Чалга-водещия открадна идеята от "Протестна мрежа", като по този начин си мисли че ще оклони светлината на прожекторите на другаде! да ама не!

Нека да се знае "КОЙ" от кого краде!
НЕ може един крадец да ни учи на морал!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Нека да се знае "КОЙ" от кого краде!
НЕ може един крадец да ни учи на морал!!!
DarkPsy написа:v.r.s. написа:DarkPsy написа:Що не кажеш нещо за къщите на Боко, Плевнелиев и сие?
За тях се знае, какво повече има да се говори, нали Бареков изнесе информация за тях, но трабваше да каже и за неговите или по-точно на поставените му лица. Защото да искаш да разследваш при положение, че и ти вършиш същите неща и не казваш откъде се финансира партията ти и за няколко месеца да си позволиш палат за около милион не ми се вижда морално, а да не говорим, че това няма как да се постигне и по законен начин.
А, ок. Не ме разбирай прогрешно. Аз съм съм последния, който ще защитава тоя боклук. Всички са за затвора, ако питаш мен!
plamak написа:Крадеца вика дръще крадеца. Помислете малко, кой обикновен човек, та бил той и журналист, може да си позволи наем на луксозна вила? Операция чисти ръце, та неговите са страшно мръсни! Недай си Боже да влезе във власта, тогава ще граби и със задника си.
джони написа:plamak написа:Крадеца вика дръще крадеца. Помислете малко, кой обикновен човек, та бил той и журналист, може да си позволи наем на луксозна вила? Операция чисти ръце, та неговите са страшно мръсни! Недай си Боже да влезе във власта, тогава ще граби и със задника си.
за в Симеоново,Драгалевци,Бояна това си е една нормална вила що се отнася за лукс,ти знаеш ли колко народ живее там?това ,че разликата с провинцията е толкова голяма е друг въпрос
fcb_bg написа:Тоя е голям палячо. Сега разбрали къде живеел, сега трябвало да се мести, щото се страхувал за семейството си. Тъпанар, аз за 2 часа ще разбера къде живееш, камо ли някой който се занимава с такива дейности. егати тъпотиите де дрънка тоз малоумник. Че и си вярва. Че и има такива, които му вярват.
Себастиан Фетел написа:Колко малоумен трябва да си да гласуваш за Бареков?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта