vaskonti написа:Ми обясни ми с думи прости как хора, притежаващи подобни технологии могат да бъдат спряни! Ще ми се оправдават с някакъв си документ, издаден от дърти педофили?! Е няма такава смешка!
Виж Васка, никъде не се твърди, че фондация "Кеше" притежават развити иновативни технологии.
Те просто имат патентите ... Начините как да се направят.
Самият "Кеше" не веднъж е споменавал, че фонадацията няма нужният ресурс да произвежда серийно нещата, за които имат патенти.
А тези, които са срещу "Кеше", притежават готови и работещи технологии.
Те отлично знаят, до какво може да доведе масовото осъществяване и производство на патентованите технологии.
Предполагам ще питаш - Щом като тия "Масони", илюминати" ... Или там каквито са, са толкова могъщи, защо просто не дръпнат шалтера на фондацията ... А и на самият Кеше.
Точно за това си писахме преди няколко страници ... Кеше и фондацията му, за да излязат на преден план тази година и да се опитат да направят нещо през главата на Господарите", значи и те самите имат солиден гръб !
Кой стои в сянка зад Фондация "Кеше", няма как да знаем ...
Можем само да предположим, че това са хора, на които вече не им се нрави подходът, тайните, политиката, като цяло, на Управляващата каста.
А че от "Кеше" бръкнаха здраво в интересите на Силните на деня, е вън от съмнение ...
Както писах - Проблемите на фондацията тепърва започват.
На нас, обикновените хорица, ни остава да се надяваме, че хората зад фондацията също имат възможности ... А и скрити козове.
Далеч съм от мисълта, че те са "Добрите" !
Но сега за сега ми стига, че те искат да нарушат статуквото, което в момента ( а и от поне век ) ... Държи нашата цивилизация в застой, който пък от своя страна води до настоящите абсурди - едва 3-5 % от почти 7-те милиарда на нашата Планета държат всичките блага и знания.
В резултат на това, почти цели континенти живеят в мизерия и милиарди са на ръба, на физическото оцеляване.

[/offtopic]