Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот boabbb » 29 юли 2015 11:22

Мачкате му оная работа :lol: :lol: Тоя човек изобщо не е русофил, а си е чист трол и ви се смее по цял ден на напъните ;) Погледнете си последните постове и вижте на какво обърнахте темата "нормалните" потребители ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот GA_ veliki » 29 юли 2015 11:23

TodorT написа:Смей се колкото искаш на тази новина, но ти препоръчвам да прочетеш как се създаде ИДИЛ, откъде купува оръжие, какви са бойците й и защо се присъединиха към тази групировки офицери и .... как за 10 години американска техника (вкл. бронирани хамъри на американската армия и хеликоптери) за 14 млрд. се озова в ръцете им. ;)

За комуникация помежду си екстремистите от ИДИЛ използват същото мобилно приложение Zеllo, което използват и руските терористични банди в Украйна. В редица публикации, посветени на Zello, сме описали добре отработената система за координиране между терористите и техните ръководители
Това означава, че като минимална възможност руските специални служби могат да следят дейността на ИДИЛ стъпка по стъпка, а като максимална възможност – да насочват дейността им, да координират и да издават заповеди. Вторият вариант е много по-вероятен, тъй като не съществуват данни за предаването на каквато и да е информация за дейността на ИДИЛ на службите за сигурност на държавите в коалицията срещу „Ислямския халифат“.
В началото на своето формиране ИДИЛ имаше банкови сметки за набиране на средства за дейността си в руски банки и по-специално в „Сбербанк России“.

Без коментар
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 29 юли 2015 11:27

boabbb написа:Мачкате му оная работа :lol: :lol: Тоя човек изобщо не е русофил, а си е чист трол и ви се смее по цял ден на напъните ;) Погледнете си последните постове и вижте на какво обърнахте темата "нормалните" потребители ;)

Пиша фактите за такива като теб - нетролове. Това е причината. Такива като този който "ми се смее по цял ден" само ми дават повод.
Ако ти и такива като теб разберат, примерно "защо Ботев е смятал русофилите за магарешки лайна", такива тролове като този нека си се смеят колкото си искат. Ако не разбереш ( ти и такива като теб - нетролове), той ти се смее на теб и на такива като теб.
Последна промяна от sl321 на 29 юли 2015 11:34, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юли 2015 11:34

sl321 написа:
fcb_bg написа:И кво толкова ще стане като бъде забранен Ютуб някъде? нещо ще свърши света ли кво ше стане? Бах тоз Ютуб, не знаех, че е една от най-важните брънки на живота.

Авторът на темата го е написал много точно:
"Явно нервите на последователите на Гьобелс в ПФР(ПутиноФашистка Русия) не издържаха, защото в YouTube троловете на Путин не вървят, там всеки потребител е и модератор, и лесно сам се справя с тях, така ИСТИНАТА, неудобната за Путин и шайката му истина не може да бъде залята с помия от тролска дезинформация.

А истината в YouTube винаги излиза наяве!"

Наясно ли си колко материал от Майдана насам изчезна от тубата? Така както заговори за истината, нещо не мога да намеря вече 7-8 клипа от събитията в Профсъюза в Одеса. Няма ги клиповете дето сотник Микола дава отчет как ще правят "каквото трябва" и как впоследствие стреля с пистолет по Профсъюза.
Мдааааа, както заговори за истината....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юли 2015 11:34

GA_ veliki написа:
TodorT написа:Смей се колкото искаш на тази новина, но ти препоръчвам да прочетеш как се създаде ИДИЛ, откъде купува оръжие, какви са бойците й и защо се присъединиха към тази групировки офицери и .... как за 10 години американска техника (вкл. бронирани хамъри на американската армия и хеликоптери) за 14 млрд. се озова в ръцете им. ;)

За комуникация помежду си екстремистите от ИДИЛ използват същото мобилно приложение Zеllo, което използват и руските терористични банди в Украйна. В редица публикации, посветени на Zello, сме описали добре отработената система за координиране между терористите и техните ръководители
Това означава, че като минимална възможност руските специални служби могат да следят дейността на ИДИЛ стъпка по стъпка, а като максимална възможност – да насочват дейността им, да координират и да издават заповеди. Вторият вариант е много по-вероятен, тъй като не съществуват данни за предаването на каквато и да е информация за дейността на ИДИЛ на службите за сигурност на държавите в коалицията срещу „Ислямския халифат“.
В началото на своето формиране ИДИЛ имаше банкови сметки за набиране на средства за дейността си в руски банки и по-специално в „Сбербанк России“.

