Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 29 юли 2015 11:57

fcb_bg написа:
TodorT написа:Смей се колкото искаш на тази новина, но ти препоръчвам да прочетеш как се създаде ИДИЛ, откъде купува оръжие, какви са бойците й и защо се присъединиха към тази групировки офицери и .... как за 10 години американска техника (вкл. бронирани хамъри на американската армия и хеликоптери) за 14 млрд. се озова в ръцете им. ;)

Къде си продава петрола и артефактите и защо им се позволява, както и защо американската армия няколко пъти се "обърка" и спусна от самолети хуманитарна помощ и оръжие в територии контролирани от ИДИЛ. Защо евреите свалиха хеликоптер с ирански генерал пътуващ за Сирия, ислямисти ли са "умерената сирийска опозиция" и още десетки интересни въпроси...

Стига, бе :lol: Путин използва телефон ... ИДИЛ използват телефони ... Рептилите използват телефони ... :? СлОчаенос :?: Не мисла ... :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 29 юли 2015 12:01

boabbb написа:
GA_ veliki написа:
TodorT написа:Смей се колкото искаш на тази новина, но ти препоръчвам да прочетеш как се създаде ИДИЛ, откъде купува оръжие, какви са бойците й и защо се присъединиха към тази групировки офицери и .... как за 10 години американска техника (вкл. бронирани хамъри на американската армия и хеликоптери) за 14 млрд. се озова в ръцете им. ;)

За комуникация помежду си екстремистите от ИДИЛ използват същото мобилно приложение Zеllo, което използват и руските терористични банди в Украйна. В редица публикации, посветени на Zello, сме описали добре отработената система за координиране между терористите и техните ръководители
Това означава, че като минимална възможност руските специални служби могат да следят дейността на ИДИЛ стъпка по стъпка, а като максимална възможност – да насочват дейността им, да координират и да издават заповеди. Вторият вариант е много по-вероятен, тъй като не съществуват данни за предаването на каквато и да е информация за дейността на ИДИЛ на службите за сигурност на държавите в коалицията срещу „Ислямския халифат“.
В началото на своето формиране ИДИЛ имаше банкови сметки за набиране на средства за дейността си в руски банки и по-специално в „Сбербанк России“.

Без коментар

Казаха, че ще е 40 градуса, ама още не е напекло, бе, колега :lol: :lol: Човека ти говори за бойни машини и автомати, ти ми пишеш за безплатни Андроид приложения :mrgreen: Това е като оня, дето само с Youtube разкрил как руснаците са свалили Боинг-а То бива човек да е лековерен, ама вашето ...

Колегатаа, не знаех,че и ти ползваш "Zello" ( за връзка с Шаренкова явно) :lol: Като гледам как летят руските ракети напоследък и аз се съмнявам вече те да са свалили Боинга :lol: Руски танкове, руски автомати, руски РПГ.Само дето още не са заговорили на руски :lol: :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот boabbb » 29 юли 2015 12:01

Player написа: то за история и политика нещата тотално са манипулирани от руските подлоги. Ако някой не е добре запознат много лесно ще им се хване на глупостите. Мен с това ме ядосаха

Значи да разбираме, че всъщност е било Американско-турската Освободителна война, така ли :? Щото в моите манипулирани от злите русофили източници ( учебниците по история ) пише, че е Руско-турската Освободителна война ... Е, то как е тръгнало, скоро ще го променят, де :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 юли 2015 12:06

boabbb написа: Значи да разбирам, че обяснението на карикатура във вестник, издаван от Ботев през 19-ти век има връзка с "новината" , че Русия спира Youtube :?: Факти от такива елементи като гореспоменатия, тебе, 1982, Player, КНДР и т.н. много трудно биха могли да ми дадат наклон на оная работа ;) Вие си гледате едни и същи казионни медии, и си мислите, че всичко там е истина, а там просто има други хора, на които се плаща да пишат и публикуват "каквото трябва"

Когато нещо мислиш, че не е истина и не, много лесно може да го обориш, нали така. Щом знаеш истината ме затапваш с нея и ти признавам това че си прав. Само че аз не говоря неща за които не съм сигурен. Споменавам факти, пред които всички трябва да се съгласят или да замълчат. Много трудно някой може да ме затапи. Ако нещо не го знам не говоря или не споря. И не ме вълнуват наклоните на никоя работа. Само факти и истина. А истината е че руската пропаганда е най-гнусното нещо в днешно време. Както албанците мразят сърбите, така и ние поне двойно повече трябва да мразим руснаците. Има много причина за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юли 2015 12:11

GA_ veliki написа:
boabbb написа:
GA_ veliki написа:

За комуникация помежду си екстремистите от ИДИЛ използват същото мобилно приложение Zеllo, което използват и руските терористични банди в Украйна. В редица публикации, посветени на Zello, сме описали добре отработената система за координиране между терористите и техните ръководители
Това означава, че като минимална възможност руските специални служби могат да следят дейността на ИДИЛ стъпка по стъпка, а като максимална възможност – да насочват дейността им, да координират и да издават заповеди. Вторият вариант е много по-вероятен, тъй като не съществуват данни за предаването на каквато и да е информация за дейността на ИДИЛ на службите за сигурност на държавите в коалицията срещу „Ислямския халифат“.
В началото на своето формиране ИДИЛ имаше банкови сметки за набиране на средства за дейността си в руски банки и по-специално в „Сбербанк России“.

