Форумни изцепки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Форумни изцепки

Мнениеот modor » 14 сеп 2015 21:24

Paul Scholes написа:А може просто да е поредния трол. :lol: Или просто е различен. :mrgreen:

Първото.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2015 21:54

modor написа:
Paul Scholes написа:А може просто да е поредния трол. :lol: Или просто е различен. :mrgreen:

Първото.

Трябва да си леко луд поне, за да извличаш някакво задоволство от това да дразниш непознати хора в интернет. Убедих се в това със Станко, който много силно се е вживял в ролята си, и се опасявам дали наистина не е станал такъв кретен и в реалността. :roll:

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 15 сеп 2015 12:32

diplomat написа:
modor написа:

Първото.

Трябва да си леко луд поне, за да извличаш някакво задоволство от това да дразниш непознати хора в интернет. Убедих се в това със Станко, който много силно се е вживял в ролята си, и се опасявам дали наистина не е станал такъв кретен и в реалността. :roll:

Аз съм чувал, че Станко на живо си е нормален, просто не взимал насериозно този форум и решил да се тролва.
Здраейти

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 сеп 2015 13:56

Paul Scholes написа:
diplomat написа:
modor написа:

Първото.

Аз съм чувал, че Станко на живо си е нормален, просто не взимал насериозно този форум и решил да се тролва.

Надявам се, ама това продължава вече не знам коя година подред... Малко ненормално ми се види. :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 сеп 2015 14:15

diplomat написа:
Paul Scholes написа:
diplomat написа:
modor написа:

Първото.

Надявам се, ама това продължава вече не знам коя година подред... Малко ненормално ми се види. :roll:

Средношколец, не богохулствай :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 сеп 2015 14:29

CTAHKO написа:Средношколец, не богохулствай :!:

... и те така. :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 сеп 2015 00:21

dNelbandian написа:Драги мой поддръжници.
Ще се опитам да опиша поредният нулебалистки сезон до момента начело със Севрноиралндския бежанец Брайан Роджърс.
Още от лятото беше напълно ясно, че ще спечелим поредните калъфки след като се разбра, че Северноирландската сексуална палавница остава начело на Ливърпул.
Омръзна ми да повтарям едно и също всяка година, че този Северноирландски морж не става за мениджър. Дори и на хората с отрицателно IQ им стана ясно какво представлява Браян трансферната фея.

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 сеп 2015 20:20

paceto написа:
sapio0o написа:За този момент става въпрос, да. Няма засада. В момента на подаването, играчът на Гранада е зад защитата. При такова положение този, който получава топката е в чиста позиция. Гол трябваше да има.

На кое подаване говориш, защото тук определено е пред защитата в момента на последният пас преди да отбележи гол. Тук не става дума за паса горе при фланга от където навлиза играча и подава после на този, който отбелязва, а става дума за последният пас и там вече се вдига засадата. :roll:

Изображение

Това за ицепките ли е Гроучо :P

Офтопик:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 20 сеп 2015 11:17

Middlesbrough написа:
paceto написа:
sapio0o написа:За този момент става въпрос, да. Няма засада. В момента на подаването, играчът на Гранада е зад защитата. При такова положение този, който получава топката е в чиста позиция. Гол трябваше да има.

На кое подаване говориш, защото тук определено е пред защитата в момента на последният пас преди да отбележи гол. Тук не става дума за паса горе при фланга от където навлиза играча и подава после на този, който отбелязва, а става дума за последният пас и там вече се вдига засадата. :roll:

Изображение

Това за ицепките ли е Гроучо :P

От това тука ми е най-интересно това,че спорят двама фена на Реал за отменен гол на Гранада :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 20 сеп 2015 12:01

Гола е 100% пацето незнае правилата просто 8-)

Офтопик:

Върни се в “Свободна зона”