Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Спам тема vol.2
Прекрасен ден за Сити ... 

siniq_fen написа:Що да ме дразни? Прекрасен, брилянтен футболист. Ама предаде България
А какво ще кажеш за Митко Иванков

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Да, съжаляваме за пропилените 30 милиона... За тези пари можехме да вземем супер и млад играч. Той въобще вкара ли и 50 гола за нас? За 4 години! Ернандес за 2 има 30 !
1914
ros написа:siniq_fen написа:Що да ме дразни? Прекрасен, брилянтен футболист. Ама предаде България
Какво е направил, щото не се сещам

Само Левски!
ros написа:Без име написа:ros написа:Може да звучи смешно, но откакто Бербатов не играе в Юнайтед този отбор е съвсем посредствен! Дори докато беше на пейката си личеше че липсва, а сега вече се нижда много, много отчетливо
Това не е смешно, това е нереално смешно! Подходящо е за "Комиците" ! Можеш да им го пратиш, даже някой лев може да ти дадат за добрата идея.
немогат да съберат толкова кинти...Знам, че ви дразни повече от всичко на света, но липсата му е осезателна и Юнайтед много ще съжаляват
Субективен си. Юнайтед имат атомно нападение в момента. Това, което липсва, е качествен плеймейкър и евентуално един много стабилен защитник (без значение от позицията) от класа на Рио или Видич от преди няколко сезона.

Последна промяна от fr3ak_boy на 17 ное 2012 21:50, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- t0bl3ro_bg
Берба си е за отбори като Фулъм, който не се борят за нищо 
На мен не ми допада стилът му, много муден и мързелив е ..
Иначе е голям ама не ме кефи

siniq_fen написа:ros написа:siniq_fen написа:Що да ме дразни? Прекрасен, брилянтен футболист. Ама предаде България
Какво е направил, щото не се сещамПодсети ме и ще коментирам
Тръгна си с Бербатов заедно, заради плановете Ники да е вратар, но нямаше дори и пресконференция за това... отказа си се и се скри, това е

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
t0bl3ro_bg написа:Берба си е за отбори като Фулъм, който не се борят за нищо
кефят те некви малки, така ли да разбирам?
- t0bl3ro_bg
Защитаваш Берба защото е играл за ЦСКА и искаш да ни провокираш с Иванков ?