Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Според мен е заради тегленето и не ми е първото като цяло, за това и бях спокоен, доста пъти съм теглил по над 1000 лева. като цяло и аз избягвам теглене, просто тук не искам да се натрупват тъй като акаунта е на приятел. Ами сега чакам да ми удобрят удостовернието за адрес , като 2 дни чаках да го отхвърлят, че не се виждали изцяло четирите ъгли на документа.
[quote="Tvorecizo"]
- Започнах да използвам изипей като основно разплащателно средство. Едно от букитата ме верифицира само с Лична карта, и без проблем минават тегления през изипей. Което ме навежда на мисълта че всички тия разправии с банкови сметки, заверки, нотариуси и т.н голяма част може да са заради изисквания от страна на Държавата/НАП.
Няма такова нещо. Изискването е документ за дамоличност. Допълнителната верификация е изцяло по желание на сайта. Случва се когато види нерентабилен играч и целта е да изнерви/забави и най-вече за да спре играчите с повече акаунти и да ги откажа от това да правят нови акаунти. Няма правила, които да карат сайтовете да изискват всякакви странни документи, поне у нас. Аз лично очаквам скоро да се вкарат повече регулации за документи за доходи, което донякъде изглежда логично да бъде търсено, ако постоянно депозираш големи суми , но към момента това е отново оправдание на букитата.Ако депозираш хиляди и губиш, няма да го търсят. Ако печелиш обаче ти го търсят. Аз имах случай със спортингуин , където ми искаха документ за доходи, а бях депозирал само 500 лева, което е несериозно. Мотаха ме 2 седмици, докато го одобрят. Оправданията бяха лошо качество на снимки, неправилно попълване на информация и почивни дни и празници,
- Започнах да използвам изипей като основно разплащателно средство. Едно от букитата ме верифицира само с Лична карта, и без проблем минават тегления през изипей. Което ме навежда на мисълта че всички тия разправии с банкови сметки, заверки, нотариуси и т.н голяма част може да са заради изисквания от страна на Държавата/НАП.
Няма такова нещо. Изискването е документ за дамоличност. Допълнителната верификация е изцяло по желание на сайта. Случва се когато види нерентабилен играч и целта е да изнерви/забави и най-вече за да спре играчите с повече акаунти и да ги откажа от това да правят нови акаунти. Няма правила, които да карат сайтовете да изискват всякакви странни документи, поне у нас. Аз лично очаквам скоро да се вкарат повече регулации за документи за доходи, което донякъде изглежда логично да бъде търсено, ако постоянно депозираш големи суми , но към момента това е отново оправдание на букитата.Ако депозираш хиляди и губиш, няма да го търсят. Ако печелиш обаче ти го търсят. Аз имах случай със спортингуин , където ми искаха документ за доходи, а бях депозирал само 500 лева, което е несериозно. Мотаха ме 2 седмици, докато го одобрят. Оправданията бяха лошо качество на снимки, неправилно попълване на информация и почивни дни и празници,
jokercheto82 написа:Според мен е заради тегленето и не ми е първото като цяло, за това и бях спокоен
Да, явно тук е разковничето. Тегленията. Единият ми акаунт тъкмо замина вчера поради същата причина. Две тегления за 3 дни и финито. Евала поне че дават "знаци" че си shadow banned. Спират бонусите, изчезват всякакви икони за perks на сайта - колонки, ранно изплащане и т.н.
ВЪпроса е - дали има оптимален брой тегления и какъв е времевия период и търновър за да не ни ограничат? Теглим примерно на първо число и си продължаваме да залагаме. Правим 20-30 залога по 1-2К, (30К търновър) и след месец пак теглене. МИсля не е толкова до сумата а до честотата и търновъра между тях. Аз го направих нагло за съжаление......
berata96 написа:Няма правила, които да карат сайтовете да изискват всякакви странни документи, поне у нас.
Прав си , моето са чисти спекулации и мисли на глас.
berata96 написа:Аз лично очаквам скоро да се вкарат повече регулации за документи за доходи, което донякъде изглежда логично да бъде търсено, ако постоянно депозираш големи суми , но към момента това е отново оправдание на букитата.
За съжаление това вече е факт. От Август 2024 (след 1 месец) в UK влиза в сила Gambling White paper в който ще се регулира точно това. Ще се изискват проверки за доходите на играча от страна на букитата (Frictionless affordability checks ) при определени нива на загубите. В началото са обсъждани абсурдни предложения от типа на 20-50 лири дневна загуба, за момента спекулациите са 5К месечна загуба и 25К годишна. Но да, като цяло това е още един инструмент в ръцете на букитата да ограничават и пречат на печелившите играчи.
Сега за ситуацията в България. НА мен лично подобен документ още не е изискван. Но ще се окаже голям проблем.... все пак съм "комарджия". И още преди месеци започнах да умувам какви да ги върша. Ето няколко варианта:
- Преводи от родителите ви към вас. Тук четох за този вариант. По банков път баща/майка ви праща пари по ваша сметка, веднъж на 3 месеца (заради акатуалността на извлечението). Някаква сума от порядъка на 1500 лева, което е напълно достатъчно да живеете.
- Изплщане на печалба от наземен пункт по банков път. Печалби над 5000 лева по ЗХ задължително се изплащат по банков път. Ако имате отношения с някои от наземните пунктове - това лесно може да се уреди.
