Референдум...ще гласувате ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Референдум...ще гласувате ли?

Мнениеот ros » 27 яну 2013 21:05

milen.hristov написа:
JimBeam написа:Стига писа и ти пък глупости бе човек.Никъде не може да има 100 % активност за нещо и това трябва да ти е ясно.Стига извърта нещата както ти харесва на теб или на тези, които са против централата.Разбирам в Белене да са под 50 % да ми го даваш за пример, ама не можеш да накараш всички там да гласуват с ДА.

Аз не казвам да гласуват с ДА, а изобщо да ГЛАСУВАТ. Не може да не ти пука за града в който живееш

А може ли да се досетиш, че голяма част от присъстващите в списъците хора от този регион просто може да не са вече в България, за да търсят работа някъде по света!!! Това, че не са 100% не значи че огромната част отдействително живеещите хора там не са гласували. Не прави като всички онези по телевизиите в момента, които се опитват да кажат "Ти не си котка, ти си геврек" ;)
Последна промяна от ros на 27 яну 2013 21:06, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 яну 2013 21:06

W84me написа:
milen.hristov написа:Право на глас - 6 949 120
от тях "ЗА" - 60% - 833 895
Резултат: Гласувалите с ДА са 10 % от всички имащи право на глас.

Веднага ще те оборя, защото знам какво искаш да кажеш. Първо повече от 10% са гласували с "ДА". Другото фрапантно нещо е, че при парламентарните избори НЯМА праг, а при референдум в България има? При положение, че парламентарните избори са с много по-голяма тежест! И ми кажи с какъв процент от всички, имащи право на глас "софиянци" беше избран твоя любим Бойко и неговата духовна дъщеря Фандъкова?

Аз самият нямаше да гласувам за Фандъкова ако имах право, а за Софиянски.
Виж колко бяха кандидатите т.е. вариантите за отговор на изборите тогава и сега.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 яну 2013 21:07

Сега всеки ще изкара от 100 кладенеца вода,резултата от референдума е факт 60% ДА 40%НЕ,ако беше така,ако беше инак.Всякакви оправдания сега вече като е ясен резултата са излишни,повечето хора казаха Да и сега да се омаловажава това е меко казано смешно и не говори добре за тия които говорят по този начин.Бойко да приеме като мъжкар за какъвто се смята поражението и да си направи изводите че идат и парламентарни избори,нека и той джентълменски приеме загубата а не само да се хвали как бил този или онзи постоянно на избори,сега този път него го биха,само дано за в бъдещите избори да не стане народът срещу Бойко,защото натам е тръгнал този бияч.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 яну 2013 21:08

JimBeam написа:Ми то им пука - повече от половината население на града е искал централата и не може да очакваш всички да я искат.

НЕ казвам да я искат, а да излезнат и да гласуват, макар и с НЕ.
Не съм комунист и никога няма да бъда за да считам за нормално 99,9% единодушие

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 27 яну 2013 21:23

Стига с тези изтъркани приказки за комунисти и прочие, защото няма нищо общо.Нито се управлява по този начин, нито на власт са хора работели по това време във властта.Заради това тъпо виждане на нещата ще си затънем, защото голяма част от тези които не гласуваха днес е само и единствено заради това, че БСП подкара този референдум т.е. предразсъдъци.
БСП го подкара но ГЕРБ го одобри и това трябва да ви е ясно на всички, които следят поне малко нещата около централата през месеците.Днес можеше да няма референдум, ако ГЕРБ си бяха свършили работата, а не както днес ми ги говори Бойко само глупости след глупости.

И колко теми ще се пускат по този въпрос, че гледам същите неща се водят и в нова тема?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 яну 2013 21:32

833 895 са гласували ЗА Белене,при положение,че 770 000 бяха събраните гласове за да има референдум!Това е провал за БСП и Станишев трябва да подаде оставка и така да поеме политическата отговорност.Ако БСП не бе политизирал референдума,хората нямаше да се откажат да гласуват по въпроса за Белене!Жалко за 20 000 000 лв. които всички ние платихме заради Станишев!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 27 яну 2013 21:38

И къде е провала тука след като цифрата даже е по-голяма от тази на подписките?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 яну 2013 21:56

JimBeam написа:И къде е провала тука след като цифрата даже е по-голяма от тази на подписките?

770 000 са дали подписа си за референдума,а накрая след всичката тази агресивна агитация на БСП ,броя им се увеличава с 64 000 ( гласове от Атака,ВМРО и други ).Това е провал,заради който Станишев трябва да подаде оставка.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 яну 2013 22:07

GOLEADOR написа:
JimBeam написа:И къде е провала тука след като цифрата даже е по-голяма от тази на подписките?

770 000 са дали подписа си за референдума,а накрая след всичката тази агресивна агитация на БСП ,броя им се увеличава с 64 000 ( гласове от Атака,ВМРО и други ).Това е провал,заради който Станишев трябва да подаде оставка.

Ми да подаде! А за тройното НЕ на ББ кво да кажем? Що не излязоха да го подкрепят? А не да ми развиват тези колко били похарчили за допитването... Да подават оставка всички и да се махат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 яну 2013 22:24

grasiani написа:повечето хора казаха Да и сега да се омаловажава това е меко казано смешно

Повечето хора не гласуваха в тоя фарс, скалъпен от БСП, защитаваща изцяло интересите на руските олигарси, а не тези на България.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”