Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 25 ное 2012 20:18

Те Сити с тоя потенциал ако имаха треньор сигурно щяха да печелят по 35 мача на сезон.
Само Левски!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 ное 2012 20:21

Представи си ;д

Виждам ги и Реал с потенциала и треньора си как печелят по 35 от 35 на сезон.. Виждам и КПР с потенциала си как няма 1 победа, виждам как ПСЖ зависи от един играч. Виждам как такива отбори и техните собственици прее'аха целия футбол.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 ное 2012 20:24

:lol: Абе, той футбола, ако може да се определи като "преебан" не е само от тия собственици ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 ное 2012 20:26

Футбола е преебан от добрите футболисти! Колко хубаво щеше да е всички да са на едно ниво...
Пълни глупости се пишат тук понякога, заклевам се!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 ное 2012 20:27

Не мога да видя друга причина за това :evil:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 ное 2012 20:30

Без име написа:Футбола е пре**** от добрите футболисти! Колко хубаво щеше да е всички да са на едно ниво...

Не виждам защо моето твърдение за парите да е глупост, точно те съсипват футболът :) Няма друга основна причина за мен поне

Предпочитам да гледам завързани мачове, вместо отбор от средна класа или от 3та дивизия да стане "гигант" за 1-2 години и да мачка всичко наред и накрая да няма и една купа за тези 2 години и отново да си се върне в гьола.

Би ли споделил твоето мнение за тези отбори с парите ? Само, че ако си фен на такъв отбор бъди безпристрастен,моля.
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 25 ное 2012 20:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 25 ное 2012 20:32

Dani написа:
ros написа:
TodorT написа:Баси вечерта.... истински екшън във Формула 1, прещраквам постоянно на Модена-Кунео, след малко почва Под прикритие 8-) Ихааааа :)

Формулата наистина е уникална тази вечер :)

Само аз ли гледам Челси-Сити? :lol:

а от 20.30 ч. португалско време (22.30) почва Къде е Маги?- също добър филм, макар и далеч от класата на Джаро ;)
когато видя Иван Бърнев, се сещам за "Вечеря за тъпаци"
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 25 ное 2012 20:37

Ма на вас все някой ви е виновен бе :mrgreen: Сега собствениците виновни....Юнайтед като губи,Абрамович виновен че купува...Не,между другото,дори и да съм един от тях,признавам,че феновете на Юнайтед(с изключения) толкова яко са сложили червените очила,че няма накъде повече :lol: :lol: То бива да си подкрепяш отбора,ама чак пък толкова...А аз не виждам нищо лошо шейховете да си купуват.Нека си купуват,то само с купуване не става.Ако ще най-добрите футболисти на света да накупят,пак има голям шанс да не постигнат нищо,защото за един тим му трябва и класа,трябва игрчите да се сработват,да имат доверие на треньора,а това не се купува...Затова нека купуват,вижда се че дори и милионерите от Челси и Сити в момента гонят Юнайтед,за които последното което можем да кажем е,че имат много добър състав. 8-)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 ное 2012 20:47

t0bl3ro_bg написа:
Без име написа:Футбола е пре**** от добрите футболисти! Колко хубаво щеше да е всички да са на едно ниво...

Не виждам защо моето твърдение за парите да е глупост, точно те съсипват футболът :) Няма друга основна причина за мен поне

Предпочитам да гледам завързани мачове, вместо отбор от средна класа или от 3та дивизия да стане "гигант" за 1-2 години и да мачка всичко наред и накрая да няма и една купа за тези 2 години и отново да си се върне в гьола.

Би ли споделил твоето мнение за тези отбори с парите ? Само, че ако си фен на такъв отбор бъди безпристрастен,моля.

Да, парите съсипват футбола. За жалост затова великия отбор на Миньор Перник не може да дръпне в шампионата! Винаги съм мечтал за европейски мачове на стадиона на мира! Ще ти предложа да наблюдаваш спектакъла Миньор - Ботев Враца. Двубой изпълнен с много емоции и без грам пари. Доста по-интересен от Лудогорец-Левски, нали? :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 ное 2012 20:52

kirchaka написа:Ма на вас все някой ви е виновен бе :mrgreen: Сега собствениците виновни....Юнайтед като губи,Абрамович виновен че купува...Не,между другото,дори и да съм един от тях,признавам,че феновете на Юнайтед(с изключения) толкова яко са сложили червените очила,че няма накъде повече :lol: :lol: То бива да си подкрепяш отбора,ама чак пък толкова...А аз не виждам нищо лошо шейховете да си купуват.Нека си купуват,то само с купуване не става.Ако ще най-добрите футболисти на света да накупят,пак има голям шанс да не постигнат нищо,защото за един тим му трябва и класа,трябва игрчите да се сработват,да имат доверие на треньора,а това не се купува...Затова нека купуват,вижда се че дори и милионерите от Челси и Сити в момента гонят Юнайтед,за които последното което можем да кажем е,че имат много добър състав. 8-)

Тъкмо да ти хвана мисълта и я изпуснах ;х Ще ме извиниш за което..

Казах ти, спри да пишеш мнения, които ще се понравят на хората, а вземи почни да пишеш твоето - истинското ти мнение. Както виждаш не съм ти дал за пример само Сити, а и редица други "отбори". Как ме прецени с какви очила съм ? Ванга, ти ли си ? Точно ти не можеш да говориш за тези "очила", защото когато беше запален "фен" на Юнайтед спореше с половината форум, като беше толкова пристрастен, че няма накъде...

Върни се в “Свободна зона”