Ооо искам ей такава,аз!!!! Да ме смаже от бой и ебане!!!!!!!!!!!!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club, PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA Sofia.
днеска ходих да пускам от тоя за 10 стотинки, който се оказа, че бил за 50, а не за 10 вече Та тая на касата ми каза, че мога да пусна 3 мача с двоен знак и пак щяла да ми се изплати печалбата, ако спечеля И аз пуснах 3 мача примерно 1 2 или 2x. Излъга ли ме или наистина е така?
Не те е излъгала, ако мачът го позволява (има такава опция) можеш да го пуснеш като двоен/троен. За всеки джакпот важи това. Между другото ето го и моят фиш ;д Търся изненадите Ако ги хвана тези 162, с 2 залог - това ще бъде най-големият ми удар, макар че с 1 лев взех за голът на Суарез при дебютът му 147 ;д
аз няма как да ги позная тея 13 мача то е ясно. Но реших да пробвам като си мислех, че са 10 стотинки.. За къв чеп още го водят тогава, че е 10 като не е толкова... Иначе късмет, ама не разчитай много на тея изненади.
Има правило вече според което не можем да слагаме по-малка сума от 0.50 лв, за това всичко вече е с начална сума 0.50. Иначе е така ги избрах тези мачове.. хвърлих 1 бърз поглед и ми се "набиха" в очите и ги пуснах. По принцип гледам статистики и глупости,но този път реших да не ги гледам да видим какво ще излезне.
аз не мога да схвана идеята на тея системи и глупости. До сега 2 пъти съм пускал права колонка и двата пъти 3/4.... Иде ми да се хвърля от някъде Сега, ако позная 12 от 13 мача не е истина