Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Много просто ще ти кажа - не може ли вместо да се псува да се пее "Само ЦСКА" и вместо да се пишат куп глупости да се напише "Само ЦСКА"?
Само Левски!
Колкото до Бойко Борисов не разбирам от политика, ако не им харесва на хората управлението му, ОК. Но съм сигурен, че тези обръщения към него са свързани с новините около ГАЗПРОМ и не виждам каква е неговата вина те да предпочетат нас пред вас.
Само Левски!
siniq_fen написа:Колкото до Бойко Борисов не разбирам от политика, ако не им харесва на хората управлението му, ОК. Но съм сигурен, че тези обръщения към него са свързани с новините около ГАЗПРОМ и не виждам каква е неговата вина те да предпочетат нас пред вас.
Така е и не е случайно... не е работа на Министър председателя на Република България да "лобира" по този начин ЗА ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ, каквито се явяват ВСИЧКИ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ!!! Точно защото си малък - винаги имай едно наум... парите не са заради хубавити ви сини очи... опс - екипи!!!!
Личното ми мнение в случая е по-различно - не ми пука кой ви е спонсор и кой ви го е докарал. Истината е, че трудно ще прокопсате дори с ГАЗПРОМ. Такава е нагласатана феновете че време за дълги обигравания няма, следователно и дългосрочното финансиране ще стане краткосрочно (въпреки че то дори не е почнало), така както се случи в ВТБ.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
siniq_fen написа:Колкото до Бойко Борисов не разбирам от политика, ако не им харесва на хората управлението му, ОК. Но съм сигурен, че тези обръщения към него са свързани с новините около ГАЗПРОМ и не виждам каква е неговата вина те да предпочетат нас пред вас.
Ще се пръснат от яд, че чужденците знаят къде да инвестират и къде не се краде(или поне не се краде толкова). Вместо да се радват, че случайно може да дръпне българския футбол с такива инвестиции, те почват с псувните.
Нали знаеш вица за българския казан в пъкъла?
[center]1914[/center]
Знам го. Абе стига сме говорили на тема бг футбол, нека заедно се порадваме на нулевото равенство на Юнайтед 

Само Левски!
siniq_fen написа:Знам го. Абе стига сме говорили на тема бг футбол, нека заедно се порадваме на нулевото равенство на Юнайтед
Айде не.
[center]1914[/center]
Говорех на Роската. Тамън с него щях да си стисна ръцете и сега с теб трябва да се джавкаме 

Само Левски!
Юнайтед нищо не играха през първото полувреме. Все едно гледам предния мач срещу Норич. Същата работа.
Поне Волфсбург вкараха и излезна гол/гол.
Да видим сега ПСЖ с колко ще бият...
tevez написа:Юнайтед нищо не играха през първото полувреме. Все едно гледам предния мач срещу Норич. Същата работа.
ПСЖ и Реал ти останаха нали ?
Само Левски!