Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 ное 2012 14:33
Не мога да ги сравня аз. Искам Илиян да си намери играчи, които ще играят с цялото си сърце и душа за отборът и да покаже защо е в Левски. В момента едно 2/3 играят като мен в махалата - със страх и безидейност. Трябваше за мен лично, тази година да се намери състав, да се обиграе и за годишнината да мачкаме наред всичко. Внушено е на играчите, че трябва да я вземат на всяка цена и това вкарва много напрежение.
Аз когато тренирах в Хебър беше същата работа. Не се ли вземе "Кока-кола" купата ще бъдат изритвани част от трениращите и гледаш на 13-14 годишно дете като кажеш това и то не знае какво да прави вече.. Докато тренирах с тях не се вдигна купата и от 28 човека останаха само 15-16, след като я вдигнаха отборът се разпадна на ОФК-та ФК-та и т.н... (ПС-Тази "Кока Къп" не е нищо в сравнение с предстоящите държавни и републикански или как се казваха там, тя е просто за "загрявка", да се види къде и какво трябва да се оправи.)
Не трябва така да се иска нещо на всяка цена от футболистите, защото се паникьосват и не знаят какво става с тях самите.
Последна промяна от
t0bl3ro_bg на 26 ное 2012 14:37, променено общо 1 път.