Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 13:50

1982 написа:
Кашчей написа:Защо ли си мисля, че в Конгресната библиотека се съхраняват документи на Конгреса на САЩ, а не книги от Артър Хейли или Скот Фитцджералд :roll:

Съхраняват се, ама има документи, които няма как да бъдат там, просто защото не им е мястото там, да ги чете сульо и пульо, нали не си мислиш, че баш най-важните и секретни документи седят точно там ?!

Каквото вършат САЩ като секретни операции, почти всичко е на съвсем други места, убеден съм в това. Много малко от тези документи виждат бял свят някога. Ще ми пише там за евреиски мафии и Бойко. :lol: :lol:

Аз не съм бил там, а и да бъда, не знам английски, та ефектът ще е един и същ, затова не коментирам какво съдържа тази Библиотека. Примерно решението за нанасяне на бомбени удари над Сърбия дали е секретно :roll: Операция "Оверлорд" също ли е секретна все още?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 13:55

1982 написа:
Кашчей написа:Защо ли си мисля, че в Конгресната библиотека се съхраняват документи на Конгреса на САЩ, а не книги от Артър Хейли или Скот Фитцджералд :roll:

Съхраняват се, ама има документи, които няма как да бъдат там, просто защото не им е мястото там, да ги чете сульо и пульо, нали не си мислиш, че баш най-важните и секретни документи седят точно там ?!

Каквото вършат САЩ като секретни операции, почти всичко е на съвсем други места, убеден съм в това. Много малко от тези документи виждат бял свят някога. Ще ми пише там за евреиски мафии и Бойко. :lol: :lol:

Не си мисли, че всичко, което е достъпно като информация, ще ти бъде казано от масовите медии. Разсекретения доклад на ФБР за Хитлер не бе споменат никъде, а е абсолютен факт, даже пак мога да постна линка. Големите сили манипулират всичко в момента, за да си прокарват техните цели.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 14:19

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eaPwqokBn9M[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=eaPwqokBn9M

Към 1:15 се постреснах леко.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 юли 2015 15:02

Tzar_Kiro написа:
vaskonti написа:Къде точно съм казал, че само руските пари са мръсни? :) А как точно реши, че ЦРУ контролира каналите в България, а не КГБ? А, сетих се - четеш сериозни източници по въпроса, интересуваш се... :mrgreen:
Не е "сестрата" на Вера Маринова, а една друга дама. Ще ти дам допълнителен жокер - тя също е от Ловеч. Притежава веригата Фантастико, Скай Сити Мол, както и новия клуб Джой Стейшън в Ст. Град, където са налети да не ти казвам колко пари - само килима струва 100 000лв.

Плюеш саморуските пари и думичка не обелваш за американските!!!Това е достатъчнопоказателно!!!А сега микажи,в кои части на света сепроизвеждакоката и опиума(основната съставка на хероина) и от кого се контролират тези региони!!!

Е ти пък плюеш само западните пари, а за руските и дума не обелваш!
А това къде се произвежда коката каква връзка има с българските канали, които били под контрола на ЦРУ?
Коката се произвежда най-много в Южна Америка, която, ако не се лъжа, напира да влиза в БРИКС, освен това няма как да кажеш, че са под контрола на САЩ, напротив. Да кажем, че едните заливат света с кока, а другите с хероин.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 21 юли 2015 15:21

Кашчей написа:
1982 написа:Кашчей, каквото и скрито-покрито да вършат американците, няма как да го пише в никакви общодостъпни библиотеки. Още повече, представям си как пише за евреи, Бойко и т.н. :lol: :lol: Това са си чисти измишльотини на тоя всезнайко, не е като да не сме чули и тук по-рано за евреи, рептили, ЦРУ, МОСАД и т.н., филмът на някои хора го знаем наизуст вече.

Защо ли си мисля, че в Конгресната библиотека се съхраняват документи на Конгреса на САЩ, а не книги от Артър Хейли или Скот Фитцджералд :roll:

В конгресната библиотека имаш достъп до всички разсекретени документи на американското правителство и останалите им институции. Разбира се част от документите имат срок за секретност, някой безсрочен, но въпреки това, информацията е огромна и много полезна. На човек му трябва само малко повече желание, търпение и познания по чужди езици. Освен това там е събрано почти всичко, което излиза по света като публикации - и Хейли и Фитцджералд са там :-). А ако го няма можеш да си го поръчаш и след съвсем кратко време ти пристига в електронен вариант. Така, че който има желания и възможности да пробва. Заслужава си...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 15:24

vaskonti написа:
Tzar_Kiro написа:
vaskonti написа:Къде точно съм казал, че само руските пари са мръсни? :) А как точно реши, че ЦРУ контролира каналите в България, а не КГБ? А, сетих се - четеш сериозни източници по въпроса, интересуваш се... :mrgreen:
Не е "сестрата" на Вера Маринова, а една друга дама. Ще ти дам допълнителен жокер - тя също е от Ловеч. Притежава веригата Фантастико, Скай Сити Мол, както и новия клуб Джой Стейшън в Ст. Град, където са налети да не ти казвам колко пари - само килима струва 100 000лв.

Плюеш саморуските пари и думичка не обелваш за американските!!!Това е достатъчнопоказателно!!!А сега микажи,в кои части на света сепроизвеждакоката и опиума(основната съставка на хероина) и от кого се контролират тези региони!!!

А това къде се произвежда коката каква връзка има с българските канали, които били под контрола на ЦРУ?
Коката се произвежда най-много в Южна Америка, която, ако не се лъжа, напира да влиза в БРИКС, освен това няма как да кажеш, че са под контрола на САЩ, напротив. Да кажем, че едните заливат света с кока, а другите с хероин.

Дай да не го казваме така!!!Направо да си го кажем,че пазарът и на хероин,и на кокаин се контролира от същите тези,които най-много прокламират за борна срещу това!!!Накрая борбата е само срещу тези,които са извън контрола им!!!Колумбия в какъв БРИКС напират да влизат???Ами Мексико,Панама,Домениклана и тем подобни държавици???Всичко е под контрола на ЦРУ!!!А въпроса ти за връзката м/у ЦРУ,коката и българските канали за кока,ще го подмина типично по царски!!!Не те мисля за толкова простоват,за да вярваш в добрата фея!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 16:27

Кашчей написа:
1982 написа:

Аз не съм бил там, а и да бъда, не знам английски, та ефектът ще е един и същ, затова не коментирам какво съдържа тази Библиотека. Примерно решението за нанасяне на бомбени удари над Сърбия дали е секретно :roll: Операция "Оверлорд" също ли е секретна все още?

Е, ударите над Сърбия са реален факт, видим за целия свят, това не е някоя секретна операция.

Такива документи, естествено, че могат да са и публични.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 16:30

diplomat написа:Не си мисли, че всичко, което е достъпно като информация, ще ти бъде казано от масовите медии. Разсекретения доклад на ФБР за Хитлер не бе споменат никъде, а е абсолютен факт, даже пак мога да постна линка. Големите сили манипулират всичко в момента, за да си прокарват техните цели.

А ти, като хем е достъпно като информация, хем масовите медии го криели, как си го научил ??

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 16:33

Tzar_Kiro написа:
vaskonti написа:
Tzar_Kiro написа:

Дай да не го казваме така!!!Направо да си го кажем,че пазарът и на хероин,и на кокаин се контролира от същите тези,които най-много прокламират за борна срещу това!!!Накрая борбата е само срещу тези,които са извън контрола им!!!Колумбия в какъв БРИКС напират да влизат???Ами Мексико,Панама,Домениклана и тем подобни държавици???Всичко е под контрола на ЦРУ!!!А въпроса ти за връзката м/у ЦРУ,коката и българските канали за кока,ще го подмина типично по царски!!!Не те мисля за толкова простоват,за да вярваш в добрата фея!!!

СССР затова ли нахлу в Афганистан и седя 10 години там, заради хероина ??

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 юли 2015 16:36

1982 написа:
diplomat написа:Не си мисли, че всичко, което е достъпно като информация, ще ти бъде казано от масовите медии. Разсекретения доклад на ФБР за Хитлер не бе споменат никъде, а е абсолютен факт, даже пак мога да постна линка. Големите сили манипулират всичко в момента, за да си прокарват техните цели.

А ти, като хем е достъпно като информация, хем масовите медии го криели, как си го научил ??

Чрез интернет. :mrgreen: Не е ли логично?
https://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view

Върни се в “Свободна зона”