Без коментар

Казаха, че ще е 40 градуса, ама още не е напекло, бе, колега :lol: :lol: Човека ти говори за бойни машини и автомати, ти ми пишеш за безплатни Андроид приложения :mrgreen: Това е като оня, дето само с Youtube разкрил как руснаците са свалили Боинг-а То бива човек да е лековерен, ама вашето ...

Колегатаа, не знаех,че и ти ползваш "Zello" ( за връзка с Шаренкова явно) :lol: Като гледам как летят руските ракети напоследък и аз се съмнявам вече те да са свалили Боинга :lol: Руски танкове, руски автомати, руски РПГ.Само дето още не са заговорили на руски :lol: :lol:

Джъпейн също е официален спонсор на ИДИЛ, нъл тъй?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 юли 2015 12:16

boabbb написа:
Player написа: то за история и политика нещата тотално са манипулирани от руските подлоги. Ако някой не е добре запознат много лесно ще им се хване на глупостите. Мен с това ме ядосаха

Значи да разбираме, че всъщност е било Американско-турската Освободителна война, така ли :? Щото в моите манипулирани от злите русофили източници ( учебниците по история ) пише, че е Руско-турската Освободителна война ... Е, то как е тръгнало, скоро ще го променят, де :lol: :lol:

Къде видя някой да е написал, че е Американо-турска, че говориш поредните глупости? Може ли да покажеш къде руснаците споменават българите, когато идват за тази война. Защото доколкото знам, българите дори не се споменават в мотивите за войната. Идват за поредната си война с турците, за пари, територии и влияние. Никой не идва за някакви българи. И след като искат да им плащаме за освобождението, то тогава освобождение ли трябва да се нарича? Искат да им платим войната, която я направиха с предимно чужди войници. Хем да им платим, хем и жертвите чужди. А накрая Русия печели територия и влияние. На това ли му викаш освобождение? Все едно да спасиш някой отвлечен човек и после да му кажеш, хайде плащай ми сега. С кое си по-различен от тези които са го взели за откуп? Никаква освободителна война нямаше, а пари и интереси в изгода на Русия. Само че се оказахме костелив народ и не им се получи мръсната игра на руснаците. Мислеха че от турски слуги , ще стане техни, ама им го вкарахме квадратен на руснаците.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юли 2015 12:17

Player написа: Казах им оттук нататък ще ги мачкам когато имам време и желание. Говорих им за факти и аргументи, но кухите им глави си помислиха че им говоря за физическа саморазправа :mrgreen:

С този мозъчен капацитет можеш да мачкаш само на дедо Страхил макарите...но воистина присъствието на няколкото пълни илитерати и сугаревчета като тебе определено забавлява народонаселението във форума. По темите се спори достатъчно с хора като васконти и га, да речем, които са начетени и с поглед над нещата. С вашата групичка общо взето се бършем и после пускаме водата на тоалетната.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 29 юли 2015 12:31

boabbb написа:
sl321 написа:
boabbb написа:Мачкате му оная работа :lol: :lol: Тоя човек изобщо не е русофил, а си е чист трол и ви се смее по цял ден на напъните ;) Погледнете си последните постове и вижте на какво обърнахте темата "нормалните" потребители ;)

Пиша фактите за такива като теб - нетролове. Това е причината. Такива като този който "ми се смее по цял ден" само ми дават повод.
Ако ти и такива като теб разберат, примерно "защо Ботев е смятал русофилите за магарешки лайна", такива тролове като този нека си се смеят колкото си искат. Ако не разбереш ( ти и такива като теб - нетролове), той ти се смее на теб и на такива като теб.

