Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Те Сити с тоя потенциал ако имаха треньор сигурно щяха да печелят по 35 мача на сезон.
Само Левски!
- t0bl3ro_bg
Представи си ;д
Виждам ги и Реал с потенциала и треньора си как печелят по 35 от 35 на сезон.. Виждам и КПР с потенциала си как няма 1 победа, виждам как ПСЖ зависи от един играч. Виждам как такива отбори и техните собственици прее'аха целия футбол.
Виждам ги и Реал с потенциала и треньора си как печелят по 35 от 35 на сезон.. Виждам и КПР с потенциала си как няма 1 победа, виждам как ПСЖ зависи от един играч. Виждам как такива отбори и техните собственици прее'аха целия футбол.

Само Левски!
Футбола е преебан от добрите футболисти! Колко хубаво щеше да е всички да са на едно ниво...
Пълни глупости се пишат тук понякога, заклевам се!
[center]1914[/center]
- t0bl3ro_bg
Не мога да видя друга причина за това 

- t0bl3ro_bg
Без име написа:Футбола е пре**** от добрите футболисти! Колко хубаво щеше да е всички да са на едно ниво...
Не виждам защо моето твърдение за парите да е глупост, точно те съсипват футболът

Предпочитам да гледам завързани мачове, вместо отбор от средна класа или от 3та дивизия да стане "гигант" за 1-2 години и да мачка всичко наред и накрая да няма и една купа за тези 2 години и отново да си се върне в гьола.
Би ли споделил твоето мнение за тези отбори с парите ? Само, че ако си фен на такъв отбор бъди безпристрастен,моля.
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 25 ное 2012 20:33, променено общо 1 път.
- Pro-European
- Контакти:
Dani написа:ros написа:TodorT написа:Баси вечерта.... истински екшън във Формула 1, прещраквам постоянно на Модена-Кунео, след малко почва Под прикритиеИхааааа
Формулата наистина е уникална тази вечер
Само аз ли гледам Челси-Сити?
а от 20.30 ч. португалско време (22.30) почва Къде е Маги?- също добър филм, макар и далеч от класата на Джаро

когато видя Иван Бърнев, се сещам за "Вечеря за тъпаци"
Авторът на темата: Ще спре ли..
Ма на вас все някой ви е виновен бе
Сега собствениците виновни....Юнайтед като губи,Абрамович виновен че купува...Не,между другото,дори и да съм един от тях,признавам,че феновете на Юнайтед(с изключения) толкова яко са сложили червените очила,че няма накъде повече
То бива да си подкрепяш отбора,ама чак пък толкова...А аз не виждам нищо лошо шейховете да си купуват.Нека си купуват,то само с купуване не става.Ако ще най-добрите футболисти на света да накупят,пак има голям шанс да не постигнат нищо,защото за един тим му трябва и класа,трябва игрчите да се сработват,да имат доверие на треньора,а това не се купува...Затова нека купуват,вижда се че дори и милионерите от Челси и Сити в момента гонят Юнайтед,за които последното което можем да кажем е,че имат много добър състав. 

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
t0bl3ro_bg написа:Без име написа:Футбола е пре**** от добрите футболисти! Колко хубаво щеше да е всички да са на едно ниво...
Не виждам защо моето твърдение за парите да е глупост, точно те съсипват футболътНяма друга основна причина за мен поне
Предпочитам да гледам завързани мачове, вместо отбор от средна класа или от 3та дивизия да стане "гигант" за 1-2 години и да мачка всичко наред и накрая да няма и една купа за тези 2 години и отново да си се върне в гьола.
Би ли споделил твоето мнение за тези отбори с парите ? Само, че ако си фен на такъв отбор бъди безпристрастен,моля.
Да, парите съсипват футбола. За жалост затова великия отбор на Миньор Перник не може да дръпне в шампионата! Винаги съм мечтал за европейски мачове на стадиона на мира! Ще ти предложа да наблюдаваш спектакъла Миньор - Ботев Враца. Двубой изпълнен с много емоции и без грам пари. Доста по-интересен от Лудогорец-Левски, нали?

[center]1914[/center]
- t0bl3ro_bg
kirchaka написа:Ма на вас все някой ви е виновен беСега собствениците виновни....Юнайтед като губи,Абрамович виновен че купува...Не,между другото,дори и да съм един от тях,признавам,че феновете на Юнайтед(с изключения) толкова яко са сложили червените очила,че няма накъде повече
![]()
То бива да си подкрепяш отбора,ама чак пък толкова...А аз не виждам нищо лошо шейховете да си купуват.Нека си купуват,то само с купуване не става.Ако ще най-добрите футболисти на света да накупят,пак има голям шанс да не постигнат нищо,защото за един тим му трябва и класа,трябва игрчите да се сработват,да имат доверие на треньора,а това не се купува...Затова нека купуват,вижда се че дори и милионерите от Челси и Сити в момента гонят Юнайтед,за които последното което можем да кажем е,че имат много добър състав.
Тъкмо да ти хвана мисълта и я изпуснах ;х Ще ме извиниш за което..
Казах ти, спри да пишеш мнения, които ще се понравят на хората, а вземи почни да пишеш твоето - истинското ти мнение. Както виждаш не съм ти дал за пример само Сити, а и редица други "отбори". Как ме прецени с какви очила съм ? Ванга, ти ли си ? Точно ти не можеш да говориш за тези "очила", защото когато беше запален "фен" на Юнайтед спореше с половината форум, като беше толкова пристрастен, че няма накъде...