Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот GA_ veliki » 28 юли 2015 09:04

FLANKER написа:
Синьо сърце написа:
GA_ veliki написа:
Синьо сърце написа:Грешката с Армата беше друга-че не докараха тези, които са на бойни дежурства с екипажите им, а сложиха набързо обучени хора. А този танк се управлява по съвсем различен начин от т-90, примерно. Грешката очевадно е на екипажа, но така или инак твърде много шум се вдигна, все пак беше на репетиция. А колегата е прав, че тепърва този съвсем нов танк ще се доизкусурява, ще се подобрява и развива.

Какво точно е сбъркал екипажа?Предполагам са били двама - кемаф и командир на танка.

fcb_bg написа: То Грипени и ефки доволно също се сипят от небето, ама даже аз не съм го направил на въпрос.
И тва избързване с Армата за 24-ти беше тъпо, щом производителя казва, че има още поне 1г тестови период преди конвейера.

Още една година тестове, а вече бойни дежурства!? На кого да вярвам :roll:

Грешката е на водача при боравенето с предавките. А като всяко ново оръжие, определени бройки на Армата от две години са на въоръжение и изпитание в определени поделения. Тук даже не става дума за танка, а за платформата, която е универсална за всички нови машини-БМП, САУ и прочее. Платформата се управлява по един и същи начин, но коренно различен от досегашния фаворит т-90. Дори и самия танк се преоборудва според нуждите-може да се свалят или добавят модули. Такива грешки ще има още известно време-след това водачите ще овладеят машината.

Абсолютна грешка на водача,заради което , човека вече е лейтенант.
пп.Казах го и преди -Армата бе запуснат след това от над 150 км. разстояние.

КОгато си под напрежене е нормално да сбъркаш, и при всяка грешка ще блокира машината?Не може кемафа да се обвинява без да се знае задвижването на машината.Може да е електическо, механично , с хидростатика или някакво друго ако са измислили.Предполагам, че нещо мапината се е бъгясала и кемафчето го е отнесло.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 юли 2015 10:48

Soulen написа:
TodorT написа:
Синьо сърце написа:

Като каза Украйна и фалит: в момента в държавата инфлацията е страшна- над 100 % е ! Истината е, че нещата там наистина са сериозни и напомнят 96-та година в България. :|

Доста по-зле са. Там се стрелят като за добър ден. Тука такова чудо не е било. Повече приличат на Сирия и Афганистан, отколкото на Европа.

Така е :| С бездействието, а и действията си, ЕС получи един доста грозен тлеещ конфликт, едва ли не, в сърцето на Европа :x Време е да има наистина наблюдение от ОССЕ и да се спазват мирните споразумения :!: Проблемът там е, че не е обявена официална война - това е новия начин на правене на нещата както от "западните партньори" , така и от Русия :evil: Това се прави, за да не се спазва Женевската конвенция ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 юли 2015 11:10

И докато САЩ и Русия си ги знаем каква им е външната политика, и че са едни и същи боклуци, то Европа тотално разочарова. Германия и Франция трябваше да се намесят по-категорично. Крайно време е да теглят една майна на янки и рашъни и да покажат, че са по-добрата алтернатива. Имаше наченки на подобни действия, но ги беше страх да контрят американците.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 юли 2015 11:16

Soulen написа:И докато САЩ и Русия си ги знаем каква им е външната политика, и че са едни и същи боклуци, то Европа тотално разочарова. Германия и Франция трябваше да се намесят по-категорично. Крайно време е да теглят една майна на янки и рашъни и да покажат, че са по-добрата алтернатива. Имаше наченки на подобни действия, но ги беше страх да контрят американците.