- Инвестиции. Не знам дали някои от вас се занимава с акции и инвестиции, но един акаунт в IBKR (Interactive Brokers) - легитимен инвестиционен посредник мисля ще свърши работа. Банкови преводи веднъж на 3 месеца по банков път по ваша банкова сметка ще ви даде достатъчно да кажете че ги имате от "дивиденти, инвестиции, капиталов печалби" . В момента можете да движите ОТ и към Брокерска сметка пари с почти 0 лева разходи. Има известни неудобства/срокове заради settlement-а на транзакциите но не е болка за умиране. Теглите от Брокера, след това теглите в брой, внасяте в раззлична банкова сметка, от там револют/уайз/превалутиране и пак в Брокера. При поискване аз ще направя точно това.
-
- Контакти:
Сагата с палсмбет продължава, но следвам съвета от колегата и не се разправям, но е адски малоумно след като пратих документ от общината за постоянен адрес който първоначално отказаха, че на снимката не се вижда съвсем малко от единият ръб, а трябвало и четирите , та доглеждайте тази детайли, сега искат документ или фактура за битова сметка на който да се вижда същият адрес който вече е потвърден от общината
Не искам да те обезсърчавам, но специално кокосбет имат практика да изискват и видео разговор.
Иначе някой ползва ли програми/софтуери/сайтове за откриване на арбове/дупки? И ако да - кои?
П.П.
Относно тегленията - може би е чиста случайност, но по-рядко имам лимити, когато тегля цялата сума в акаунта. Но досега не съм имал кохонес да пробвам тая "тактика" с повече от два бона наведнъж.
Иначе някой ползва ли програми/софтуери/сайтове за откриване на арбове/дупки? И ако да - кои?
П.П.
Относно тегленията - може би е чиста случайност, но по-рядко имам лимити, когато тегля цялата сума в акаунта. Но досега не съм имал кохонес да пробвам тая "тактика" с повече от два бона наведнъж.
-
- Контакти:
За ботове ако гугълнеш ще ти излязат, но аз съм против тях, защото са много скъпи и за да се вадят пари трябва да можеш да залагаш без да те лимитират, а това няма как да стане за нас. А тези безплатните по сайтове като оддспортал не вършат работа, защото докато се появат там то вече букито е реагирало, а дори и да не е нали се сещате, че като видят залози копирани от sure bets сайтове и веднага ви слагат лимита.
От моя опит най-често са ми лимитирали сметки поради 2 причини. Първата е като тегля, тогава гаранция се прави лека провекра на залозите преди да бъде одобрено тегленето, а втората когато изиграя някой селски мач на брутално валю и ако този мач е бил игран и от други хиени то всички после отиват на ножа. Със сигурност ако теглиш често без да депозираш ще предизвикаш внимание върху профила си. Като цяло за да е траен акаунт трябва огромен късмет. Не играеш смотани първенства и се надяваш да не печелиш много. Букито иска като направиш залог коефициента ти да е пазарен.
От моя опит най-често са ми лимитирали сметки поради 2 причини. Първата е като тегля, тогава гаранция се прави лека провекра на залозите преди да бъде одобрено тегленето, а втората когато изиграя някой селски мач на брутално валю и ако този мач е бил игран и от други хиени то всички после отиват на ножа. Със сигурност ако теглиш често без да депозираш ще предизвикаш внимание върху профила си. Като цяло за да е траен акаунт трябва огромен късмет. Не играеш смотани първенства и се надяваш да не печелиш много. Букито иска като направиш залог коефициента ти да е пазарен.
-
- Контакти:
Не стигна чак до такива драми, може би видяха, че не пипам банката вече седмица и се отказаха да ме мотаят и ме верифицираха като последното което искаха беше селфи с днешна дата и след 48 часа светна зеленото
Нещо ново което ми се случи през седмицата и не знаех за което. Бъдете много внимателни и планирайте добре депозитите си!!
Оказа се че някои букита имат допълнителна верификация ако се направят депозити над 6000/7000 лева за текущия месец. Не е нещо фрапантно, но трябва да посочиш източника на доходите си. Донякъде го смятам за оправдано, защото постоянно депозиране е знак че си хлътнал здраво и искат да те предпазят да не изгубиш и ризите си. Неудобство е за нас, защото това е вариацията в реално време.......
Отнася се за месец назад, а не се гледа календарен (януари, февруари), поне справките ми това показват.
Оказа се че някои букита имат допълнителна верификация ако се направят депозити над 6000/7000 лева за текущия месец. Не е нещо фрапантно, но трябва да посочиш източника на доходите си. Донякъде го смятам за оправдано, защото постоянно депозиране е знак че си хлътнал здраво и искат да те предпазят да не изгубиш и ризите си. Неудобство е за нас, защото това е вариацията в реално време.......
Отнася се за месец назад, а не се гледа календарен (януари, февруари), поне справките ми това показват.
-
- Контакти:
Хич не им дреме за ризите ти, те искат да ти ги вземат. Страхуват се, че ако дохода ти е от незаконен източник ще ги изгърбят много или ако переш пари. Също така ако губиш много, а си безработен да речем или теглиш кредити за да играеш, то после пак могат да бъдат наказани, че са ти позволили да го направиш.
-
- Контакти:
Добре в такъв случай бележка с изплатена печалба от други буки в рамките на този един месец дали ще приемат или би било връх на наглостта :) :) :)