Без коментар

Казаха, че ще е 40 градуса, ама още не е напекло, бе, колега :lol: :lol: Човека ти говори за бойни машини и автомати, ти ми пишеш за безплатни Андроид приложения :mrgreen: Това е като оня, дето само с Youtube разкрил как руснаците са свалили Боинг-а :lol: :lol: :lol: То бива човек да е лековерен, ама вашето ...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 29 юли 2015 11:35

fcb_bg написа:
sl321 написа:
fcb_bg написа:И кво толкова ще стане като бъде забранен Ютуб някъде? нещо ще свърши света ли кво ше стане? Бах тоз Ютуб, не знаех, че е една от най-важните брънки на живота.

"Явно нервите на последователите на Гьобелс в ПФР(ПутиноФашистка Русия) не издържаха, защото в YouTube троловете на Путин не вървят, там всеки потребител е и модератор, и лесно сам се справя с тях, така ИСТИНАТА, неудобната за Путин и шайката му истина не може да бъде залята с помия от тролска дезинформация.

Наясно ли си колко материал от Майдана насам изчезна от тубата? Така както заговори за истината, нещо не мога да намеря вече 7-8 клипа от събитията в Профсъюза в Одеса. Няма ги клиповете дето сотник Микола дава отчет как ще правят "каквото трябва" и как впоследствие стреля с пистолет по Профсъюза.

Ти разбра ли защо Ботев е смятал русофилите за магарешки лайна?

Изображение
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юли 2015 11:37

sl321 написа:
fcb_bg написа:
sl321 написа:

Ти разбра ли Ботев защо е смятал русофилите за магарешки лайна?

Същия, твърдоглав и неприемащ тези и факти си остана, какъвто беше и когато се заяждахме с отборите.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юли 2015 11:42

Къде си продава петрола и артефактите и защо им се позволява, както и защо американската армия няколко пъти се "обърка" и спусна от самолети хуманитарна помощ и оръжие в територии контролирани от ИДИЛ. Защо евреите свалиха хеликоптер с ирански генерал пътуващ за Сирия, ислямисти ли са "умерената сирийска опозиция" и още десетки интересни въпроси...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юли 2015 11:43

sl321 написа:
boabbb написа:Мачкате му оная работа :lol: :lol: Тоя човек изобщо не е русофил, а си е чист трол и ви се смее по цял ден на напъните ;) Погледнете си последните постове и вижте на какво обърнахте темата "нормалните" потребители ;)

Пиша фактите за такива като теб - нетролове. Това е причината. Такива като този който "ми се смее по цял ден" само ми дават повод.
Ако ти и такива като теб разберат, примерно "защо Ботев е смятал русофилите за магарешки лайна", такива тролове като този нека си се смеят колкото си искат. Ако не разбереш ( ти и такива като теб - нетролове), той ти се смее на теб и на такива като теб.

Значи да разбирам, че обяснението на карикатура във вестник, издаван от Ботев през 19-ти век има връзка с "новината" , че Русия спира Youtube :?: Факти от такива елементи като гореспоменатия, тебе, 1982, Player, КНДР и т.н. много трудно биха могли да ми дадат наклон на оная работа ;) Вие си гледате едни и същи казионни медии, и си мислите, че всичко там е истина, а там просто има други хора, на които се плаща да пишат и публикуват "каквото трябва"

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 юли 2015 11:56

sl321 написа: Не е за пръв път а пореден. Абсолютно споделям това което си написал, и все пак фактите трябва постоянно да се публикуват като противовес на лъжите. Друг начин няма!

Откакто ми писна тотално от лъжите и манипулациите на русофилите не си спомням да съм те засичал да спориш с тях и за това попитах. Но все пак ти си тук от доста време. Аз само от година и половина и горе долу около година само им се смях на глупостите, но в един момент вече от смешно и забавно ми стана много дразнещо. Все пак това е форум. И от форумите могат да се научат много неща - за автомобили, за готвене, за спортуване. По принцип във форумите хората си помагат като всеки каже нещо което знае и допринесе за дадена тема със опита и знанието си. Само чрез четене на форуми може да научиш доста полезни неща, но в нашия като оставим футболните отбори за които е ясно ,че има обиди и закачки, то за история и политика нещата тотално са манипулирани от руските подлоги. Ако някой не е добре запознат много лесно ще им се хване на глупостите. Мен с това ме ядосаха. Имаше поредна във възхвала на Русия и гледам предимно мнения с проруски глупости. И си казах повече няма да оставя да се подменя истината и миналото от шепа лъжци и манипулатори. Изказах се против глупостите им и веднага ме определиха за соросоид, еврогей, толераст и тн. и тогава тотално чашата преля. Сами си направиха така че да съм им враг. Казах им оттук нататък ще ги мачкам когато имам време и желание. Говорих им за факти и аргументи, но кухите им глави си помислиха че им говоря за физическа саморазправа :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”