WWE-фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: WWE-фен тема

Мнениеот haha » 27 фев 2013 18:24

megan fox написа:
Eminem написа: Когато се биха на миналата КМ, съвсем ясно WWE акцентира върху - "never before, never again". Май този израз го забравиха.

А ти очевидно забравяш, че този израз не бе за КМ, а за един друг от турнирите, когато Скалата и Сина бяха отбор - "Team Bring It" - на турнира "Сървайвър"... те за него турнир идеше реч с това "never before, never again", т.е. че Сина и Скалата повече няма да са съотборници, а не, че повече няма да се бият по м/у си! ;)

Е да, ама на мачът им на Кечмания лозунгът беше "Once in a lifeime".
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 фев 2013 21:26

Изображение

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 27 фев 2013 22:05

Присъединявам се към останалите - мега-якия Роу. Особено началото и края му. Вярно че имаше и бая излишни моменти, особено talk-сегментите бяха за убиване на време и изкл. скучни. Смятам че шоуто трябва да стане пак като преди - стандартните 90 мин.
Взривоопасно начало на шоуто. Винс и Хеймън очаквано нямаше мач, след това лелееее - какъв въргал само, замириса на Атитюд дори през монитора. ННН направо си му разби главата в кола, 100% не бе по сценарий защото кръвта е забранена. Изпълни ме боя между двамата, велико. А в Атитюда когато беше RAW is WAR всеки епизод беше такъв. Е как да не ни липсва онази ера, и как да не се кефим когато има такива неща. Макар и редки. Както казаха и преди мен - поне за 1 мач засега ще си струва да тегля Манията - ННН-Брок. Брутален бой ще е, и ННН без да вкара чука в действие, няма да победи. Предвид повдигането на Леснар от 2-те педигрита на СС.
Ортън - Сезаро - мач за убиване на време, хареса ми РКО-то от въздуха на Ренди, същото направи и на Пънк на КМ27. Пред Ренди има 2 опции за мач на КМ, за които ще спомена малко по-надолу.
Мотаят и Марк Хенри безидейно. Сега до КМ все срещу Кали ли ще го гледаме. Във всяко шоу се бият и то по 2 мин. Жалка история. А така вярвах че ще вкарат Хенри за нещо голямо ама къде ти...явно ей така ще го пускат без да има вражда, като мечка на панаир.
Грамадата и той не се появи, вече второ поредно шоу, явно и за него нямат планове.
Труф - Роудс - хубава победа за Труф, винаги ме е кефел.
Смешниците Кейн и Браян - Прайм Тайм - комедиен мач, отдавна се изтъркаха вече, и трябва да загубят титлите и да ги видим един срещу друг на КМ. Забеляза се съживяване на отборната дивизия, когато те взеха титлите, и доскоро беше в подем, сега обаче...всички отбори буксуват, нито един, освен ЩИТ, не получават правилен билд. Рей и Кара ги разтуриха, Кейн и Браян - ги направиха палячовци и няма кой.
Скучно промо на Шеймо, изгаври се с Барет, който нз кво му рекламират филма, като го играе статист там. Сефте виждам Шеймо с костюм.
След това добро промо на ЩИТ. Много са добри и дават сериозна заявка за в бъдеще. Хубаво РКО за Ролинс и ето прогнозите ми за Ренди. Или ще се бие на КМ заедно с Шеймъс и Райбек срещу ЩИТ, или...за куфара. Просто мач за куфара е неизбежен, въпреки че още не е обявен. Джерико, който също е без вражда и той трябва да е в мача за куфара. Или ако е планирано Райбек да вземе куфара, Крис, Ренди и Шеймъс с/у ЩИТ. Ще видим какво им мътят тиквите на сценаристите. Но времето си минава, а още нищо не е ясно.
Скучен сегмент и на Миз с Дел Рио и Суагър. Суагър нали не може да говори и му намериха говорител. Какви смешни аргументи само изтъкваха.
После силен мач м/у Миз и Суагър. Явно Джак ще отърве наказанието предвид наближаващата Мания.

И МЕ-та - еми епичен ! Един от трите най-силни мача в кариерата на Сина. След този на MITB 2011 и НОС 2012. Раздадоха се и двамата на макс, специална похвала за Сина. Смятам че затвори устите на доста критици. Значи могло, нз само защо не го показва това по-често, ами по 1-2 пъти годишно прави такива избухвания. Такъв трябваше да е мача им на 1000-я еп. на Роу.
Невероятно динамичен мач, Сина го изкара на високи обороти, безброй контри, хареса ми как си контрираха събмишъните един след друг и после пак ги заключваха, Сина направи бомбата на Батиста, Пънк пък - пайлдрайвър. УОУ, чак по 1 нов финишър. Пънк също се би мъжки, след като Сина му направи крак-брадва и АА...и пак се повдигна. Епичен мач. Дано виждаме Сина по-често в такава светлина.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 27 фев 2013 22:54

