vaskonti написа:vaskonti написа:Извинявай, ама трябва ли да доказвам, че нямам сестра? Не мислиш ли, че е редно първо вие да си докажете твърденията, например, че човек няма да има достъп до информацията в чипа, както и че тоя чип щял да ни влияе на мислите? Ти хвърляш някакво твърдение във въздуха и очакваш от мен да доказвам, че грешиш?

Трудно ми е да се сетя за по-сбъркана логика...

Не , не и пак не. Най-малкото е липса на каквото и да е уважение от твоя страна. Докажи,че е хвърелно твърдение бе мама му стара, Доказа ти се, че в Бразилия и САЩ вече се въвежда- той шопа пак нЕма такова животно. Показаха ти се конкретни цитати, той пак не няма такова нещо. Как така в тази тема само ти си защитаваш някакви си твои тези, които така и никой не разбра и като ти се доказват и ти се показват неща, против твоята меко казнао странна и неразбираема логика, ти почваш да искаш нови "доказателства". А когато те пита като човек защо си против- бягаш от бой

Ето това е сбъркана логика.
За последен път повтарям, като пиша мнооого бавно -
Аз...не оспорвам...чипирането като процес....
аз...оспорвам....че човек....няма да има достъп до информацията в него...
както и оспорвам(меко казано)....че тоя чип ще ни влияе на мислите....и чувствата...
Настоявам...да ми покажеш...къде съм казал...че чипиране няма....
Е а дано след този 537 път писане на едно и също да се разбере за какво говоря.
v.r.s. написа:vaskonti написа:v.r.s. написа:vaskonti написа:Ами...ще кажа за пореден път, че аз не оспорвам чипирането като процес, а оспорвам, че хората няма да имат достъп до информацията в чиповете. А пък твърдението, че тоя чип ще ни влияе на мислите и чувствата, "оспорвам" е безкрайно меко определение за това какво мисля за него.
И сега ще ти отговоря в твой стил.
Дай доказателства, официално изявление или документи за това твое твърдение, каквито искаш и ти от нас.
Извинявай, ама трябва ли да доказвам, че нямам сестра? Не мислиш ли, че е редно първо вие да си докажете твърденията, например, че човек няма да има достъп до информацията в чипа, както и че тоя чип щял да ни влияе на мислите? Ти хвърляш някакво твърдение във въздуха и очакваш от мен да доказвам, че грешиш?

Трудно ми е да се сетя за по-сбъркана логика...

Нали и аз точно това твърдя, че да се иска доказателства е абсурдно, но ти не преставаш да искаш от нас такива.
И аз също съм напълно съгласен с теб, че това е сбъркана логика.
Абсурдно би било само ако нямаш претенция, че това твърдение е абсолютно вярно. А ти имаш претенция, че е абсолютно вярно.[/quote]
Явно не четеш или по-точно не схващаш какво коментираме в темата. Честно казано мисля, че спора или по-точно дебатирането с теб е безсмислен, все едно да си говоря с радиото. Но все пак отново ще ти отговоря в твой стил, за да разбереш колко абсурдно звучиш. Къде съм написал, че всичко това със сигурност ще се случи, тук повечето коментираме, че е възможно да се случи, тъй като следваме логиката на коментарите от хора запознати с тези устройства, които алармират, че това устройство има възможностите да ни контролира, въздейства подсъзнателно и насочва мисли, действия и желания. Хайде сега ти докажи твърдението си, че това няма как да се случи, дай доказателства за тезата си, които изискваш и от нас.