Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 дек 2012 11:03

vaskonti написа:Ми обясни ми с думи прости как хора, притежаващи подобни технологии могат да бъдат спряни! Ще ми се оправдават с някакъв си документ, издаден от дърти педофили?! Е няма такава смешка!

Виж Васка, никъде не се твърди, че фондация "Кеше" притежават развити иновативни технологии.
Те просто имат патентите ... Начините как да се направят.
Самият "Кеше" не веднъж е споменавал, че фонадацията няма нужният ресурс да произвежда серийно нещата, за които имат патенти.

А тези, които са срещу "Кеше", притежават готови и работещи технологии.
Те отлично знаят, до какво може да доведе масовото осъществяване и производство на патентованите технологии.

Предполагам ще питаш - Щом като тия "Масони", илюминати" ... Или там каквито са, са толкова могъщи, защо просто не дръпнат шалтера на фондацията ... А и на самият Кеше.
Точно за това си писахме преди няколко страници ... Кеше и фондацията му, за да излязат на преден план тази година и да се опитат да направят нещо през главата на Господарите", значи и те самите имат солиден гръб !
Кой стои в сянка зад Фондация "Кеше", няма как да знаем ...
Можем само да предположим, че това са хора, на които вече не им се нрави подходът, тайните, политиката, като цяло, на Управляващата каста.

А че от "Кеше" бръкнаха здраво в интересите на Силните на деня, е вън от съмнение ...
Както писах - Проблемите на фондацията тепърва започват.
На нас, обикновените хорица, ни остава да се надяваме, че хората зад фондацията също имат възможности ... А и скрити козове.
Далеч съм от мисълта, че те са "Добрите" !
Но сега за сега ми стига, че те искат да нарушат статуквото, което в момента ( а и от поне век ) ... Държи нашата цивилизация в застой, който пък от своя страна води до настоящите абсурди - едва 3-5 % от почти 7-те милиарда на нашата Планета държат всичките блага и знания.
В резултат на това, почти цели континенти живеят в мизерия и милиарди са на ръба, на физическото оцеляване.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 дек 2012 12:42

BLUE CHAMPIONS написа:Връзката е съвсем елементарна и проста- ти искаш от мен научно-обосновани теории и правдиви логични обяснения, неща, които не могат да се предоставят, а иначе знаеш за такива способности на хора, но и ти също не можеш да дадеш логично обяснение, как е възможно да си пробива човек тялото без да излезе капка кръв, без да почувства никаква болка и т.н. Смисъла беше, че науката ни е на ниво "примати", никой не може да ти предостави никакво доказателство за същноста на живота и вселената като цяло ;)

Едно е да нямаш научно обяснение за нещо, съвсем друго е да си изсмучеш от пръстите някакво обяснение и да кажеш, че вярваш, че то е правилното.
THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Ми обясни ми с думи прости как хора, притежаващи подобни технологии могат да бъдат спряни! Ще ми се оправдават с някакъв си документ, издаден от дърти педофили?! Е няма такава смешка!

Виж Васка, никъде не се твърди, че фондация "Кеше" притежават развити иновативни технологии.
Те просто имат патентите ... Начините как да се направят.
Самият "Кеше" не веднъж е споменавал, че фонадацията няма нужният ресурс да произвежда серийно нещата, за които имат патенти.

А тези, които са срещу "Кеше", притежават готови и работещи технологии.
Те отлично знаят, до какво може да доведе масовото осъществяване и производство на патентованите технологии.

Предполагам ще питаш - Щом като тия "Масони", илюминати" ... Или там каквито са, са толкова могъщи, защо просто не дръпнат шалтера на фондацията ... А и на самият Кеше.
Точно за това си писахме преди няколко страници ... Кеше и фондацията му, за да излязат на преден план тази година и да се опитат да направят нещо през главата на Господарите", значи и те самите имат солиден гръб !
Кой стои в сянка зад Фондация "Кеше", няма как да знаем ...
Можем само да предположим, че това са хора, на които вече не им се нрави подходът, тайните, политиката, като цяло, на Управляващата каста.