Много ми хареса това издание. Имаше някой много скучни мачове,но главните бяха на високо ниво. Сигурно на манията Винк и Хеймън ще се бият. А за ХХХ е сигурно вече, че ще се бие с Леснар.
Тоя Марк само се чудят къде да го наместят, ами на манията да направят тройна заплаха между Марк,Кали и Грамадата.
Труф и Роудс не ме изкефи мача,но става като за губене на време...
Тоя Браян много ме дразни, половин мач ми са бие с няква торба на главата и накрая кейн ги ступва останалите. Да са разделят вече,изтъркаха са... ии да си обръсне тъпата козелска брада.
Щит не ме кефят много, но ми харсева в тях, че изолират 1 кечист и го ступват после и затова биха на МСС, а на последния турнир просто,за да докарат нещата до КМ, както мача си вървеше със смени и изведнъж бам 2-ма копие на Шеймъс и после 3в2 и що съдята не се намеси ?! За мен на манията ще се бият Ренди,Шеймъс и Райбак vs Щит. Сина не помня да са го нападали, така че би трябвало да няма нищо общо с тях.
Интересно ми е Шеймъс с кой ще се бие на Манията,с Барет ,засега :roll: Той пък сигурно ще участва в боя с Щит, така че може и да няма друг мач.
Фукльото въобще да не ми го налагат откакто го видях не ми хареса, да не вземе да ми спечели куфарчето на манията,както спечели клетката...
Тоя голям Ий що не му организират мач, ами ми напада от засада, Райбак им показа как се побеждава Долф и Ий и оная *****, тоя мач мн ме изкефи.
Сина и Пънк може би най-интересния мач от целия Рау, но защо не му взе титлата на 1000-ния епизод на Рау, ами на някаква си първична сила. Тая бомба на Батиста дали не подсказва нещо ново в Сина :twisted: Скалата от турнир до турнир ли ще ми се бие, все пак е световен шампион.
Въпросителните за КМ са Гробаря с кого ще му измислят вражда, поне на кралски гроход да го бяха пуснали, през 2-3 турнира да го пускат. И другата е на Дел рио с кого ще му измислят вражда, това с грамадата се изтрърква вече.

Липсват ми зарядите на мачовете от преди Скалата,Гробаря,Ледения,DX, и т.н.
П.П Някой знае ли защо острието издуха от Рау.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 28 фев 2013 09:34

Абе чудех се, какво стана с Владимир Козлов? Бяха много готин тандем със Сантино. :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 28 фев 2013 11:07

Да е, вярно, много ги тупаше Козлов, доколкото помня нямаше загуба :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 фев 2013 12:03

frostbite написа:Сина не помня да са го нападали, така че би трябвало да няма нищо общо с тях.

И Сина нападаха. Сина беше отбор с Шеймъс и Райбак на Elimination chamber и загубиха от Щит. Отделно на няколко РОУ-та се сбиваха помежду си.
frostbite написа:И другата е на Дел рио с кого ще му измислят вражда, това с грамадата се изтрърква вече.

Суагър спечели мача в клетка на последния турнир, така че стана главен претендент за титлата на Дел Рио.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2013 16:53

kirchaka написа:
И МЕ-та - еми епичен ! Един от трите най-силни мача в кариерата на Сина. След този на MITB 2011 и НОС 2012. Раздадоха се и двамата на макс, специална похвала за Сина. Смятам че затвори устите на доста критици. Значи могло, нз само защо не го показва това по-често, ами по 1-2 пъти годишно прави такива избухвания. Такъв трябваше да е мача им на 1000-я еп. на Роу.

E да де, ама в 1000-я епизод се намеси Грамадата, за да спаси Пънк, не помниш ли? Иначе как щяха да направят тоя циркаджия да държи титлата повече от 1 година? ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 28 фев 2013 16:55

megan fox написа:
kirchaka написа:

E да де, ама в 1000-я епизод се намеси Грамадата, за да спаси Пънк, не помниш ли? Иначе как щяха да направят тоя циркаджия да държи титлата повече от 1 година? ;)

Прав си,но нищо не пречеше Сина да се бие така и тогава,пък Грамадата нека си го спасява тоз палячо :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2013 17:10

Ами засега за КЧ нещата изглеждат така:
Скалата - Сина
Алберто - Джак мухала
ХХХ - Брок
Щит - Райбак, Ренди и Шеймъс, освен ако ирландеца няма индивидуален мач с Барет
Миз - Сезаро
Долф - Джерико за договора в куфарчето, освен ако Долф не ползва куфарчето на КМ, тогава Джерико може да е срещу Щита, а Шеймъс с Барет.

Не вярвам на Кали да му дадът мач на КМ, не е така атрактивен, та за момента остават Гробаря, Марк Хенри, Грамадата, Пънк, Барет, Кофи, Кейтлин при дивите не е ясно още с коя ще се бие, както и кой отбор ще е при двойките, за да детронира тим Хел Ноу...

Та от шоу на шоу освен да направят някакъв мач на Гробаря с Пънк не знам... Пънк пак да тръгне да философства как бил бог - новото 20 и да излезе мъртвеца и да му покаже кой кой е..., то друго не остана, ама това ще е супер тъпня, защото Пънк да се бие с Гробаря това е все едно Пънк да се състезава с Фетел за световната титла във Ф1 - точно толкова безсмислено!
+ някакъв пълнеж за куфарчето на КМ и част от горепосочените кечисти, които нямат съперник.
Последна промяна от megan fox на 28 фев 2013 17:25, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Свободна зона”