1982 написа:И аз не разбирам защо се търси сметка от хора, които не са пуснали темата ?!
Иначе и аз си чакам извинението от "язе", че съм бил лъгал, че Путин се вози на Мерцедеси и, че Аерофлот ползва почти само Еърбъси и Боингове, ама се покри, като го затапих с факти.
Извинение от тези да чакаш е все едно да чакаш от умрял писмо. Знам че няма да извинят никога и за нищо, но просто така се прави от елементарна култура. Ако имаш малко култура и съвест се извиняваш като си в грешка още повече след като нападаш яростно, а след това ти доказват че грешиш. Пълни нищожества и безсрамници са всички русофили до един. След всяко затапване което получават, само отвръщат с обиди или сменят темата. Никога не признават грешка или загуба в спор. Но това си е ясно по принцип, като се види на чия страна са. Няма как да си честен, почтен и коректен човек и да защитаваш Русия с цялото и черно минало и настояще, спрямо нас българите и още много други народи. Все едно да си адвокат на дявола и да твърдиш, че си на правилната страна и защитаваш правилния човек.

Вече как отделните доставчици ще си направят нещата, е отделен въпрос ... Тука като спряха bet365 - някой рева ли
  Вече как отделните доставчици ще си направят нещата, е отделен въпрос ... Тука като спряха bet365 - някой рева ли   Къде беше тогава другаря ДАНС да протестира
  Къде беше тогава другаря ДАНС да протестира   Или беше окупирал СУ за 50 лв. на ден, а
  Или беше окупирал СУ за 50 лв. на ден, а   Измет, батка ...
  Измет, батка ...