j0rka7aa написа:Tея модератори тия дни са го отдали на ваканция. Кви ли лайна направо да си кажа не изписаха говедата.........
gong/viewtopic.php?p=2114907#p2114907
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
j0rka7aa написа:Tея модератори тия дни са го отдали на ваканция. Кви ли лайна направо да си кажа не изписаха говедата.........
ЦСКА-83 написа:Г О В Е Д А- това сте вие.Всички при Гунди и закриване.Марш в обора.Чакам си бана
Vamos Campeon написа:Бахти простите говеда малоумни! Нестига, че българите се топим като лед на слънце, ами и засади с брадви, вериги, бухалки правят.
Hrabar написа:Vamos Campeon написа:Бахти простите говеда малоумни! Нестига, че българите се топим като лед на слънце, ами и засади с брадви, вериги, бухалки правят.
Пълен майтап! И с такива малоумници трябва да съжителстваме! Тръгнал с брадва...абе ти представяш ли си за каква пропаднала сган става въпрос!?!
Deluxx написа:storm написа:100% са се били между себе си завалиите ..Те тия от фенклуба им лъжат като дърт циганин..
Там ли беше , че казваш 100 % бе говедо?Там ли беше кажи ми?
Аз съм казал,че левскарите са долни фенове,като спечелихме купата и злобеят,щели да ни правят засади ... :@ :@
kiko75 написа:Кашчей написа:Deluxx написа:Ивайло Стоянов бил дебел ? wtf ? ... Съдията незнам дали ни помогна,но по едно време свиреше само за вас ...Обърнете внимание на поведението, външния вид и начина, по който помагаше на главния съдия неговия помощник откъм официалната трибуна ! Дори не искам да му знам името на този клоун!
Този страничен съдия е ПОЗОР за българското съдийство !!!
Чукча не читател, чукча писател!
кашчей не геи кашчей е *******
VraTar4o написа:Те левскарите като тръгнат да скачат винаги са с 20+ повече както и въоражени с боксове,брадви,прътове...Що не вземете и един АК47 или едно АВП пък може направо и лека къртечница?...има и други варианти като например танкове,оборудвани джипове,атомна бомба? Ама да скочат на юмручен бой ела ги търси...Нещастници
Вие говеда убихте Младен Младенов (фен на ЦСКА) и оставихте жена вдовица и дете сираче ! Как да не ви мразя ! КУРВИ !
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Red_Girl написа:К*р за Лефски, БАТЕ! Това ми е мнението по тази тема.
Тъй като не ми беше отговорено на въпроса изпратен на електронната поща,ще попитам и тук.
Поради каква причина ми беше прекъснат достъпа до форума на Gong.bg, след като не съм нарушавал правилата и не съм наругал или обиждал никого.
Дефиницията на термина "дразни потребителите" е доста разтеглива и субективна. В крайна сметка спортните форуми са място за спорове и закачки между привържениците на различните отбори и аз не съм си позволявал да излизам от добрия тон.Ако имате доказателство за обратното моля да го посочите!
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта