boabbb написа:КазармаЩе ме хванат за ... Ще ти ходя аз, дето 20 години съм учил, да ми е началник някакъв фатмак с IQ на зелена еуглена ... Дообре
![]()
![]()
Фатмакът е "бащата" на ротата,а баща не се избира.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:КазармаЩе ме хванат за ... Ще ти ходя аз, дето 20 години съм учил, да ми е началник някакъв фатмак с IQ на зелена еуглена ... Дообре
![]()
![]()
Русия и САЩ са с най-много приятели в българския парламент
В групата за приятелство България - Русия са се записали 70 депутати, а в тази със САЩ - 50 народни представители. Красимир Велчев от ГЕРБ оглави фракцията на депутатите приятели на Москва, а председателят на комисията по външна политика Джема Грозданова пое групата за приятелство с Вашингтон.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
vaskonti написа:Ама разбира се, тя съдебната ни система съвсем не е най-корумпираната и най-неработеща част от държавата ни. Когато същата съдийка освобождаваше убийци и тогава ли ЕС и френския посланик са виновни?
Синьо сърце написа:vaskonti написа:Ама разбира се, тя съдебната ни система съвсем не е най-корумпираната и най-неработеща част от държавата ни. Когато същата съдийка освобождаваше убийци и тогава ли ЕС и френския посланик са виновни?
Тя само освобождаваше убийци, никой друг...и как точно ще ги осъди, като следствие и полиция не си е свършило работата?
Белведере са мошеници и бяха правилно осъдени. А ЕС да си гледа батака, че ептен са се окендзали.
Синьо сърце написа:vaskonti написа:Ама разбира се, тя съдебната ни система съвсем не е най-корумпираната и най-неработеща част от държавата ни. Когато същата съдийка освобождаваше убийци и тогава ли ЕС и френския посланик са виновни?
Тя само освобождаваше убийци, никой друг...и как точно ще ги осъди, като следствие и полиция не си е свършило работата?
Белведере са мошеници и бяха правилно осъдени. А ЕС да си гледа батака, че ептен са се окендзали.
Кашчей написа:СГС трябва да бъде закрит и всички съдии в него дадени на прокурор, но не от СГП-това е ужасно корумпирано съдилище, а се води най-важното в България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта