Paul Scholes написа:А може просто да е поредния трол.Или просто е различен.
Първото.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Paul Scholes написа:А може просто да е поредния трол.Или просто е различен.
modor написа:Paul Scholes написа:А може просто да е поредния трол.Или просто е различен.
Първото.
diplomat написа:modor написа:Paul Scholes написа:А може просто да е поредния трол.Или просто е различен.
Първото.
Трябва да си леко луд поне, за да извличаш някакво задоволство от това да дразниш непознати хора в интернет. Убедих се в това със Станко, който много силно се е вживял в ролята си, и се опасявам дали наистина не е станал такъв кретен и в реалността.
Paul Scholes написа:diplomat написа:modor написа:Paul Scholes написа:А може просто да е поредния трол.Или просто е различен.
Първото.
Трябва да си леко луд поне, за да извличаш някакво задоволство от това да дразниш непознати хора в интернет. Убедих се в това със Станко, който много силно се е вживял в ролята си, и се опасявам дали наистина не е станал такъв кретен и в реалността.
Аз съм чувал, че Станко на живо си е нормален, просто не взимал насериозно този форум и решил да се тролва.
diplomat написа:Paul Scholes написа:diplomat написа:modor написа:Paul Scholes написа:А може просто да е поредния трол.Или просто е различен.
Първото.
Аз съм чувал, че Станко на живо си е нормален, просто не взимал насериозно този форум и решил да се тролва.
Надявам се, ама това продължава вече не знам коя година подред... Малко ненормално ми се види.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Средношколец, не богохулствай
dNelbandian написа:Драги мой поддръжници.
Ще се опитам да опиша поредният нулебалистки сезон до момента начело със Севрноиралндския бежанец Брайан Роджърс.
Още от лятото беше напълно ясно, че ще спечелим поредните калъфки след като се разбра, че Северноирландската сексуална палавница остава начело на Ливърпул.
Омръзна ми да повтарям едно и също всяка година, че този Северноирландски морж не става за мениджър. Дори и на хората с отрицателно IQ им стана ясно какво представлява Браян трансферната фея.
paceto написа:sapio0o написа:За този момент става въпрос, да. Няма засада. В момента на подаването, играчът на Гранада е зад защитата. При такова положение този, който получава топката е в чиста позиция. Гол трябваше да има.
На кое подаване говориш, защото тук определено е пред защитата в момента на последният пас преди да отбележи гол. Тук не става дума за паса горе при фланга от където навлиза играча и подава после на този, който отбелязва, а става дума за последният пас и там вече се вдига засадата.
Middlesbrough написа:paceto написа:sapio0o написа:За този момент става въпрос, да. Няма засада. В момента на подаването, играчът на Гранада е зад защитата. При такова положение този, който получава топката е в чиста позиция. Гол трябваше да има.
На кое подаване говориш, защото тук определено е пред защитата в момента на последният пас преди да отбележи гол. Тук не става дума за паса горе при фланга от където навлиза играча и подава после на този, който отбелязва, а става дума за последният пас и там вече се вдига засадата.
Това за ицепките ли е Гроучо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта