Player написа:Кашчей написа:Player написа:Показваш снимки от USA. Разбираш ли USA и търсиш нещо нередно, няма начин просто. Това там е друг свят. Доста хора от Лас Вегас, Л.А. Ню Йорк ми казват ела и виж за какво става дума. Всичко е много различно там. То познати от забитата им провинция някъде по средата на САЩ, какви неща са ми показвали яки, какво остава за Маями Флорида... Ама добре правиш да видят рус(к)ите тролчета за какво иде реч през океана.
Специално за теб, да видиш и ти нещо от Русия, не само да слушаш!
https://www.google.bg/search?q=%D0%A1%D ... B600%3B401Выбирай на волю!
Е щом специално си отделил време за да видя нещо го направих. Видях го миналата година по телевизията. Ясно е че заради Олимпиада се влагат много пари и всичко е лъскаво, чисто и подредено. Само че много такива места има навсякъде по света. Защо ми показваш Русия точно в случая без да съм казвал, че там няма нищо такова не знам. От тема за застроеното ни море и показване на ред в строенето на брега в Маями, ти намесваш Русия и то точно това което по изискване трябва да е такова за да има Олимпиада. Не виждам логика освен тролене, а и руски не знам и не искам и да знам! Преправен български, също като сръбски македонски и други такива гмо-та, не признавам!
Ми виж си пак, по-скоро прочети отново, поста свой, на който съм ти отговорил. А и определено тия палми и църкви и въобще всичко е направено само с една цел-да се излъска града заради Олимпиадата. Да ти минава случайно през главата мисълта, че когато кандидатства той трябва да покаже нещо, което да привлече поне двама-трима некорумпирани, защото знаем, че Русия само по втория начин печели, за разлика от Лондон, Солт Лейк сити, ЛА, Мелбърн, Монреал, Гренобъл, Инсбрук....