Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 17 ное 2012 21:52

Ами първото, което е, той е на 37-38 години, ако не се лъжа. От друга страна Ники е брилянтен вратар, категорично постигнал повече от Иванков до този момент, а бъдещето е пред него. Трето, Боби 100 про го е лансирал да пази. И четвърто, Митко Иванков никога не е бил от световна класа, каквато е Бербатов. Така че липсата му е напълно преодолима и не смятам, че има причина да бъде обвиняван.
Само Левски!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 ное 2012 21:53

ros написа:
t0bl3ro_bg написа:Берба си е за отбори като Фулъм, който не се борят за нищо :)

На мен не ми допада стилът му, много муден и мързелив е ..

Иначе е голям ама не ме кефи :)

кефят те некви малки, така ли да разбирам?

Не съм казал кой ме кефи, просто не ми харесва играта му, не ми допада.

За мен така вдъхновяващи футболисти са Руни,Джерард,Тери и Зидан. Дори Меси и Роналдо не ме грабват толкова колкото тях, защото всичкo при тях се получава благодарение на добрите съотборници, докато първите четирима sа "Духът" на отбора :)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 17 ное 2012 21:55

ros написа:Тръгна си с Бербатов заедно, заради плановете Ники да е вратар, но нямаше дори и пресконференция за това... отказа си се и се скри, това е ;)

:lol:
Защо намесваш Иванков?
Отказа се се на 35 години, какво искаш от него? Да играе до 50 ?
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 17 ное 2012 21:55

Без име написа:Да, съжаляваме за пропилените 30 милиона... За тези пари можехме да вземем супер и млад играч. Той въобще вкара ли и 50 гола за нас? За 4 години! Ернандес за 2 има 30 !

Бербатов стана голмайстор на Висшата Лига, според теб пропилени ли са? Сър Алекс се изгаври с него и реши да го държи нон-стоп на резервната скамейка, как очакваш да вкара 50 гола?
А относно мненията, че Бербатов е за отбори като Фулъм ще отговоря само с едно: ха-ха. Вие не осъзнавате ли, че Димитър навлезе във възраст, в която къде тепърва ще се доказва? Щом предпочете Фулъм пред Ювентус, Фиорентина и който и да е отбор, доказа, че не му е толкова важна заплатата. Пари си има. Мисли за семейството си и за насладата от футбола. Щом играе с усмивка, значи не му пука за вашите жалки мнения дали ставал за този, или онзи отбор!!!
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 17 ное 2012 22:01

Дори не успя и да спечели титлата " Голмайстор на Висшата лига" ! Подели я с Тевез, а ти ако не си гледал, последния мач - как ли не му сервираха топката, за да си вкара гола и да спечели самостоятелно приза и пак не пропускаше.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 ное 2012 22:02

pesho_1913 написа:
Без име написа:Да, съжаляваме за пропилените 30 милиона... За тези пари можехме да вземем супер и млад играч. Той въобще вкара ли и 50 гола за нас? За 4 години! Ернандес за 2 има 30 !

Бербатов стана голмайстор на Висшата Лига, според теб пропилени ли са? Сър Алекс се изгаври с него и реши да го държи нон-стоп на резервната скамейка, как очакваш да вкара 50 гола?
А относно мненията, че Бербатов е за отбори като Фулъм ще отговоря само с едно: ха-ха. Вие не осъзнавате ли, че Димитър навлезе във възраст, в която къде тепърва ще се доказва? Щом предпочете Фулъм пред Ювентус, Фиорентина и който и да е отбор, доказа, че не му е толкова важна заплатата. Пари си има. Мисли за семейството си и за насладата от футбола. Щом играе с усмивка, значи не му пука за вашите жалки мнения дали ставал за този, или онзи отбор!!!

ТЕ ТОВА Е!!! ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 ное 2012 22:03

И за твоето не му пука :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 17 ное 2012 22:04

Без име написа:Дори не успя и да спечели титлата " Голмайстор на Висшата лига" ! Подели я с Тевез, а ти ако не си гледал, последния мач - как ли не му сервираха топката, за да си вкара гола и да спечели самостоятелно приза и пак не пропускаше.

Може би защото САФ, незнайно защо, реши да го държи на пейката, докато беше в подем? Иначе спокойно си ставаше първенец. [offtopic]Аз предполагам защо се изгаври, но това е друга тема на разговор.[/offtopic]
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 ное 2012 22:04

Споделям мнението на Пешо, но това не променя факта, че той постави себе си НАД интересите на родината си. Именно затова му пожелавам до края на кариерата си да потроши гредите в Англия :)
П.п. Когато влезна срещу Уест Хем при 0:3 исках да вкара гол , два. Защото мислех, че ще се върне ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 ное 2012 22:07

siniq_fen написа:Споделям мнението на Пешо, но това не променя факта, че той постави себе си НАД интересите на родината си. Именно затова му пожелавам до края на кариерата си да потроши гредите в Англия :)
П.п. Когато влезна срещу Уест Хем при 0:3 исках да вкара гол , два. Защото мислех, че ще се върне ;)

ти му пожелаваш да удря гредите а аз пожелавам на Юнайтед да има същата немощ, каквато видяхме днес, а и не само... немощ, напомняща половата такава на САФ
Последна промяна от ros на 17 ное 2012 22:09, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Свободна зона”