Всеки българин – с микро чип!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всеки българин – с микро чип!

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2013 13:49

BLUE CHAMPIONS написа:Всичко вече е подготвено и ЗАПОЧВА!!!, а тука сте седнали още да си спорите с vaskonti, аджеба има ли такова животно или нема

Не, той си призна ... Без бой ( :lol: ) ... Че не поставя под съмнение проекта, но оспорва причината ( на Проекта ) ... И вредите, които ние ( "Конспираторите" ) ... Смятаме, че ще произтичат не само от чипа, но и от цялата тая работа. ;)

BLUE CHAMPIONS написа:Всъщност имаме не признание, а цяло изявление. И не бих го нарекъл дори "информационно ембарго", просто трябва да се интересува човек и да чете.

Да, но Васката иска доказателства за това, което действително ще представлява чипа, и неговите специфични възможности. :lol:

Та за това му писах, че към момента за тези неща не се говори от "официалните власти".

Но да видим ... Аз му зададох конкретен въпрос относно за това, кога ще признае, че не пишем празни глупости тук. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 фев 2013 13:59

THE G.A.M.E написа:Но да видим ... Аз му зададох конкретен въпрос относно за това, кога ще признае, че не пишем празни глупости тук. ;)

Ще признае, но в някой друг живот...всъщност ще признаят децата му, когато установят, че от "цялото това удобство", фактически няма да разполагат с пари. То ще си пише някъде на някое екранче, че имаш пари, но просто и някой друг разполага с тях и те "улеснява" в разпплащането :mrgreen: Същото е сега в момента шефа ти да ти каже: "Абе виж какво, ще те водя на заплата, обаче няма да ти давам парите, а ще ги държа в себе си, ще ти плащам всички сметки, ще ти удържам всякакви такси и задължения и всичко това само за твое "улеснение и комфорт" :mrgreen: :lol:
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 фев 2013 15:03

Ами...ще кажа за пореден път, че аз не оспорвам чипирането като процес, а оспорвам, че хората няма да имат достъп до информацията в чиповете. А пък твърдението, че тоя чип ще ни влияе на мислите и чувствата, "оспорвам" е безкрайно меко определение за това какво мисля за него.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 11 фев 2013 15:10

Няма да се изненадам ако властта ни каже, че за наше добро трябва да се кастрираме и всички доброволно се кастрираме. :) Целта на чиповете е много ясна - тотален контрол на господарите над мравките. Тази цел и сега е почти постигната, но господарите толкова много са се главозамаяли и опиянили от власт, че няма да се задоволят, докато не добият тотален контрол над мравките.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 11 фев 2013 15:11

vaskonti написа:Ами...ще кажа за пореден път, че аз не оспорвам чипирането като процес, а оспорвам, че хората няма да имат достъп до информацията в чиповете. А пък твърдението, че тоя чип ще ни влияе на мислите и чувствата, "оспорвам" е безкрайно меко определение за това какво мисля за него.

И сега ще ти отговоря в твой стил.
Дай доказателства, официално изявление или документи за това твое твърдение, каквито искаш и ти от нас.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 фев 2013 15:14

v.r.s. написа:
vaskonti написа:Ами...ще кажа за пореден път, че аз не оспорвам чипирането като процес, а оспорвам, че хората няма да имат достъп до информацията в чиповете. А пък твърдението, че тоя чип ще ни влияе на мислите и чувствата, "оспорвам" е безкрайно меко определение за това какво мисля за него.

Дай доказателства, официално изявление или документи за това твое твърдение, каквито искаш и ти от нас.

Извинявай, ама трябва ли да доказвам, че нямам сестра? Не мислиш ли, че е редно първо вие да си докажете твърденията, например, че човек няма да има достъп до информацията в чипа, както и че тоя чип щял да ни влияе на мислите? Ти хвърляш някакво твърдение във въздуха и очакваш от мен да доказвам, че грешиш? :shock: Трудно ми е да се сетя за по-сбъркана логика... :|

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 фев 2013 15:20

vaskonti написа:Извинявай, ама трябва ли да доказвам, че нямам сестра? Не мислиш ли, че е редно първо вие да си докажете твърденията, например, че човек няма да има достъп до информацията в чипа, както и че тоя чип щял да ни влияе на мислите? Ти хвърляш някакво твърдение във въздуха и очакваш от мен да доказвам, че грешиш? :shock: Трудно ми е да се сетя за по-сбъркана логика... :|

