Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Честно казано аз очаквах продължения след 2-1 за Лудогорец.... Носителят на Купата е детрониран! Сега остава ЛЕВСКИ да го детронира в първенството 

TodorT написа:Честно казано аз очаквах продължения след 2-1 за Лудогорец.... Носителят на Купата е детрониран! Сега остава ЛЕВСКИ да го детронира в първенството
Този Левски

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
По-лошото е, че и аз не вярвам
Иронично го казах 

TodorT написа:По-лошото е, че и аз не вярвам![]()
Иронично го казах

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Аз пък вярвам. Напук на некадърните футболисти, напук на некадърния треньор, напук на некадърното ръководство. Вярвам само и единствено в името ЛЕВСКИ.
Само Левски!
То в ИМЕТО Левски вярвам и аз, но в отборчето, срамещо това име няма как да вярвам 

siniq_fen написа:Аз пък вярвам. Напук на некадърните футболисти, напук на некадърния треньор, напук на некадърното ръководство. Вярвам само и единствено в името ЛЕВСКИ.
Иво, името ЛЕВСКИ ни спечели мачовете през този полусезон

TodorT написа:siniq_fen написа:Аз пък вярвам. Напук на некадърните футболисти, напук на некадърния треньор, напук на некадърното ръководство. Вярвам само и единствено в името ЛЕВСКИ.
Иво, името ЛЕВСКИ ни спечели мачовете през този полусезон
Именно

Само Левски!
Виждали ли сте как се чупи приклад на пушка?
ros написа:То в ИМЕТО Левски вярвам и аз, но в отборчето, срамещо това име няма как да вярвам
То отборчето може да срами името, но именно името му печели мачовете в момента, както Тошко отбеляза

Само Левски!