Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Eminem » 29 апр 2014 15:36

Защото в европейските и американските градове няма мизерни квартали, нали ?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 апр 2014 18:26

Ето малко от "другият" Париж:
http://www.vbox7.com/play:395b930dab
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 29 апр 2014 18:30

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2014 18:51

Няма никакво значение кое населено място как изглежда.
Важен е стандарта на живущите.

И е нормално в страни над 100 млн. и градове над 5 млн. жители, все някъде да има мизерия.
Важното е, същата да е в ограничени мащаби.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 апр 2014 23:14

Не мога да повярвам,че в тази тема се обсъжда, дали нашите крайни квартали са по-хубави от тези в Ню Йорк, Париж, Берлин и т.н.
София е един прекрасен град,но в централните части. Който е стъпвал в Надежда, Люлин , Обеля , и т.н би, трябвало да знае, за какво става въпрос.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 апр 2014 09:04

dunavfc написа:Не мога да повярвам,че в тази тема се обсъжда, дали нашите крайни квартали са по-хубави от тези в Ню Йорк, Париж, Берлин и т.н.
София е един прекрасен град,но в централните части. Който е стъпвал в Надежда, Люлин , Обеля , и т.н би, трябвало да знае, за какво става въпрос.

Е та Дунав, аз от кои части на София съм ? За празниците отивам в Пирин.Ще се постарая да ти изпратя актуални снимки от "Люлин ,"Обеля" и "Надежда" след като се върна в София.Искам тогава обективно да ги сравниш със западните предградия. ;)
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 апр 2014 09:44

Аз ви питам пак: Защо никой не бяга към рАЗИЯ, а напротив руснаците бягат от рАЗИЯ?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 апр 2014 09:45

Eminem написа:Защото в европейските и американските градове няма мизерни квартали, нали ?

Винаги има гета. На едни места гетото е циганска/негърска махала, където хората живеят като в 16 век, на други са просто мръсни квартали, пълни с бедни и гладни безработни хора или такива с минимални доходи и култура.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 апр 2014 09:47

FLANKER написа:
dunavfc написа:Не мога да повярвам,че в тази тема се обсъжда, дали нашите крайни квартали са по-хубави от тези в Ню Йорк, Париж, Берлин и т.н.

Е та Дунав, аз от кои части на София съм ? За празниците отивам в Пирин.Ще се постарая да ти изпратя актуални снимки от "Люлин ,"Обеля" и "Надежда" след като се върна в София.Искам тогава обективно да ги сравниш със западните предградия. ;)

Толстой е като кукличка. Ама доста подритвана, кисната в кална локва и така нататък. Сега уж тук-там строят, ровят нещо ама.. по разбираеми причини съм скептик.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 апр 2014 11:03

wannabe написа:Политиката им е тук да няма хора, да има глупаци, да има голямо малцинство което да ни е прът в колата!

Мда, долу-горе и аз така ги виждам нещата.
Смятам, че за руските интереси е добре България да е зле в ЕС.
И чрез подставени политици... И други "интересни" елементи, това се постига до голяма степен.

Опитвам се да разбера логиката на някои, че ЕС и САЩ искали пълното унищожение на българският народ.
Добре де, тогава кой ще варди външната граница на ЕС и НАТО ?
Нали е ясно, че Турция никога няма да влезе в ЕС, та според логиката излиза, че тук, тази толкова важна земя, ще бъде охранявана от цигани и турци.
Кой нормален би поверил нещо важно на тая сган ...

ЕС и САЩ може да са всякакви, но не са малоумници.
На тях им трябва един здрав и лоялен български народ, който обаче да е под пълен контрол.
Та заради този контрол ни се случват някои не-особено приятни работи в икономически аспект, и не само.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”