Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот Player » 28 юли 2015 12:25

1982 написа:И аз не разбирам защо се търси сметка от хора, които не са пуснали темата ?!

Иначе и аз си чакам извинението от "язе", че съм бил лъгал, че Путин се вози на Мерцедеси и, че Аерофлот ползва почти само Еърбъси и Боингове, ама се покри, като го затапих с факти.

Извинение от тези да чакаш е все едно да чакаш от умрял писмо. Знам че няма да извинят никога и за нищо, но просто така се прави от елементарна култура. Ако имаш малко култура и съвест се извиняваш като си в грешка още повече след като нападаш яростно, а след това ти доказват че грешиш. Пълни нищожества и безсрамници са всички русофили до един. След всяко затапване което получават, само отвръщат с обиди или сменят темата. Никога не признават грешка или загуба в спор. Но това си е ясно по принцип, като се види на чия страна са. Няма как да си честен, почтен и коректен човек и да защитаваш Русия с цялото и черно минало и настояще, спрямо нас българите и още много други народи. Все едно да си адвокат на дявола и да твърдиш, че си на правилната страна и защитаваш правилния човек.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 юли 2015 13:33

Ами, щом има нарушение на закона, е нормално да има някакви ответни действия :roll: Вече как отделните доставчици ще си направят нещата, е отделен въпрос ... Тука като спряха bet365 - някой рева ли :lol: Къде беше тогава другаря ДАНС да протестира :?: Или беше окупирал СУ за 50 лв. на ден, а :x Измет, батка ... :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 28 юли 2015 13:57

THE G.A.M.E написа:Отношенията между ЕС и САЩ се бяха обтегнали заради подслушванията, ама тогава на сцената излезе Русия и ЕС забравиха бързо-бързо за изпълненията на "Янките". :lol:

Или най-общо казано, ЕС се поуплашиха от твърдата външна политика на Русия, а е пределно ясно, че има само една Държава, която може да скочи на Русия, както политически така и военно, за т'ва забравиха за всичко и се прегърнаха отново с "Янките".

Инак Щатите щяха да загубят позиции в Европа... Особено засегнати се чувстваха немците, а както знаем, към момента шефът в ЕС, е именно Германия.
Заключението е, че агресивноста на Русия тикна ЕС отново в ръцете на САЩ.

Преди няма и месец излезе скандала с подслушването на Оланд, не видях някаква реакция на френското правителство, всичко мина за няма и ден.
Краварника прави мизерии из цял свят, защо съюза не се прегърна с рашките?
Шефът на съюза вече цяла година си чака златото от верния си съюзник, предполагам, че пак Русия е виновна, че Германия замлъкна, а ония даже не намират за нужно да дават обяснения?
Аз пък съм останал с впечатление, че съюза далеч не иска да скача на Русия, това са си само амбициите на сащ, просто докато го има нато съюза е просто един инструмент в ръцете на сащ.
Иначе не виждам причина да си мълчат, да гледат лицемерието на сащ и да не казват нищо, а това че ги било страх от Русия е пълна дивотия, Путин няма намерение да напада, който и да било, друг има над 500 бази из цял свят.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 28 юли 2015 14:15

Влизам в Ю туб, но не особено често - примерно като се сетя за някоя песен или ако приятел иска да ми покаже някой клип. Имам най-обща представа от сайта, но не бих казал, че съм запознат колко голямо разнообразие от информация предлага, каква част от нея е опасна и какви са минусите и рисковете от създаване на по-сериозен профил в него. Много неприятно впечатление ми прави комерсиализацията и наблъскването на сайта с реклами.

Колкото да забраната: Ако основните аргументи са защита на корпоративни интереси, това би било много жалко. Мисля обаче, че това е малко вероятно и по-скоро се цели ограничаване достъпа до клипове с по-опасно съдържание, а защо не и удар по рекламния бизнес чрез орязване на руския трафик.

