Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ros » 17 ное 2012 22:33

kalata80 написа:
ros написа:
siniq_fen написа:Между другото, Роска, винаги съм мразел Юнайтед, освен в периода, в който Митко беше част от отбора им ;) Не че тогава съм ги харесвал, но вътре в мен пренебрегвах чувствата си към тях именно заради БЪЛГАРИНА в редиците им.

Малко са хората като теб. Всеки може да си харесва и да си мрази когото пожелае и може да изразява мнението си за този или онзи, без да се съобразява с мнението на другите. Но лично мое мнение е, че съм щастлив, че имахи все още имам възможността да гледам един от най-добрите български футболисти и един от двамата, които са познати в целия свят

Роска,световно-известният футболист е само един-Христо Стоичков.Уникален простак,но велик футболист.Тоя женчо Барби никога няма да стигне неговата класа и известност. ;)

Кала, нали не мислиш, че говоря празни приказки? Говоря от първо лице единствено число... видял съм го лично и се гордея и с двамата ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 17 ное 2012 22:36

Добър вечер.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 ное 2012 22:50

Рос, не мислиш ли, че си прекалено пристрастен в случая. Не отричам, че сър Алекс не постъпи коректно с Бербо, но в момента отборът е в подем. Една грешна стъпка и веднага всички наскачахте. Защо не говореше така, когато правехме невероятните обрати или Перси, Рууни и ко. белеха гол след гол. ;) Просто Юнайтед не беше за Бербо и Бербо не беше за Юнайтед. Иначе не отричам класата и качеството на Бербо - даже смятам, че щеше да се реализира в Барса, с която щеше да стане по-голяма легенда за нашия футбол дори и от Стоичков. :)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 ное 2012 22:54

fr3ak_boy написа:Рос, не мислиш ли, че си прекалено пристрастен в случая. Не отричам, че сър Алекс не постъпи коректно с Бербо, но в момента отборът е в подем. Една грешна стъпка и веднага всички наскачахте. Защо не говореше така, когато правехме невероятните обрати или Перси, Рууни и ко. белеха гол след гол. ;) Просто Юнайтед не беше за Бербо и Бербо не беше за Юнайтед. Иначе не отричам класата и качеството на Бербо - даже смятам, че щеше да се реализира в Барса, с която щеше да стане по-голяма легенда за нашия футбол дори и от Стоичков. :)

Не съм твърдял че съм безпристрастен, но твърдя, че Юнайтед имаше един много по-приятен и интелигентен облик с Бербатов в игра. Мъката, която изпитват от миналия сезон е видима и онези обрати, които ти толкова много хвалиш едва ли ще променят нещо, а и не водят до много дивиденти. Да ти напомня, че и с Митко Манчестър правеха обрати - но шампионски. Сега просто ще запълват пейзажа.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 ное 2012 23:03

ros написа:
fr3ak_boy написа:Рос, не мислиш ли, че си прекалено пристрастен в случая. Не отричам, че сър Алекс не постъпи коректно с Бербо, но в момента отборът е в подем. Една грешна стъпка и веднага всички наскачахте. Защо не говореше така, когато правехме невероятните обрати или Перси, Рууни и ко. белеха гол след гол. ;) Просто Юнайтед не беше за Бербо и Бербо не беше за Юнайтед. Иначе не отричам класата и качеството на Бербо - даже смятам, че щеше да се реализира в Барса, с която щеше да стане по-голяма легенда за нашия футбол дори и от Стоичков. :)

Не съм твърдял че съм безпристрастен, но твърдя, че Юнайтед имаше един много по-приятен и интелигентен облик с Бербатов в игра. Мъката, която изпитват от миналия сезон е видима и онези обрати, които ти толкова много хвалиш едва ли ще променят нещо, а и не водят до много дивиденти. Да ти напомня, че и с Митко Манчестър правеха обрати - но шампионски. Сега просто ще запълват пейзажа.

Сезонът тепърва започва. Пейзажът ще се изясни към април-май. Но футболът в Юнайтед от доста време не е интелигентен и т.н. горе долу от напускането на Роналдо се е превърнал в: топката отива към наказателното на противника и от там се опитваме да я вкараме във вратата. Без гениалност, без трикове и т.н. просто и семпло, но ефективно. За това казах, че и Барса подхожда повече на Митко - много пасове, моменти за индивидуална гениалност и т.н. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 17 ное 2012 23:14

Малко са хората като теб. Всеки може да си харесва и да си мрази когото пожелае и може да изразява мнението си за този или онзи, без да се съобразява с мнението на другите. Но лично мое мнение е, че съм щастлив, че имахи все още имам възможността да гледам един от най-добрите български футболисти и един от двамата, които са познати в целия свят[/quote]
Роска,световно-известният футболист е само един-Христо Стоичков.Уникален простак,но велик футболист.Тоя женчо Барби никога няма да стигне неговата класа и известност. ;)[/quote]
Кала, нали не мислиш, че говоря празни приказки? Говоря от първо лице единствено число... видял съм го лично и се гордея и с двамата ;)[/quote]Не се съмнявам и за миг в това,което пишеш.Просто изразявам лично мнение.Бербатов НИКОГА няма да бъде известен колкото Стоичков.Без значение,че и двамата са чорбари.Единият ни е разплаквал неведнъж,другият никогаж.Единият е казвал,че България нищо не му е дала,но никога не се е отказвал от националния.Другият нямало с кой да играе,не издържа на постоянното мрънкане в последните години с/у него.Къде с право,къде не.Пък чакал някой да му се моли,едва ли не да се връща.Арогантен тип отвсякъде.Единият мачкаше и при загуби си позволяваше да вика по съотборниците си не по-малко известни от него.Другият тичаше да реве на рамото на майка си,донякъде оправдано,заради крехката му тогава възраст.После мълчеше и загуби две години като топлеше пейката и чакал своя шанс.Е извинявай,ама това не е хич мъжко.Останалото е само празни приказки.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 ное 2012 00:22

Има ли некой, бре? Как се слагаха големи снимки в подписа?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 ное 2012 00:22

Има ли будни ?! :roll:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 ное 2012 00:36

Намират се :) Как си ?