Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 ное 2012 20:59

Без име написа:Да, парите съсипват футбола. За жалост затова великия отбор на Миньор Перник не може да дръпне в шампионата! Винаги съм мечтал за европейски мачове на стадиона на мира! Ще ти предложа да наблюдаваш спектакъла Миньор - Ботев Враца. Двубой изпълнен с много емоции и без грам пари. Доста по-интересен от Лудогорец-Левски, нали? :)

Аз не съм видял и един интересен мач между Еднодневката и Левски ? Толкова сме слаби, че ни бият преди мача да е почнал още. До 2-3 години и те ще си се върнат там където им е местото както Литекс направиха :) Отказвам да приема този начин за вдигането на един отбор :) Може и с минимални средства да направиш конкурентноспособен отбор. Но да наливаш 1 милиард и да нямаш успехи на всеки фронт на който се бориш си е чисто престъпление.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 25 ное 2012 21:03

t0bl3ro_bg написа:
kirchaka написа:Ма на вас все някой ви е виновен бе :mrgreen: Сега собствениците виновни....Юнайтед като губи,Абрамович виновен че купува...Не,между другото,дори и да съм един от тях,признавам,че феновете на Юнайтед(с изключения) толкова яко са сложили червените очила,че няма накъде повече :lol: :lol: То бива да си подкрепяш отбора,ама чак пък толкова...А аз не виждам нищо лошо шейховете да си купуват.Нека си купуват,то само с купуване не става.Ако ще най-добрите футболисти на света да накупят,пак има голям шанс да не постигнат нищо,защото за един тим му трябва и класа,трябва игрчите да се сработват,да имат доверие на треньора,а това не се купува...Затова нека купуват,вижда се че дори и милионерите от Челси и Сити в момента гонят Юнайтед,за които последното което можем да кажем е,че имат много добър състав. 8-)

Тъкмо да ти хвана мисълта и я изпуснах ;х Ще ме извиниш за което..

Казах ти, спри да пишеш мнения, които ще се понравят на хората, а вземи почни да пишеш твоето - истинското ти мнение. Както виждаш не съм ти дал за пример само Сити, а и редица други "отбори". Как ме прецени с какви очила съм ? Ванга, ти ли си ? Точно ти не можеш да говориш за тези "очила", защото когато беше запален "фен" на Юнайтед спореше с половината форум, като беше толкова пристрастен, че няма накъде...

Така първо,я сподели,на кои хора ще се понравят моите мнения,че аз нещо не съм наясно...Говоря конкретно за почти всички фенове на Юнайтед в този форум.Преди спорех с тях,и ако помниш,се опитвах да им покажа че не е чак толкова розово,колкото го изкарват.Спрях да се дразня и вече не пиша там.Просто при тях нищо лошо,което се е случило на нас,е причинено от всякакви различни фкатори,само не се и опитват да проумеят,че може проблемът да е в нашият отбор.При наша загуба,винаги се пишат мнения от сорта "Вината не е в нас,еди-кой си прави мача на живота си срещу нас,а пък срещу тоя легнаха" или "Съдията им помогна",или теренът е виновен,или сме играли с резервите,което разбира се е част от гениалният план на Съра,който мисли 30-40 години напред.Хубаво е че не ореваваме всичко като феновете на Пуул,но пък нашето...Другото на което се дразня,за всички Съра е безгрешен и всеки,който се осмели да не е мнооого доволен от него,той не оценява какво е направил за отбора,той е глорихънтър,той е Бербафен и т.н.Ето,аз коментирах един път Съра,като аз никога не бих си позволил да пренебрегна всичко което е направил този човек и после почнаха едни спорове как аз не съм никакъв фен.Но няма нужда да се обяснявам.Няма нужда да споря с теб,като явно си знаеш там едно нещо и само него пееш. ;)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 ное 2012 21:10

Зае'и, цент не те разбирам на къде биеш. Главната тема не е феновете на Юнайтед..

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 25 ное 2012 21:12

t0bl3ro_bg написа:Зае'и, цент не те разбирам на къде биеш. Главната тема не е феновете на Юнайтед..

Ами коя е главната тема?Ти ми отговори как аз не съм фен,как пиша за другите хора и как ти не си с очила?Това ли е главната тема?

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 ное 2012 21:18

Главната тема по която спорехме е "Парите развалиха футболът" - лично мое мнение, ти я раздроби и стигнахме до някакви си там твои темички за разговор. От там и аз ти се подведох по акълът и за това пишем за някакви странични неща, а не за нея.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 25 ное 2012 21:26

Здравейте.Гледате ли Под Прикритие?
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 ное 2012 21:32

Здрасти. Хвърлям му 1 поглед, но чакам Милан - Юве. Напред, ювентинци! 8-)
Само Левски!

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 25 ное 2012 21:36

t0bl3ro_bg написа:Главната тема по която спорехме е "Парите развалиха футболът" - лично мое мнение, ти я раздроби и стигнахме до някакви си там твои темички за разговор. От там и аз ти се подведох по акълът и за това пишем за някакви странични неща, а не за нея.

Аз много добре ти отговорих и се обясних за темата,ти почна да ме нападаш какъв фен съм и как пиша мнения за другите.Кой е раздробил темата викаш?Ии сега почна да си търсиш оправдания?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 ное 2012 22:02

TEDIMAR99 написа:Здравейте.Гледате ли Под Прикритие?

Изгледахме го даже! Страшен сериал! 8-)

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 25 ное 2012 22:05

25

Върни се в “Свободна зона”