Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Защото в европейските и американските градове няма мизерни квартали, нали ?
Ето малко от "другият" Париж:
http://www.vbox7.com/play:395b930dab
http://www.vbox7.com/play:395b930dab
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
Няма никакво значение кое населено място как изглежда.
Важен е стандарта на живущите.
И е нормално в страни над 100 млн. и градове над 5 млн. жители, все някъде да има мизерия.
Важното е, същата да е в ограничени мащаби.
Важен е стандарта на живущите.
И е нормално в страни над 100 млн. и градове над 5 млн. жители, все някъде да има мизерия.
Важното е, същата да е в ограничени мащаби.
Не мога да повярвам,че в тази тема се обсъжда, дали нашите крайни квартали са по-хубави от тези в Ню Йорк, Париж, Берлин и т.н.
София е един прекрасен град,но в централните части. Който е стъпвал в Надежда, Люлин , Обеля , и т.н би, трябвало да знае, за какво става въпрос.
София е един прекрасен град,но в централните части. Който е стъпвал в Надежда, Люлин , Обеля , и т.н би, трябвало да знае, за какво става въпрос.
dunavfc написа:Не мога да повярвам,че в тази тема се обсъжда, дали нашите крайни квартали са по-хубави от тези в Ню Йорк, Париж, Берлин и т.н.
Е та Дунав, аз от кои части на София съм ? За празниците отивам в Пирин.Ще се постарая да ти изпратя актуални снимки от "Люлин ,"Обеля" и "Надежда" след като се върна в София.Искам тогава обективно да ги сравниш със западните предградия.

Аз ви питам пак: Защо никой не бяга към рАЗИЯ, а напротив руснаците бягат от рАЗИЯ?
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Eminem написа:Защото в европейските и американските градове няма мизерни квартали, нали ?
Винаги има гета. На едни места гетото е циганска/негърска махала, където хората живеят като в 16 век, на други са просто мръсни квартали, пълни с бедни и гладни безработни хора или такива с минимални доходи и култура.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
FLANKER написа:dunavfc написа:Не мога да повярвам,че в тази тема се обсъжда, дали нашите крайни квартали са по-хубави от тези в Ню Йорк, Париж, Берлин и т.н.
Е та Дунав, аз от кои части на София съм ? За празниците отивам в Пирин.Ще се постарая да ти изпратя актуални снимки от "Люлин ,"Обеля" и "Надежда" след като се върна в София.Искам тогава обективно да ги сравниш със западните предградия.
Толстой е като кукличка. Ама доста подритвана, кисната в кална локва и така нататък. Сега уж тук-там строят, ровят нещо ама.. по разбираеми причини съм скептик.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
-
wannabe написа:Политиката им е тук да няма хора, да има глупаци, да има голямо малцинство което да ни е прът в колата!
Мда, долу-горе и аз така ги виждам нещата.
Смятам, че за руските интереси е добре България да е зле в ЕС.
И чрез подставени политици... И други "интересни" елементи, това се постига до голяма степен.
Опитвам се да разбера логиката на някои, че ЕС и САЩ искали пълното унищожение на българският народ.
Добре де, тогава кой ще варди външната граница на ЕС и НАТО ?
Нали е ясно, че Турция никога няма да влезе в ЕС, та според логиката излиза, че тук, тази толкова важна земя, ще бъде охранявана от цигани и турци.
Кой нормален би поверил нещо важно на тая сган ...
ЕС и САЩ може да са всякакви, но не са малоумници.
На тях им трябва един здрав и лоялен български народ, който обаче да е под пълен контрол.
Та заради този контрол ни се случват някои не-особено приятни работи в икономически аспект, и не само.