Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 17 ное 2012 22:08

ros написа:
siniq_fen написа:Споделям мнението на Пешо, но това не променя факта, че той постави себе си НАД интересите на родината си. Именно затова му пожелавам до края на кариерата си да потроши гредите в Англия :)
П.п. Когато влезна срещу Уест Хем при 0:3 исках да вкара гол , два. Защото мислех, че ще се върне ;)

ти му пожелаваш да удря гредите а аз пожелавам на Юнайтед да има същата немощ, каквато видяхме днес, а и не само... немощ, напомнящ половата такава на САФ

Супер, тук сме на 1 мнение :lol:
Само Левски!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 17 ное 2012 22:08

Форца Наполи
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 ное 2012 22:09

Между другото, Роска, винаги съм мразел Юнайтед, освен в периода, в който Митко беше част от отбора им ;) Не че тогава съм ги харесвал, но вътре в мен пренебрегвах чувствата си към тях именно заради БЪЛГАРИНА в редиците им.
Само Левски!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 ное 2012 22:16

Бербатов беше ли отишъл в Италия свършваше с футболът, за това не отиде там - това че заради семейството си е останал са пълни глупости. Нали искаше отбор от ШЛ - е Ювентус бе братле, но там ще му счупят краченцата и за това не отиде. Ако го бяха поискали Байерн веднага щеше да иде :)

Ако е възможно си пожелавам да го видя в Италия - макс 10 мача да играе ..

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 ное 2012 22:17

siniq_fen написа:Между другото, Роска, винаги съм мразел Юнайтед, освен в периода, в който Митко беше част от отбора им ;) Не че тогава съм ги харесвал, но вътре в мен пренебрегвах чувствата си към тях именно заради БЪЛГАРИНА в редиците им.

Малко са хората като теб. Всеки може да си харесва и да си мрази когото пожелае и може да изразява мнението си за този или онзи, без да се съобразява с мнението на другите. Но лично мое мнение е, че съм щастлив, че имахи все още имам възможността да гледам един от най-добрите български футболисти и един от двамата, които са познати в целия свят
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 17 ное 2012 22:18

t0bl3ro_bg написа:Бербатов беше ли отишъл в Италия свършваше с футболът, за това не отиде там - това че заради семейството си е останал са пълни глупости. Нали искаше отбор от ШЛ - е Ювентус бе братле, но там ще му счупят краченцата и за това не отиде. Ако го бяха поискали Байерн веднага щеше да иде :)

Те защото в Англия се галят и изобщо не си чупят краката. Пример: днескашното изпълнение на Адебайор.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 17 ное 2012 22:19

ФОРЦА НАПОЛИИИИИИИИ
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 ное 2012 22:23

pesho_1913 написа:
t0bl3ro_bg написа:Бербатов беше ли отишъл в Италия свършваше с футболът, за това не отиде там - това че заради семейството си е останал са пълни глупости. Нали искаше отбор от ШЛ - е Ювентус бе братле, но там ще му счупят краченцата и за това не отиде. Ако го бяха поискали Байерн веднага щеше да иде :)

Те защото в Англия се галят и изобщо не си чупят краката. Пример: днескашното изпълнение на Адебайор.

Дано да го видим в Италия накрая на кариерата му, за да разбереш за какво говоря. До колкото знам със Стоичков е станало същото, за което говоря. От това което ми е разкавал баща ми - След Барса отива в Парма и там вече приключва с футболът и започва да обикаля по клубовете в Америка.

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 17 ное 2012 22:25

pesho_1913 написа:
Без име написа:Да, съжаляваме за пропилените 30 милиона... За тези пари можехме да вземем супер и млад играч. Той въобще вкара ли и 50 гола за нас? За 4 години! Ернандес за 2 има 30 !

Бербатов стана голмайстор на Висшата Лига, според теб пропилени ли са? Сър Алекс се изгаври с него и реши да го държи нон-стоп на резервната скамейка, как очакваш да вкара 50 гола?
А относно мненията, че Бербатов е за отбори като Фулъм ще отговоря само с едно: ха-ха. Вие не осъзнавате ли, че Димитър навлезе във възраст, в която къде тепърва ще се доказва? Щом предпочете Фулъм пред Ювентус, Фиорентина и който и да е отбор, доказа, че не му е толкова важна заплатата. Пари си има. Мисли за семейството си и за насладата от футбола. Щом играе с усмивка, значи не му пука за вашите жалки мнения дали ставал за този, или онзи отбор!!!

Да знаеш,че не е заради парите.Кой от Ювентус или Фиорентина щеше да му предложи 100000 паунда на седмица.Леко се изложи тук.Изборът си е негов,все пак може да играе където си поиска и за който му даде повече.

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 17 ное 2012 22:27

ros написа:
siniq_fen написа:Между другото, Роска, винаги съм мразел Юнайтед, освен в периода, в който Митко беше част от отбора им ;) Не че тогава съм ги харесвал, но вътре в мен пренебрегвах чувствата си към тях именно заради БЪЛГАРИНА в редиците им.

Малко са хората като теб. Всеки може да си харесва и да си мрази когото пожелае и може да изразява мнението си за този или онзи, без да се съобразява с мнението на другите. Но лично мое мнение е, че съм щастлив, че имахи все още имам възможността да гледам един от най-добрите български футболисти и един от двамата, които са познати в целия свят

Роска,световно-известният футболист е само един-Христо Стоичков.Уникален простак,но велик футболист.Тоя женчо Барби никога няма да стигне неговата класа и известност. ;)

Върни се в “Свободна зона”