Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Alexx » 16 апр 2015 06:11

vaskonti написа:Ама разбира се, тя съдебната ни система съвсем не е най-корумпираната и най-неработеща част от държавата ни. Когато същата съдийка освобождаваше убийци и тогава ли ЕС и френския посланик са виновни?

Taka e. Видиш ли Хьонес и Бърни лежат в баси гадните затвори в момента.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 апр 2015 08:15

pomiqr263 написа:
CTAHKO написа:Тази нашата държава няма оправия 8-) И бияча, и поръчителите са в ареста, ако някой може да познае какви обвинения са им повдигнати, ще го призная 8-)

http://www.haskovo.net/news/185559/Bliz ... a-na-smart

Държавата не трябва да се намесва в мафиотското правосъдие.

Викаш най-нормалното нещо е, там където детето ти ходи на дискотека, пред него да пребият от бой човек, да му скачат върху главата, да му изкъртят зъби, той да си глътне езика и да е в кома, записите от камерите да са изтрити от съвсем "случайно" споходил токов удар единствено в заведението, полицията три дни да покрива случая от всякакви медии, а обвиненията повдигнати към хората поръчали това нещо и извършили го е НАНАСЯНЕ НА СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА!!! Повтарям! Човекът е в кома с шансове за оцеляване около 1%, а обвинението е за СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА и побой ПРЕД заведението, а не вътре, при положение че има над 600 човека свидетели!!! Какво правим? За какво правосъдие, за каква държава говорим изобщо 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 апр 2015 08:57

Синьо сърце написа:Бла-бла. Естествено, всеки който е с различно мнение от ПРАВЕДНОТО, е низвергнат. ЛИЛИ BBW oбаче е фактор, както и Менда Икономиката...естествено, нито дума по съществените неща, да не станем за срам пред Господарите!
Поклон доземи на Пиндосия, поклон доземи и машалла на ЕС! Всичко друго е боклук, плява и рубладжии. Квото и да постваш и доказваш, си обречен! Дори и ти, с всичките ми уважения към теб , познанията и вижданията ти, ме обвини, че поствайки детските ковчези в Донбас правя руска пропаганда...аз не съм забравил, като слонче съм!
И предполагам си усетил, че имам човек там. И не един. Вие сте пълен ташак-съдите и давате оценки, без изобщо да знаете за какво иде реч! Тук сте се насрали до ушите, та и за Донбас давате мнения???
Отплеснах се, следвайте си ЕС и Пиндосия, викайте си : евет, ефенди , и толкоз! Заебете такива като мене -ние сме ретроградни, вий сте правдивите и добрите, не се спичайте толкоз! :)

Добре де, не ти ли писна да пишеш едно и също нещо, без значение каква е темата? Кой каквото каже, ти всичко обръщаш към Донбас, Русия, Пиндосия, европедерасти и тем подобни! Наистина ли смяташ, че тоя "отговор" е актуален по всички въпроси и приключващ всеки спор?
Аз ти цитирам, че не министъра, а съда е разрешил строеж, ти пак ми говориш за Донбас! Е това какво е?!?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 апр 2015 10:32

Малко се попрекалява, основно от Синчеца, който се опитва да го обърне на Орешаровци и т.н. ... Въпросът е следния - усрахме Черноморието и това не е от вчера, а от доста време. Останали са няколко неусрани места - недейте и там да се изхождате, ако обичате ... Това с тая плоча, изпраскана насред плажа, си е пълна цигания и както виждам, вече е спрян строежа, надявам се и да го разрушат ... Колкото до архитектчето, издало разрешението - фрасни му година-две отнемане на лиценза и да го духа :roll: Това не трябва да се разминава току-така, да се направи сериозна проверка и всички по веригата да си получат залуженото :!: Синчец, на Лилето баща й раздаде дипломи и докторски степени на сума неграмотен народ, ти какво искаш - министърка ще си е 8-) Другото нещо - за Белведере, аз лично, макар и неохотно, съм на страната на охлюварите :mrgreen: Съдът ни е толкова зле като цяло, отделно е леко "странно" как пък така все един и същи синдик назначава тая, бе :shock: Тоя много способен, бе, да го еба :lol: И после липсвали пари ... то добре, че са останали :mrgreen: Колкото до Станковия въпрос - пича очевидно е бил дилър - съжалявам, но там няма милост :( Объркаш ли работите, свършваш като пича ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 апр 2015 12:41

За мен има и по-скандален случай от този на плажът в Корал и това е един шибан хотел в Сл. Бряг, който е буквално на дюните.

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 апр 2015 12:42

boabbb написа:Колкото до Станковия въпрос - пича очевидно е бил дилър - съжалявам, но там няма милост :( Объркаш ли работите, свършваш като пича ...

Не е въпроса кой, какъв е, а какво е нашето правосъдие и колко корумпирана ни е държавата!!! Мозъчната смърт, средна телесна повреда ли се води??? Фоайето на Дискотеката, част от заведението ли е или не е??? Защото нали се сещаш, че още при повдигането на обвиненията, тия са оправдани!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 апр 2015 12:44

dunavfc написа:За мен има и по-скандален случай от този на плажът в Корал и това е един шибан хотел в Сл. Бряг, който е буквално на дюните.

Изображение

Какво кипро хотелче 8-) Приказка :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 апр 2015 12:53

dunavfc написа:За мен има и по-скандален случай от този на плажът в Корал и това е един шибан хотел в Сл. Бряг, който е буквално на дюните.

Изображение

Факт. Затова и сума народ не стъпват на попиканото ни черноморие, аз също. Интересно, къде се изливат фекалиите от този хотел?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 апр 2015 13:03

Синьо сърце написа:

Изображение

Факт. Затова и сума народ не стъпват на попиканото ни черноморие, аз също. Интересно, къде се изливат фекалиите от този хотел?

Това го виждаш като влезеш и те прихване някое вражеско "торпедо" докато плуваш :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 апр 2015 13:26

Във Луксозенец си евало майката от няколко години.Всеки си прави каквото си иска там,събраха се всички баровци и известни личности от потката си майна и си правят каквото си искат.Заграждат си плажна ивица,правят си кейчета,строят върху скали,абе бащиния и няма кой копче да им каже.Хотела на Брендо си завзе плажна ивица и се води частен плаж.Така че това за Корал не е нищо ново.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”