Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 24 ное 2012 16:28

Мъж съм, мачът беше много тъп и преди Присо да прави глупости, през целия мач се чуваха освирквания към съдията, то не беше виновно БФС, съдийската комисия, Бойко Борисов и не знам кой още. Как и да е, винаги съм бил обективен, а вие с тия червени очила до никъде няма да стигнете, да сте горди от жалкото ви преминаваме напред в турнира. Живи и здрави.
Само Левски!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 24 ное 2012 16:29

ros написа:бе не мога да ви разбера кво го гледате този мач, двата най-добре играещи отбора към момента си цъкат, вие голям дебат за нещо дето не ви касае

Аз не виждам нито един добре играещ отбор в момента...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 ное 2012 16:30

turbogena написа:Според мен пък Лудогорец не си даваха и много зор да продължат. Дори тея по радиото се чудеха защо Петев не пуска по офанзивна схема когато бяха с човек повече на терена. А тоя Платини цял мач се правеше на палячо. Симулираше ,репликираше постоянно съдията...И тоя щял да ми става национал...
Както и да е ,най-големия фаворит за трофея е аут. Сега пътя е горе-долу разчистен.

Да - пътят за трофея е разчистен... ПРЕД ЦСКА :) ЦСКА отстрани този отбор, който ви направи смешни миналата седмица след победа точно на онзи стадион
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 ное 2012 16:32

siniq_fen написа:Мъж съм, мачът беше много тъп и преди Присо да прави глупости, през целия мач се чуваха освирквания към съдията, то не беше виновно БФС, съдийската комисия, Бойко Борисов и не знам кой още. Как и да е, винаги съм бил обективен, а вие с тия червени очила до никъде няма да стигнете, да сте горди от жалкото ви преминаваме напред в турнира. Живи и здрави.

ти сега кво предлагаш - да ме е яд, че продължаваме ли :o
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 ное 2012 16:32

ros написа:Слушах мача по радиото, защото имах малко работа и дори ме е яд, че не успях да отида на стадиона. Не съм гледал нищо освен каченото в сайтовете. Странно ми е обаче, защо даваш определения за играта на един тактически мач, който беше почти предрешен още в Разград. В края на краищата отборите преценяват как да играят при 1-2. Защо не се запиташ аджеба как така Левски се мъчи в Разлог - аз ще ти кажа, при 3-0 просто не си дават зор. Така е и с ЦСКА.
И още нещо... вече ставате банални със "страховете" си относно реакциите спрямо съдиите. ДА - ПРИСО БЕШЕ ПРАВИЛНО ОТСТРАНЕН и да - и червения картон за Лудогорец беше заслужен.

Радвам се, че не си си дал парите да гледаш тази пародия на футбол, нищо общо с хубавия мач в Разград. Това, че съдията правилно изгони и двамата футболисти не означава, че не направи доста грешки. Левски за нищо не става в сегашното си състояние, показателни са мачовете с ЦСКА и Лудогорец. ЦСКА още по-малко не виждам как няма да си дават зор, като 2 гола се допускат за нула време, още повече срещу уж най-силния отбор в момента и с човек по-малко
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 ное 2012 16:34

ros написа:
siniq_fen написа:Мъж съм, мачът беше много тъп и преди Присо да прави глупости, през целия мач се чуваха освирквания към съдията, то не беше виновно БФС, съдийската комисия, Бойко Борисов и не знам кой още. Как и да е, винаги съм бил обективен, а вие с тия червени очила до никъде няма да стигнете, да сте горди от жалкото ви преминаваме напред в турнира. Живи и здрави.

ти сега кво предлагаш - да ме е яд, че продължаваме ли :o

Добре, може би точно тук малко прекалих
Само Левски!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 ное 2012 16:35

ros написа:
turbogena написа:Според мен пък Лудогорец не си даваха и много зор да продължат. Дори тея по радиото се чудеха защо Петев не пуска по офанзивна схема когато бяха с човек повече на терена. А тоя Платини цял мач се правеше на палячо. Симулираше ,репликираше постоянно съдията...И тоя щял да ми става национал...
Както и да е ,най-големия фаворит за трофея е аут. Сега пътя е горе-долу разчистен.

Да - пътят за трофея е разчистен... ПРЕД ЦСКА :) ЦСКА отстрани този отбор, който ви направи смешни миналата седмица след победа точно на онзи стадион

Чак пък смешни :lol: Лудогорец ни победи и толкова. Такива думи като 'смачкали'' , ''размазали'' и т.н. не са въобще на място. Особено при победния гол на Генчев имаха голяма доза късмет и неумение от нашия вратар.
Пред Цска не мисля ,че е разчистен никакъв път. Ей сега ви се пада Ботев Пд и бай Иван ви връща на начална позиция :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 ное 2012 16:38

turbogena написа:
ros написа:

Чак пък смешни :lol: Лудогорец ни победи и толкова. Такива думи като 'смачкали'' , ''размазали'' и т.н. не са въобще на място. Особено при победния гол на Генчев имаха голяма доза късмет и неумение от нашия вратар.
Пред Цска не мисля ,че е разчистен никакъв път. Ей сега ви се пада Ботев Пд и бай Иван ви връща на начална позиция :lol:

Говориш за второто полувреме,дето бехте що годе равностойни с тях и добре че беше оня вашия щастлив гол в началото!Ама първото...на нищо ви направиха :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 ное 2012 16:41

delqnski47 написа:Говориш за второто полувреме,дето бехте що годе равностойни с тях и добре че беше оня вашия щастлив гол в началото!Ама първото...на нищо ви направиха :lol: :lol: :lol:

Тука няма какво да кажа ,защото влезнахме към 40-та минута на стадиона заради ушевите.
Но това което гледах и после на репортаж ,не видях да имат някакви 100%-ви положения освен гола и един изваден удар от Василев.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 ное 2012 16:42

Добре толкова ли е трудно да гледаме реално на нещата?! Аз си признавам, че Левски имаше три мача, в които трябваше да направи нещо, и беше разнебитен и в трите - Сараево, ЦСКА и Лудогорец. Защо не признаете, че днес Лудогорец ви надигра и не показахте нищо?
Само Левски!

Върни се в “Свободна зона”