BTV преустанови излъчването си в мрежата на Булсатком

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Re: Скандалът с "Булсатком” се разраства, отряза ги и ТВ7

Мнениеот tomatomov197 » 22 дек 2012 18:04

Браво , много добре казано ! И поредната тъпотия да опровергая , че като духало вятър - нямало излъчване по булсатком !!! Откъде си ги измисляте глупости ? Едва ли ми се събират по 5мин. годишно без сигнал .

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 22 дек 2012 18:08

plamenst7 написа:Много се кефя на случващото се с Булшита. Не мога да ги понасям заради извиването на ръце на останалите оператори за каналите им ТВ+ и Филм+, както и българската версия на Евроспорт2 по който върви Бундеслигата. Има много хора които дори да искат да им станат абонати, но те не могат да им доставят сигнал заради изложението на жилището им. И какво да правят тези хора? Да вземат да си сменят жилищата заради алчността на един самозабравил се оператор.

A не,ако те питаме тебе,ще е по-лесно БСК да смени спътника :roll: :ugeek: :ugeek:
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

batamata
Контакти:

Мнениеот batamata » 22 дек 2012 18:17

Докъде я докарахме, да спорим кой оператор е най-велик сякаш са наши.

iliyan

Мнениеот iliyan » 22 дек 2012 18:30

Крайно време беше някой да дръпне чергата на Боклук ТВ и компания ! Аман от готованци ! Хората събират абонати , а нашите искат ей тъй малко повечко парички щото никой не иска да пуска реклами в тъпата им тв ! Да го духат тези нещастници !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 22 дек 2012 18:39

Двете протурски телевизии ще си изядат чорапите от яд.
Времето отстрана на бск е точно премерено, защото в момента няма спортни събития, БГ сериалите свършиха сезоните си или ги пуснаха в почивка, с три думи - няма нищо интересно, а рекламодателите в момента наливат най-много пари. Интересно какъв ли ще е рейтинга на ьтв тази вечер, след като 800 000 домакинства(толкова са официално абонатите на бск) няма да имат достъп до бозите им, как ще изпълнят таргета на рекламодателите?
Ситуацията с тв7 по-скоро ми прилича на евтин шантаж, защото до скоро никой не гледаше тази телевизия и е несериозно да поставят каквито и да било условия, а идват избори и Барека трябва пак да се мазни пред тиквата, представете си как близо 1/3 от домакинствата да не може да го гледат.
Извиването на ръце м/у бск-ьтв е в двете посоки и който е по-търпелив ще спечели, от ьтв са от еб*ната страна в момента, защото бск лесно могат да компенсират абонатите, а и вече го направиха, като пуснаха HBO безплатно за всички, туко виж на хората да им хареса повече програмната схема на хбо или да се насочат към друга телевизия. Абсолютно несериозно е от ьтв ако разчитат, че 800 000 абоната туко така ще си сменят оператора.

ПП: Договора м/у близу и ьтв изтича на 31.12, ами ако и те им бият шута?
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Абонатите на Bulsatcom остават без ШЛ и Лига Европа

Мнениеот grasiani » 22 дек 2012 18:43

100 години 100 написа:
grasiani написа:Много е зле да си некомпетентен и незнаещ и да пишеш кой ти говори за безплатен обяд ,прочети хубаво, казвам че не плащаш нищо допълнително за HD канали, е какво сега и телевизор ли да ви купя че да гледате.

Докато не ми посочиш оператор, който предлага БЕЗПЛАТНИ 40 канала HD твърдя, че си лъжец и само се плюнчиш. Да, очевидно съм некомпетентен. Просветли ме ако обичаш.

Каналите са 36 за да бъда точен,обяснявам като на малко дете- от както съм на този оператор вече 4 години цената ми е една и съща каналите тогава бяха 120,сега са 180 нищо допълнително не съм заплащал за канали както е при Булсатком.С три телевизора съм единия е с ca-modul-безплатен,другия с допълнително устройство за цифрови канали също ми е дадено безплатно,третия телевизор е аналогова с 60 канала,цената която плащам с интернет е точно 21лв,ползвам отстъпка 40% процента -значи реалната цена е 35лв,пак казвам никой не ми е искал допълнително пари за HD канали или за нещо друго имам и 4 канала HBO,KOMEDY,cinemax 1,2 и HBO HD,вижте булсаткома колко общо искат за тези канали.

juve05
Контакти:

Мнениеот juve05 » 22 дек 2012 18:51

Няма нужда да да имаш образование, за да направиш проста сметка: ако Булсат имат да кажем 1млн.абонати и досега БТВ са получавали 1млн.лева на година,
сега искат 3млн.лева.Ама Булсат не подпишат нов договор и БТВ остават и без този 1млн, а който иска да гледа БТВ-отива в Кауфланд и си купува обикновена стайна антена за 4лв.и си я гледа.Същото се отнася и за ТВ7. А за тези, които берат дерт,че Булсат ще фалират, да проверят колко желаещи има за приемници,че
не могат да смогнат да им ги доставят,че се чака повече от месец.Аз съм съм на Булсат от 3год.и нямам никакви проблеми-за 26,80 гледам Испанско,Английско,
Германско,Холандско и Италиянско първенства,плюс интернет,с три приемника.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 22 дек 2012 18:51

Всичко е точно,сега ще гледам Барса по ТВ+,а след това Сейф с Джейсън Статъм по HBO ;) Малко ме е яд,че ще пропусна "Предай нататък"с Наталия Симеонова,ама ще го преживея :lol:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 22 дек 2012 18:54

Ами те и други оператори предлагат HBO и производните им но не искат такива пари допълнително като Булсатком.И някой като иска толкова качествени филми и сериали тегли си ги от нета пуска си ги през плеър или флашка и си гледа.Няма да допра до HBO че да гледам най -новите филми или сериали,независимо че моят оператор го предлага но почти не го гледам.
Последна промяна от grasiani на 22 дек 2012 19:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 22 дек 2012 19:01

Скъпи абонати на Булсатком. Със прискърбие ви съобщавам, че покрай коледните празници, ще изпуснете концертите на Лили Иванова и Веско Маринов :cry: :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”