Как да уважавам човек, който го е страх да каже пряка дума, независимо дали на Путин или на Обама :?: Леля Мергел си е една партийна секретарка и нищо повече, французина и англичанина и те са ... един да хванеш, трима да утрепеш :x Сравни ги с Митеран, Кол, Тачър ... :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2015 11:29

Отношенията между ЕС и САЩ се бяха обтегнали заради подслушванията, ама тогава на сцената излезе Русия и ЕС забравиха бързо-бързо за изпълненията на "Янките". :lol:

Или най-общо казано, ЕС се поуплашиха от твърдата външна политика на Русия, а е пределно ясно, че има само една Държава, която може да скочи на Русия, както политически така и военно, за т'ва забравиха за всичко и се прегърнаха отново с "Янките".

Инак Щатите щяха да загубят позиции в Европа... Особено засегнати се чувстваха немците, а както знаем, към момента шефът в ЕС, е именно Германия.
Заключението е, че агресивноста на Русия тикна ЕС отново в ръцете на САЩ.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот Player » 28 юли 2015 11:36

Кашчей написа:
Player написа:
HoUs4oOL написа:
Синьо сърце написа:Момчета, проявете благородство и спрете гаврата с поваления противник. Утре ще има нова тема, с надежда за реванш. По вагонам! :)

Той се дискредитира днес, утре може да изскочи плейърчето или хаджито. :lol:

Да ми посочиш нещо нередно което съм написал, преди да говориш наизуст? Между другото на Путин кое толкова му харесвате, че е мъж или че с гласче на момиченце? Или сте педали или педофили. А може би и двете в комбинация с мазохизъм. Падате си по диктатори, които искате ви бият, което е доказателство, че има любов. Русофили = фрийк шоу!

Друго си е да си с глас мъжествен и осанка, като на секвоя, на наш` Роско, нали!

Не прочетох нищо обаче, относно силното разминаване в оригиналният документ на Роскомнадзор и "преводът" му във в-к 24 часа! Нямаш какво да кажеш, или имаш поне малко срам, за да не защитаваш явната антируска манипулация на този т.н. вестник?!

Не съм пуснал аз темата. И не съм коментирал нищо от нея. Не съм изказвал мнение дали е вярна или не, още по-малко дали съм за или против. Имаше опит за дребно заяждане с мен и просто отговорих. Хайде сега като много знаеш и хвърляш нападки, се извини за проявеното си невежество.

Потребителски аватар
1982

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот 1982 » 28 юли 2015 11:59

И аз не разбирам защо се търси сметка от хора, които не са пуснали темата ?!

Иначе и аз си чакам извинението от "язе", че съм бил лъгал, че Путин се вози на Мерцедеси и, че Аерофлот ползва почти само Еърбъси и Боингове, ама се покри, като го затапих с факти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 юли 2015 12:09

GA_ veliki написа:50 км. разстояние.

КОгато си под напрежене е нормално да сбъркаш, и при всяка грешка ще блокира машината?Не може кемафа да се обвинява без да се знае задвижването на машината.Може да е електическо, механично , с хидростатика или някакво друго ако са измислили.Предполагам, че нещо мапината се е бъгясала и кемафчето го е отнесло.[/quote]
Възможно е. Но той е бил на ръчно управление, след това пуснаха дистанционното и танкът тръгна. Не съм съгласен за една грешка, и то на репетиция да го наказват, но не зависи от мен.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 юли 2015 12:10

Soulen написа:И докато САЩ и Русия си ги знаем каква им е външната политика, и че са едни и същи боклуци, то Европа тотално разочарова. Германия и Франция трябваше да се намесят по-категорично. Крайно време е да теглят една майна на янки и рашъни и да покажат, че са по-добрата алтернатива. Имаше наченки на подобни действия, но ги беше страх да контрят американците.

Има нещо такова.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2015 12:17

ЕС няма как да е сила, понеже не е обединен. Няма силна централизирана структура, която да води единна политика. САЩ е еталон в това отношение - щатите са си щати, но си има федерална власт, която води единна политика, а не Калифорния, например, да ми дърпа насам, Айова натам, а Луизиана на трета страна. В ЕС точно това се случва - Германия, Великобритания, Франция и т.н., всеки си има някакви свои виждания и си тегли към тях, няма върховна власт, която да движи нещата, всичко е на принципа за многото баби и хилавото бебе.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”