Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Депутатите не знаят кой е писал химна

Мнениеот boabbb » 04 мар 2014 13:45

damyanov1963 написа:
grasiani написа:Светкавична блиц анкета на TV7 хвана в крачка депутатите навръх националния празник 3 март. От препитаните с въпроса "Кой е авторът на българския химн?" само Георги Гьоков от БСП и Павел Шопов от "Атака" отговориха вярно - Цветан Радославов през 1885 година на път за бойното поле в Сръбско-българската война. Последният дори се сопна на репортера с микрофона: "Как може да ми задавате такъв елементарен въпрос?"

Александър Ненков от ГЕРБ си призна, че е изненадан. Радетелят за дружба с Башар Асад Страхил Ангелов предположи след подсказване от стаичката на БСП, че автор е Станислав Владимиров. Депутатката от ДПС Петя Раева посочи колебливо Стоян Михайлов, но усещайки, че дава грешен отговор се засмя и помоли да не я излъчват.

Татяна Буруджиева от БСП си спомни обстоятелствата около написването на химна, но не и името на автора. За Румен Йончев Асен Разцветников първоначално прозвуча правоподобно, но след това сам оттегли предложението си. Бившият кмет на Смолян и червен депутат Дора Янкова просто вдигна рамене. Корективът на всички власти Сашо Диков също капитулира пред въпроса. "Акъла ми е зает с друго", оправда се Стажанта.
Е,то и тука във форума едва ли много ще го знаят ,без чичко Гугъл да помогне.

Изобщо не се учудвам. В началото на 90-те в програма Ку-ку по тв бяха хванали едни... не знам как да ги нарека вече, защото знае ли се..., абе с по тъмен цвят на кожата, които изпързаляха депутата от СДС Васил Михайлов, мисля се казваше, че са от Нубия и какво ще каже за взаимоотношенията м/у двете държави. И нашия, като се въодушеви, като взе да разтяга едни локуми за братските ни отношения :lol: , чакай, че чак се просълзих... Та после тоя хубавец искаше да съди кукувците, че са се подиграли с него. Толкоз не му стигна акъла да каже примерно: - Ами аз съм за приятелски отношения и взаимно сътрудничество на България с всички народи и за това ..., примерно казано, или нещо от тоя род да беше измислил.

От тоя род има в шоуто на Джими Кимъл :lol: Казва се Lie Witness News и питат хората за работи дето не са се случили, да коментират и те като се отплеснат, направо падам :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Операция "чисти ръце" и Бареков.

Мнениеот v.r.s. » 05 мар 2014 20:55

Лидерът на "България без цензура“ Николай Бареков живее в луксозна къща в скъпия столичен кв. "Драгалевци".

Информацията за имота му бе разпространена онлайн, а по-късно потвърдена и от самия Бареков в изявление на сайта му.

Бившият директор на ТВ7, който започна политическа кариера със сериозни инвестиции в обиколки из страната, живее в луксозното жилище от края на 2013 г.

Днес Бареков обяви, че живеел под наем в "Драгалевци", тъй като се страхувал за своята безопасност.

Той обвини сайтове от "империята на Бойко Борисов", че разкрили къде живее и сега трябвало да си търси ново жилище. Бареков не пропусна да обвини Борисов, че харчел пари на данъкоплатци за жилище в столичния квартал "Бояна".

Междувременно проверка на Offnews.bg е показала, че фирмата, която е собственик на къщата на Бареков, е на негови подчинени.

Две от младите дами собственички – Магдалина Христова и Иванка Неделчева, са активистки на партия „България без цензура“. Компанията им „Инвестиция БГ“ е основана миналия ноември, а през декември купува луксозния имот, оценяван на около един милион лева. След това го дава под наем на Бареков.

И трите собственички в "Инвестиция БГ" са на възраст между 25 и 27 години.

Според източници на "Офнюз" Магдалина Христова е приятелка на шефа на охраната на Бареков, както и на друга близка жена на новия политик. Христова е и част от ръководството на "България без цензура". Иванка Неделчева също е сътрудничка на "България без цензура", работи като пиар на партията и може да бъде видяна на снимки с Бареков, пише онлайн изданието.