Значи да разбирам, че обяснението на карикатура във вестник, издаван от Ботев през 19-ти век има връзка с "новината" , че Русия спира Youtube :?: Факти от такива елементи като гореспоменатия, тебе, 1982, Player, КНДР и т.н. много трудно биха могли да ми дадат наклон на оная работа ;) Вие си гледате едни и същи казионни медии, и си мислите, че всичко там е истина, а там просто има други хора, на които се плаща да пишат и публикуват "каквото трябва"

Трябва да се направи прочит на историята такава каквато е била, а не да вярваме на лъжлива история която ни е насаждана толкова дълго време. Медиите са си медии, историята си е съвсем различно нещо. Това, че в дадени медии по-често се публикуват факти от историята, които са в противоречие с насадените лъжи или скритите факти, не означава, че тези медии са лоши и не трябва да се четат. Напротив!
Все пак. Нека оставим медиите, и да се обърнем към критите дълго време исторически факти. От това което ни се преподава в училище по история до голяма степен се формират нашите възприятия за света. Фактите показват, че обратно на насажданите лъжи, Русия нееднократно е действала срещу българският национален интерес. Когато това го разберат болшинството българи, тогава много неща ще се променят. Тогава има вероятност да се превърнем в нормална държава а не в копие на малоумщината която цари в Русия.
Откакто се роди човек всичко което се учи да прави е на база отминал опит. Ако има грешка в системата и човек не помни това което е правил вчера, той никога не може да усвои дадено умение или никога няма да стигне до място на което иска. Просто онова което прави ще бъде пълен хаос. Това се случва сега и с нас. Хиляди скрити факти за нашата история, хиляди лъжи които са ни насаждани дълго време и продължават да се насаждат от същият този Кремъл, който чрез тукашната "пета колона", управлява България. За това живота в България няма нищо общо с живота на цивилизованите общества.
Няма нищо чудно в това, че днес ще забранят youtube в Русия, а утре, след като усещат катастрофалните последици и гафът който са направили, ще отменят забраната с извинението за някаква техническа грешка. Както не е чудно малоумното обяснение защо най-новият им танк спря на червеният площад - било планирано. Както не е чудно, защо Путин не може да запали чисто нова Лада, и не може да и отворят багажника. Не е чудно, че за един месец се разбиха 8 военни самолета ( без да бъдат във военни действия), а военната техника е гордостта на руската индустрия. Не е чудно, че какъвто клип излезе с простотия то в 90 % е от Русия. Не е чудно, че пътищата са им като след война а господ им е дал цялото богатство на света в недрата на земята. Още много неща мога да изброя, но е важно защо е така?
Така е защото от много години руската империя управлява само и единствено чрез лъжа! Само и единствено чрез лъжа! Ние сме пряко копие на Русия, и сме под прякото влияние на Кремъл от поне 100 години. За това живеем зле така както зле живеят руснаците.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 юли 2015 12:36

Синьо сърце написа:
Player написа: Казах им оттук нататък ще ги мачкам когато имам време и желание. Говорих им за факти и аргументи, но кухите им глави си помислиха че им говоря за физическа саморазправа :mrgreen:

С този мозъчен капацитет можеш да мачкаш само на дедо Страхил макарите...но воистина присъствието на няколкото пълни илитерати и сугаревчета като тебе определено забавлява народонаселението във форума. По темите се спори достатъчно с хора като васконти и га, да речем, които са начетени и с поглед над нещата. С вашата групичка общо взето се бършем и после пускаме водата на тоалетната.

Освен да напишеш дежурните си простотии, аргументи и факти с които да затапиш уж, тази толкова неука групичка, кога? Единият от цитираните е модератор и едва ли може да го обиждате както и той да бъде по-груб. Другият е по-скоро неутрален и едва ли му се занимава с чугунени глави, след като знае, че няма смисъл. На мен са ми казвали няколко човека, тук че няма смисъл, да се спори и губи време с вас, защото едно си знаете и едно си баете. Но за мен, ако нещо е лесно, не е интересно. Всеки си намира майстора. Казах ви да спрете да пишете глупости и да лъжете и всичко ще е наред. Но след като избирате да се кланяте на чужда страна и да и прокарвате интересите и, чрез лъжи и манипулации ще имате ядове. Аз не прощавам по принцип, вярвам най-много във втория шанс, но и в третия и след като сте ме обиждали многократно, ще си влизам остро на контра, а не дипломатично, като изброените от теб хора.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юли 2015 12:45

sl321 написа:Едното не изключва другото.
Иначе, още преди година, когато масово взеха да се публикуват русофобските статии и тези (разбирания) на нашите революционери - национални герои, си помислих, че няма да мине много дълго време, когато сайтове от типа " Нова зора" ще започнат да ни убеждават колко са противоречиви същите тези наши - иначе до "вчера" безспорни - национални герои. Щом е застрашена тезата за това, че Русия е "великата братска страна която мисли на България само доброто", какво от това, че ще започнем да плюем и по националните ни герои. Та нали Кремъл решава? Някакви си Ботев, Левски, Каравелов, Раковски.... До вчера безспорни национални герои (борили се срещу лошите турци), днес - противоречиви личности, говорили и писали срещу православните ни руски братя......Ама как не ги е срам!

А къде съм казал, че едното изключва другото?
И кое точно се преиначава, факт ли е, това, което съм написал или не?
http://knizhen-pazar.net/index.php?opti ... 0%B5%D0%B2
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”