Не , не и пак не. Най-малкото е липса на каквото и да е уважение от твоя страна. Докажи,че е хвърелно твърдение бе мама му стара, Доказа ти се, че в Бразилия и САЩ вече се въвежда- той шопа пак нЕма такова животно. Показаха ти се конкретни цитати, той пак не няма такова нещо. Как така в тази тема само ти си защитаваш някакви си твои тези, които така и никой не разбра и като ти се доказват и ти се показват неща, против твоята меко казнао странна и неразбираема логика, ти почваш да искаш нови "доказателства". А когато те пита като човек защо си против- бягаш от бой :mrgreen: Ето това е сбъркана логика.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 11 фев 2013 15:47

vaskonti написа:
v.r.s. написа:

Извинявай, ама трябва ли да доказвам, че нямам сестра? Не мислиш ли, че е редно първо вие да си докажете твърденията, например, че човек няма да има достъп до информацията в чипа, както и че тоя чип щял да ни влияе на мислите? Ти хвърляш някакво твърдение във въздуха и очакваш от мен да доказвам, че грешиш? :shock: Трудно ми е да се сетя за по-сбъркана логика... :|

Нали и аз точно това твърдя, че да се иска доказателства е абсурдно, но ти не преставаш да искаш от нас такива.
И аз също съм напълно съгласен с теб, че това е сбъркана логика.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 фев 2013 16:53

MORSKI написа:
vaskonti написа:Извинявай, ама трябва ли да доказвам, че нямам сестра? Не мислиш ли, че е редно първо вие да си докажете твърденията, например, че човек няма да има достъп до информацията в чипа, както и че тоя чип щял да ни влияе на мислите? Ти хвърляш някакво твърдение във въздуха и очакваш от мен да доказвам, че грешиш? :shock: Трудно ми е да се сетя за по-сбъркана логика... :|

Не , не и пак не. Най-малкото е липса на каквото и да е уважение от твоя страна. Докажи,че е хвърелно твърдение бе мама му стара, Доказа ти се, че в Бразилия и САЩ вече се въвежда- той шопа пак нЕма такова животно. Показаха ти се конкретни цитати, той пак не няма такова нещо. Как така в тази тема само ти си защитаваш някакви си твои тези, които така и никой не разбра и като ти се доказват и ти се показват неща, против твоята меко казнао странна и неразбираема логика, ти почваш да искаш нови "доказателства". А когато те пита като човек защо си против- бягаш от бой :mrgreen: Ето това е сбъркана логика.

За последен път повтарям, като пиша мнооого бавно -

Аз...не оспорвам...чипирането като процес....
аз...оспорвам....че човек....няма да има достъп до информацията в него...
както и оспорвам(меко казано)....че тоя чип ще ни влияе на мислите....и чувствата...
Настоявам...да ми покажеш...къде съм казал...че чипиране няма....

Е а дано след този 537 път писане на едно и също да се разбере за какво говоря.
v.r.s. написа:
vaskonti написа:
v.r.s. написа:

Нали и аз точно това твърдя, че да се иска доказателства е абсурдно, но ти не преставаш да искаш от нас такива.

Абсурдно би било само ако нямаш претенция, че това твърдение е абсолютно вярно. А ти имаш претенция, че е абсолютно вярно.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 11 фев 2013 17:22

vaskonti написа:

За последен път повтарям, като пиша мнооого бавно -

Аз...не оспорвам...чипирането като процес....
аз...оспорвам....че човек....няма да има достъп до информацията в него...
както и оспорвам(меко казано)....че тоя чип ще ни влияе на мислите....и чувствата...
Настоявам...да ми покажеш...къде съм казал...че чипиране няма....

Е а дано след този 537 път писане на едно и също да се разбере за какво говоря.
v.r.s. написа:
vaskonti написа:
v.r.s. написа:

Абсурдно би било само ако нямаш претенция, че това твърдение е абсолютно вярно. А ти имаш претенция, че е абсолютно вярно.[/quote]

Явно не четеш или по-точно не схващаш какво коментираме в темата. Честно казано мисля, че спора или по-точно дебатирането с теб е безсмислен, все едно да си говоря с радиото. Но все пак отново ще ти отговоря в твой стил, за да разбереш колко абсурдно звучиш. Къде съм написал, че всичко това със сигурност ще се случи, тук повечето коментираме, че е възможно да се случи, тъй като следваме логиката на коментарите от хора запознати с тези устройства, които алармират, че това устройство има възможностите да ни контролира, въздейства подсъзнателно и насочва мисли, действия и желания. Хайде сега ти докажи твърдението си, че това няма как да се случи, дай доказателства за тезата си, които изискваш и от нас.

Върни се в “Свободна зона”