Това е моралният съдник, който е тръгнал да се бори с олигархията, с офшорките на Плевнелиев, който плаче за бедните и ще вкара в затвора всички които са вършили престъпления. Щеше да е смешно, но за съжаление не е, защото има хора които му вярват и с парите на Пеевски и Цветан Василев е на път да стане фактор (патерица) на БСП и ДПС.
Сега ще видим дали Цацаров ще разследва как се купува имот за 1 000 000 лева и тези които са го купили само месец след като са основали компанията „Инвестиция БГ“, които се явяват и негови подчинени, откъде са извадили толкова пари при положение, че са на възраст от 25 до 27 години.
Дали пък операция чисти ръце няма да започне от този който претендира да я води и да се окаже първият вкаран в затвора?
Въпроса ми е риторичен, тъй като не вярвам това да се случи, но поне се надявам да стане ясно, на тези които се надяват и мислят да гласуват за него, какъв човек е и дали трябва да го подкрепят.

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Операция "чисти ръце" и Бареков.

Мнениеот DarkPsy » 05 мар 2014 21:06

Що не кажеш нещо за къщите на Боко, Плевнелиев и сие?

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 05 мар 2014 21:09

...единственото нещо , което ме учудва в цялата работа е как , при положение че бареков много добре знае , че ще го гледат вече под лупа , прави нещо съшито с толкова дебели бели конци , че се вижда чак от босфора .... можеха да се потрудят поне собственика да е някоя офшорка или на на милионер - приближен приятел на цветан василев примерно ... хххахаааа ..нямам думи ... но може би цялата работа показва , че всъщност не им пука ... хванал се е на работа , в която за един ден ще изкарава колкото за цяла година като журналист ... предполагам , че съвеста му е чиста защото го прави за децата и семейството си .... те всички за това го правят .... и затова спят спокойно ... семейството е универсалното пречистващо средство ... така се прави .

...а по въпроса за имотите на борисов , плевналиев и сие - ами те цяла година за това говорят ..постоянно ...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 05 мар 2014 21:14

DarkPsy написа:Що не кажеш нещо за къщите на Боко, Плевнелиев и сие?

За тях се знае, какво повече има да се говори, нали Бареков изнесе информация за тях, но трабваше да каже и за неговите или по-точно на поставените му лица. Защото да искаш да разследваш при положение, че и ти вършиш същите неща и не казваш откъде се финансира партията ти и за няколко месеца да си позволиш палат за около милион не ми се вижда морално, а да не говорим, че това няма как да се постигне и по законен начин.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 05 мар 2014 21:17

"операцията" трябва да започне от самия него, Бареков!

Когато "Протестна мрежа" раздаваха сапунчета, платените орди на Бареков начело с петна и "затворници" идваха да провокират и компрометират протестите срещу Орешарски! :twisted:

Нека да се знае "КОЙ" от кого краде!

НЕ може един крадец да ни учи на морал!!!

Изображение
Последна промяна от DANS на 05 мар 2014 21:48, променено общо 2 пъти.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 05 мар 2014 21:22

v.r.s. написа:

За тях се знае, какво повече има да се говори, нали Бареков изнесе информация за тях, но трабваше да каже и за неговите или по-точно на поставените му лица. Защото да искаш да разследваш при положение, че и ти вършиш същите неща и не казваш откъде се финансира партията ти и за няколко месеца да си позволиш палат за около милион не ми се вижда морално, а да не говорим, че това няма как да се постигне и по законен начин.

Къщата не е негова живее под наем само там!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 05 мар 2014 21:23

v.r.s. написа:

А, ок. Не ме разбирай прогрешно. Аз съм съм последния, който ще защитава тоя боклук. Всички са за затвора, ако питаш мен!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 мар 2014 21:24

Поради съображения за безопасност, които засягат моята сигурност и сигурността на сина ми, от охранителната фирма ме посъветваха да наема чрез тях къща, която, поне досега, осигуряваше моята безопасност.

Според източници на "Офнюз" Магдалина Христова е приятелка на шефа на охраната на Бареков, както и на друга близка жена на новия политик. Христова е и част от ръководството на "България без цензура".

толкова статии,толкова коментари,но аз така и не мога да видя къде е проблема,след като и двете страни казват едно и също,оттук нататък спора е дали чашата е наполовина пълна или празна или всъщност е просто наполовина

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 05 мар 2014 21:25

nikita 333 написа:
v.r.s. написа:

Къщата не е негова живее под наем само там!

Да, тъй като се чувства застрашен и там се е покрил и излязъл в нелегалност.
То и на Цветанов апартаментите са от родителите на жена му, нали така беше?

Върни се в “Свободна зона”