Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 24 ное 2012 16:44

Между другото неслучайно не казвам, че Лудогорец заслужаваха да се класират, заради по-доброто ви представяне в Разград и това, че днес не демонстрираха игра, с която да покажат, че като цяло трябваше да се класират.
Само Левски!

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 24 ное 2012 16:47

siniq_fen написа:Добре толкова ли е трудно да гледаме реално на нещата?! Аз си признавам, че Левски имаше три мача, в които трябваше да направи нещо, и беше разнебитен и в трите - Сараево, ЦСКА и Лудогорец. Защо не признаете, че днес Лудогорец ви надигра и не показахте нищо?

И какво от това??? Надиграха ни - ОК! И Барса и Байерн надиграха Челси, но пука ли им на сините фенове? Ние продължихме, оттук нататък всичко е въпрос на гледна точка!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 ное 2012 16:47

siniq_fen написа:Добре толкова ли е трудно да гледаме реално на нещата?! Аз си признавам, че Левски имаше три мача, в които трябваше да направи нещо, и беше разнебитен и в трите - Сараево, ЦСКА и Лудогорец. Защо не признаете, че днес Лудогорец ви надигра и не показахте нищо?

Абе Иво, когато от 18тата минута сме с човек по-малко и водим в общия резултат от първия мач ти какво искаш от ЦСКА. Нас ни интересува преминаването, теб какво? Много странен диалог водим с теб, признавам си. За първи път ми се случва левскар да държи ЦСКА да играе по-добре. Хайде да обърнем тогава към Пирин-Левски... Защо Силва вкара чак в 92рата минута? Нека поговорим и за този мач
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 ное 2012 16:51

Нямаш проблем. Не съм гледал мача, защото нито работя, за да изкарвам пари и да прави ексурзии до Разлог, нито смятам, че заслужават вниманието ми двата отбора. От това, което прочетох за мача, останах потресен, защото очаквах да победим с лекота. Това е, което мога да кажа.
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 ное 2012 16:56

siniq_fen написа:Нямаш проблем. Не съм гледал мача, защото нито работя, за да изкарвам пари и да прави ексурзии до Разлог, нито смятам, че заслужават вниманието ми двата отбора. От това, което прочетох за мача, останах потресен, защото очаквах да победим с лекота. Това е, което мога да кажа.

друга ми беше идеята - нека всеки гледа паничката, а когато двете ни чинии бъдат сервирани на една маса, тогава можем да дегустираме и да плюем това, което не ни харесва :) [offtopic]ей тва е метафора :lol:[/offtopic] А дотогава - хубав - лош... мачът свърши така както ме устройва и ЦСКА ще плаши съня на Левски[offtopic]гледам, че Марто ни пожеава Ботев... дали не го е страх :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 ное 2012 16:58

Ще кажа последно нещо за вашия мач - провокираха ме постоянните жалби от вашите към съдии, БФС и Бойко Борисов. Платини 4-5 пъти ръкомахаше, но не получи нито един път ЖК. Публиката освиркваше всеки (било то спорен или безпорен) фал, свирен в полза на Лудогорец. Иначе заслужено ЦСКА продължава напред, но ме убеди, че е по-добрия отбор само в единия мач.
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 ное 2012 16:59

Аз също ви пожелавам Ботев, в това състояние ще сте фаворити срещу нас.
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 ное 2012 17:00

Станислав Малинов
"Бойко Борисов ******** ********..! Кур за МВР!
Палестинец камикадзе се взриви в БФС!
♥ ЦСКА СОФИЯ ♥"

Ето за какво говоря...
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 ное 2012 17:03

siniq_fen написа:Ще кажа последно нещо за вашия мач - провокираха ме постоянните жалби от вашите към съдии, БФС и Бойко Борисов. Платини 4-5 пъти ръкомахаше, но не получи нито един път ЖК. Публиката освиркваше всеки (било то спорен или безпорен) фал, свирен в полза на Лудогорец. Иначе заслужено ЦСКА продължава напред, но ме убеди, че е по-добрия отбор само в единия мач.

Голям сърбеж ти е това ЦСКА, ей :lol: :lol: :lol: Публиката може да си освирква колкото си иска и когато пожелае, в момента и ти правиш неко подобно, само че в по-интелигентен вариант. Но не може да отречеш последователната и непроменяща се позиция на армейците спрямо БФС и Бойко... За разлика от вашите фенове в сектор Г няма да видиш плакат "Благодарим ти Бойко", просто така стоят нещата. И за разлика от вас когато веднъж плюете БФС, после им благодарите на червената трибуна такива неща няма

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 ное 2012 17:05

siniq_fen написа:Станислав Малинов
"Бойко Борисов ******** ********..! Кур за МВР!
Палестинец камикадзе се взриви в БФС!
♥ ЦСКА СОФИЯ ♥"

Ето за какво говоря...

Е кво лошо има в това??????
Та нали Батков правеше апели да МВР да пусне "невинните" пласьорчета от СЗ и тогава и вие го припявахте. Ушев....... никога не сте го викали, така ли? Честно, не мога да те разбера от какво се жалиш

Върни се в “Свободна зона”