Искам обаче да акцентирам върху най-важното, което се казва в тази статия - да похваля намерението на Путин да наложи цензура върху опасното съдържание и за пореден път да посоча необходимостта от забрана на филми и музика с определено съдържание (най-вече с насилие и нецензурен език) и ограничаване на достъпа до определени сайтове (не визирам Ю туб) и у нас. Цензурата просто е необходима. Тя не трябва да нарушава свободата на словото, на вероизповеданието и на политическите възгледи, но трябва да способства децата да не бъдат изложени на вредни въздействия докато седят в домовете си. Министерството на културата трябва да престане да бездейства и да започне с шамарите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 28 юли 2015 15:22

demy27 написа:
balgarinrusofil написа:
viali69 написа:Браво на Русия !
Русия е велика държава и може да забрани, каквото си поиска. Русия не е колониална държава и никой не може да и казва какво да прави. Факт !

Подкрепям на 100% мнението ти!
България има бъдеще само и близо до Русия!

България има бъдеще ако ти и подобните ти продажници отидете в Русия и никога повече не се връщате.

България има бъдеще , ако ти и подобните ти продажници отидете в САЩ и никога повече не се връщате в България!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2015 15:40

HoUs4oOL написа:Преди няма и месец излезе скандала с подслушването на Оланд, не видях някаква реакция на френското правителство, всичко мина за няма и ден.
Краварника прави мизерии из цял свят, защо съюза не се прегърна с рашките?
Шефът на съюза вече цяла година си чака златото от верния си съюзник, предполагам, че пак Русия е виновна, че Германия замлъкна, а ония даже не намират за нужно да дават обяснения?
Аз пък съм останал с впечатление, че съюза далеч не иска да скача на Русия, това са си само амбициите на сащ, просто докато го има нато съюза е просто един инструмент в ръцете на сащ.
Иначе не виждам причина да си мълчат, да гледат лицемерието на сащ и да не казват нищо, а това че ги било страх от Русия е пълна дивотия, Путин няма намерение да напада, който и да било, друг има над 500 бази из цял свят.

Не си разбрал в каква насока е поуста ми.

Поради каква по-точно причина страните от ЕС ( поне повечето ) считат Русия за по-голяма заплаха, трудно може да се обобщи.
Единствено е факт, че подслушванията бяха забравени бързо-бързо, като причина може да се посочи случилото се в Украйна.

Аз си имам мнение и то е, че САЩ и Русия играят заедно, като принципа им е - "Разделяй и владей".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 юли 2015 15:41

Всички жители на ЛНР и ДНР ще получат руски паспорти. С това действие Русия ясно заявява намерението си за реализация на проект " Новороссия ". След получаването на паспортите, всеки обстрел на цивилни руски граждани и жилищата им ще бъде разглеждан като агресия и ще бъде реагирано като на такава. Времето на приказките свърши...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 28 юли 2015 15:45

Синьо сърце написа:Всички жители на ЛНР и ДНР ще получат руски паспорти. С това действие Русия ясно заявява намерението си за реализация на проект " Новороссия ". След получаването на паспортите, всеки обстрел на цивилни руски граждани и жилищата им ще бъде разглеждан като агресия и ще бъде реагирано като на такава. Времето на приказките свърши...

Искаш да кажеш, че е възможно директно действие на руската армия в Украйна, при евентуална агресия от страна на бандеровци?
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 28 юли 2015 16:16

Изображение
Последна промяна от sl321 на 28 юли 2015 16:28, променено общо 2 пъти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 юли 2015 16:24

THE G.A.M.E написа:Не си разбрал в каква насока е поуста ми.

Поради каква по-точно причина страните от ЕС ( поне повечето ) считат Русия за по-голяма заплаха, трудно може да се обобщи.
Единствено е факт, че подслушванията бяха забравени бързо-бързо, като причина може да се посочи случилото се в Украйна.

За мен лично тази теза е много далеч от реалността, но да речем, че е така.
Защо Франция не направи нищо преди няколко седмици, като излязоха новините, че от сащ са подслушвали последните 3ма френски президенти, включително и Оланд?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”