Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Предишното правителсвто и Първанов срещу ГЕРБ

Мнениеот delqnski47 » 22 дек 2010 00:28

Love_ написа:
Madridist написа:Spursy да те попитам,а тези 50% от българите,които си плащат данъците, къде отиват парите им-магистрали ли се строят, дупки ли се запълват, паркове заотдих ли се оправят. Да не говорим за абсурдните здравни осигуровки, уж си здравно осигурен,а ако ти се наложи да отидеш на лекар,разбираш,че това не го покривало Здравната каса,онова също и накрая трябва да си платиш всичко.
Искам да кажа и,че политиците в България са представителна извадка на населението ни. Много българи живеят с илюзията,че страната е съставена от 7 милиона трудолюбиви и честни хора и има едни 240 измамници,които точно те са в НС. Голяма част от нацията ни е адски мързелива(този мит за трудолюбието на българина,отдавна е останал в романите на Елин Пелин) ;)

Точно затова си говорим, сега се строй. Това искам аз. Предишното правителство нищо не правеше. Може да има гафове, може да не е като хората(визуално). При тръгване на правенето на залата в София, какви бяха коментарите Бойко пак си прави ПР. Вижте залата в момента ? Така мислите, че Бойко говори само глупости и само се надува като пуяк. Но всичко, което е казал че ще си построи е било построено.

Дрън -дрън -дрън...
http://topsport.ibox.bg/news/id_208006015
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 дек 2010 00:28

vladitol написа:Има голяма разлика м/у медицинска сестра и Лекар

И е нормално медицинските сестри да вземат 300лв според теб?Предполагам,че повечето от вас са от София,но разберете,че заплатите в по-малките градове са трагични,няма как да имаш правилно мислене и да искаш да спазваш законите,след като нямаш пари да се огледаш даже.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 22 дек 2010 00:29

Madridist написа:
W84me написа:Аз пък познавам медицински сестри,които вземат по 300лв за тях какво ще кажеш?Хора,имам чувството,че не живеете в България...

Заплатите в България не стига,че са ниски, а се фиксират по абсурден начин. Говоря за частния сектор. Аз лично от познат знам за хотел на Слънчев бряг,където счетоводител взима по-малка заплата от сервитьорката в лоби бара на комплекса.Като не и смятам бакшишите. 8-)

Това е много относително. Колко часа работи единият, колко другия. За осчетоводяването на 1 хотел не се изисква всеки ден по 8 часа на ден работа. Също така, за сервитьора се изисква език. Това не е коректният пример. Но виж по принцип при кадърен персонал ( Болници, Университети, Училища) хората там да взимат по-малко пари от 1 таксиджия, общак или сервитьор е недопустимо !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 дек 2010 00:29

Love_ написа:
W84me написа:
vladitol написа:Абе как става така ? Баща ми е лекар и взема многократно повече от 240 лева ? Всичко опира до образование,като малък ако е играл по цял ден и ходил по жени/мъже и сега да се оплакваш е не върви :|

Аз пък познавам медицински сестри,които вземат по 300лв за тях какво ще кажеш?Хора,имам чувството,че не живеете в България...

Аз познавам учителите дето взимат 350 лв. Това е недопустимо, но няма как да се промени. Да говорим за пари е смешно. На България ПАРИТЕ не са проблема, както човека го каза по-горе доста изчерпателно, проблема на българина е МИСЛЕНЕТО.

Не случайно си заслужаваме съдбата и управляващите!Просто сме прости!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 22 дек 2010 00:32

W84me написа:
vladitol написа:Има голяма разлика м/у медицинска сестра и Лекар

И е нормално медицинските сестри да вземат 300лв според теб?Предполагам,че повечето от вас са от София,но разберете,че заплатите в по-малките градове са трагични,няма как да имаш правилно мислене и да искаш да спазваш законите,след като нямаш пари да се огледаш даже.

И какво трябва да направи правителството по този въпрос и какво направиха твойте любимци за да се промени това ? 2 месеца караха учителите да мръзнат, за да ги откажат отнесоха се с тях като с боклуци и за увеличения от 80-100 лв ... Изкара ги пред цяла България утрепките на обществото. Само ще кажа, че това е недопустимо. Какво направи предишното правителство на 14 януари(ако не се лъжа). Събра 500 полицая, даде заповед да мачкат наред след като имало информация "за зривно устройство" къде е това взривно устройство никой не го намери.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 дек 2010 00:33

Айде лека ви нощ!Оставям ви да си хвалите бат Бойко!След време ПАК ще си говорим(както си говорехме когато царя дойде и си замина...)
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 дек 2010 00:33

Love_ написа:Това е много относително. Колко часа работи единият, колко другия. За осчетоводяването на 1 хотел не се изисква всеки ден по 8 часа на ден работа. Също така, за сервитьора се изисква език. Това не е коректният пример. Но виж по принцип при кадърен персонал ( Болници, Университети, Училища) хората там да взимат по-малко пари от 1 таксиджия, общак или сервитьор е недопустимо !

Прав си,за осчетоводяването на един хотел с 500 гости,не се изискват 8 часа на ден,а малко повече.Ако си учил Счетоводство ще го знаеш.Нали говореше за квалификация,каква квалификация има една сервитьорка?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 дек 2010 00:35

Как може Гоце Агента, турското мекере и закрилника на олигарсите, Станишев руската подлога, Доган Мафиота и сие да не са тикнати зад решетките още ? Това му е най-голямата грешка на Бойко, ако питате мен ;)
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 дек 2010 00:36

Значи искам да ви кажа,че в Пловдив положението е трагично по показател работа и заплати.Първо адски трудно е да си намериш работа. Да не говорим,че стандартната заплата на която почваш,почти навсякъде е 350-400 лв. като след известен период може да бъде увеличена на 450 до 500 лв и толкова. Просто на мен ми става направо смешно,когато отида на интервю за работа, покажи си трудовия опит, две висше образования,курсове и сертификати и накрая ми казват заплата,която съм взимал като ученик преди години. И накрая бих завършил,че в България цените на услуги и стоки не са високи-заплатите са ни ниски ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 дек 2010 00:36

Борисов със сигурност не е перфектен и прави много гафове, но аз не виждам негова алтернатива :!:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”