Много ми хареса това издание. Имаше някой много скучни мачове,но главните бяха на високо ниво. Сигурно на манията Винк и Хеймън ще се бият. А за ХХХ е сигурно вече, че ще се бие с Леснар.
Тоя Марк само се чудят къде да го наместят, ами на манията да направят тройна заплаха между Марк,Кали и Грамадата.
Труф и Роудс не ме изкефи мача,но става като за губене на време...
Тоя Браян много ме дразни, половин мач ми са бие с няква торба на главата и накрая кейн ги ступва останалите. Да са разделят вече,изтъркаха са... ии да си обръсне тъпата козелска брада.
Щит не ме кефят много, но ми харсева в тях, че изолират 1 кечист и го ступват после и затова биха на МСС, а на последния турнир просто,за да докарат нещата до КМ, както мача си вървеше със смени и изведнъж бам 2-ма копие на Шеймъс и после 3в2 и що съдята не се намеси ?! За мен на манията ще се бият Ренди,Шеймъс и Райбак vs Щит. Сина не помня да са го нападали, така че би трябвало да няма нищо общо с тях.
Интересно ми е Шеймъс с кой ще се бие на Манията,с Барет ,засега

Той пък сигурно ще участва в боя с Щит, така че може и да няма друг мач.
Фукльото въобще да не ми го налагат откакто го видях не ми хареса, да не вземе да ми спечели куфарчето на манията,както спечели клетката...
Тоя голям Ий що не му организират мач, ами ми напада от засада, Райбак им показа как се побеждава Долф и Ий и оная *****, тоя мач мн ме изкефи.
Сина и Пънк може би най-интересния мач от целия Рау, но защо не му взе титлата на 1000-ния епизод на Рау, ами на някаква си първична сила. Тая бомба на Батиста дали не подсказва нещо ново в Сина

Скалата от турнир до турнир ли ще ми се бие, все пак е световен шампион.
Въпросителните за КМ са Гробаря с кого ще му измислят вражда, поне на кралски гроход да го бяха пуснали, през 2-3 турнира да го пускат. И другата е на Дел рио с кого ще му измислят вражда, това с грамадата се изтрърква вече.
Липсват ми зарядите на мачовете от преди Скалата,Гробаря,Ледения,DX, и т.н.
П.П Някой знае ли защо острието издуха от Рау.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]