А че от "Кеше" бръкнаха здраво в интересите на Силните на деня, е вън от съмнение ...
Както писах - Проблемите на фондацията тепърва започват.
На нас, обикновените хорица, ни остава да се надяваме, че хората зад фондацията също имат възможности ... А и скрити козове.
Далеч съм от мисълта, че те са "Добрите" !
Но сега за сега ми стига, че те искат да нарушат статуквото, което в момента ( а и от поне век ) ... Държи нашата цивилизация в застой, който пък от своя страна води до настоящите абсурди - едва 3-5 % от почти 7-те милиарда на нашата Планета държат всичките блага и знания.
В резултат на това, почти цели континенти живеят в мизерия и милиарди са на ръба, на физическото оцеляване.

Всичко това е наистина интересно, стига да не беше просто разсъждение по зададена тема. Ти просто така виждаш нещата, а дали това има нещо общо с действителността - сам каза, че ние няма как да знаем. По тази причина не виждам причина да се вярва както на единия лагер, така и на другия. Както и дали въобще съществуват тия два лагера.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 дек 2012 16:55

"Някак по презумпция, презираме или осъждаме като фалшиво това, което ни е непознато"
/Монтен/

Човекът го е казал през 15 век и все още не можем да разберем смисъла на думите. Смятай за 6 века колко ни е духовното усъвършенстване?- зироу :|
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 дек 2012 17:01

Аз нито осъждам, нито презирам това, което ми е непознато. Точно ти си човекът, който е отсъдил и просто вярва в това непознато. Отсъдил си кое е лошото и кое доброто, а и двете са ти непознати и просто...вярваш, че нещата са така.
Аз просто нямам мнение за непознатото.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 дек 2012 17:18

vaskonti написа:Аз нито осъждам, нито презирам това, което ми е непознато. Точно ти си човекът, който е отсъдил и просто вярва в това непознато. Отсъдил си кое е лошото и кое доброто, а и двете са ти непознати и просто...вярваш, че нещата са така.
Аз просто нямам мнение за непознатото.

Обвиняваш ме неправомерно, тоест нападаш като защитна мярка ;) Аз не съм осъждал какво е добро и какво е лошо, а съм отворен към непознатото и знанието, обаче е неприятно когато чувстваш че някой ти "затваря вратата" към това непознато.
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 дек 2012 19:00

Не те обвинявам, а просто ти отговарям на цитата на Монтен, който очевидно е насочен към мен. Казвам защо не е редно да е насочен към мен - аз не осъждам и не презирам непознатото. Нещо повече - няколко пъти подчертах, че искам и се надявам ти да си прав в теориите си. Но тъй като на този етап това са точно теории и свободни разсъждения, аз не ги приемам за верни(без да казвам, че не са верни) и не си избирам просто да вярвам в тях, както правиш ти.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 дек 2012 19:36

По канал1 онзи ден правили предаване. Някакъв езотерик поканили, който пък обеснява, че Белгия са тези, които спират развитието на разработките :shock: На мен лично ми звучи несериозно това, интересни ще са ми и други мнения :roll:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mDSIujoVgJM[/youtube]
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 дек 2012 19:46

Според мен - Белгийските власти просто са инструмент ...
Така или иначе последните новини са, че фондацията е "поканена любезно" да напусне Белгия.

Да не забравяме също така, къде са основните Евро-институции на ЕС. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 дек 2012 19:52

Абе някак много подмолно ми звучи този господин, а и да не забравяме че за оповестяване на фондацията пред света на 21.09., точно белгийците организираха и направиха семинар :) Сега изведнъж те станаха врагът :shock:
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 дек 2012 20:10

Мда, има някои неща дето са любопитни ...

От фондацията обаче си обвиняват директно Белгия.

Така или иначе си мисля, че хората от "Кеше" ще получат топъл прием някъде другаде.
Където в действителност ще имат повече шанс да работят.

Обаче незнам защо някак си остава в миманса, че страна като Япония е поискала ( и са получили ) ... Някои от патентите.
Незнам също така, дали някой е чул, но през отминалите няколко дни в "Страната на изгряващото слънце" имаше парламентарни избори ( дано не се бъркам, че са били за парламент ) ... В които основният дебат е бил - дали Япония да изостави ядрената енергетика.
Като основни специалисти в тази област са участвали дейно в дебатите и са заявили, че Япония е готова да се раздели с този допотопен начин за добиване на енергия !
Както писах преди няколко дни ... Да съберем 2 и 2. :)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”