.Вярваме на тъпи обещания и после сме разочаровани.Лошото е,че с течение на годините за все по-тъпи ни взимат.Тези избори може би са върха.Орешарски голяма част от това което каза бяха лъжи(като например за външния дълг ... бил видиш ли 14 млрд. без да се замисли,че ние ако наистина имаме.. такъв не фалит ами не знам какво щеше да е тук).Сидеров обяснява някакви малоумни неща.За първи път чувам някой изобщо в съдебната система да казва... еди си кой е на 2/3 виновен.Все едно жена ми да ми каже,че е на 2/3 бременна.ДПС щели да борят обръчите от фирми.БСП щели да борят монополите(който голяма част са тяхно дело).Смешна работа.

Върни се в “Свободна зона”