Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Знам, знам, всички, дето знаете всичко, сте надарени с интелект и ум, затова и няма тайни за вас, знаете всички конспирации и заговори, няма скрито-покрито за вас. Останалите сме тъпи и невежи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Знам, знам, всички, дето знаете всичко, сте надарени с интелект и ум, затова и няма тайни за вас, знаете всички конспирации и заговори, няма скрито-покрито за вас. Останалите сме тъпи и невежи.
Никога не знаеш кой стои пред монитора от другата страна.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
vaskonti написа:Къде точно съм казал, че само руските пари са мръсни?А как точно реши, че ЦРУ контролира каналите в България, а не КГБ? А, сетих се - четеш сериозни източници по въпроса, интересуваш се...
![]()
Не е "сестрата" на Вера Маринова, а една друга дама. Ще ти дам допълнителен жокер - тя също е от Ловеч. Притежава веригата Фантастико, Скай Сити Мол, както и новия клуб Джой Стейшън в Ст. Град, където са налети да не ти казвам колко пари - само килима струва 100 000лв.
Плюеш саморуските пари и думичка не обелваш за американските!!!Това е достатъчнопоказателно!!!А сега микажи,в кои части на света сепроизвеждакоката и опиума(основната съставка на хероина) и от кого се контролират тези региони!!!
Кашчей написа:1982 написа:Знам, знам, всички, дето знаете всичко, сте надарени с интелект и ум, затова и няма тайни за вас, знаете всички конспирации и заговори, няма скрито-покрито за вас. Останалите сме тъпи и невежи.
Еврейска мафия, ЦРУ, Боко Тиквата ..... сигурно седи шефът на рептилите.
Сигурен съм, че в Конгресната библиотека пише как ЦРУ и евреите са назначили Боко за премиер на България и го държат.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Кашчей написа:1982 написа:Знам, знам, всички, дето знаете всичко, сте надарени с интелект и ум, затова и няма тайни за вас, знаете всички конспирации и заговори, няма скрито-покрито за вас. Останалите сме тъпи и невежи.
Сигурен съм, че в Конгресната библиотека пише как ЦРУ и евреите са назначили Боко за премиер на България и го държат.![]()
И аз не вярвам на стената на Конгресната библиотека да пише това, но в някой документ знаеш ли какво пише
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
1982 написа:Кашчей написа:1982 написа:Знам, знам, всички, дето знаете всичко, сте надарени с интелект и ум, затова и няма тайни за вас, знаете всички конспирации и заговори, няма скрито-покрито за вас. Останалите сме тъпи и невежи.
Сигурен съм, че в Конгресната библиотека пише как ЦРУ и евреите са назначили Боко за премиер на България и го държат.![]()
Човекът е прав!!!Не е смешно,трагично е!!!
http://www.bgonair.bg/bulgaria/2013-04- ... i-pod-naem
Кашчей, каквото и скрито-покрито да вършат американците, няма как да го пише в никакви общодостъпни библиотеки. Още повече, представям си как пише за евреи, Бойко и т.н.
Това са си чисти измишльотини на тоя всезнайко, не е като да не сме чули и тук по-рано за евреи, рептили, ЦРУ, МОСАД и т.н., филмът на някои хора го знаем наизуст вече.
Tzar_Kiro написа:Човекът е прав!!!Не е смешно,трагично е!!!
http://www.bgonair.bg/bulgaria/2013-04- ... i-pod-naem
Браво, ето откъде черпите "достоверна" информация, предполагам това е сайтът на Конгресната библиотека.
1982 написа:Кашчей, каквото и скрито-покрито да вършат американците, няма как да го пише в никакви общодостъпни библиотеки. Още повече, представям си как пише за евреи, Бойко и т.н.![]()
Това са си чисти измишльотини на тоя всезнайко, не е като да не сме чули и тук по-рано за евреи, рептили, ЦРУ, МОСАД и т.н., филмът на някои хора го знаем наизуст вече.
Защо ли си мисля, че в Конгресната библиотека се съхраняват документи на Конгреса на САЩ, а не книги от Артър Хейли или Скот Фитцджералд
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Защо ли си мисля, че в Конгресната библиотека се съхраняват документи на Конгреса на САЩ, а не книги от Артър Хейли или Скот Фитцджералд
Съхраняват се, ама има документи, които няма как да бъдат там, просто защото не им е мястото там, да ги чете сульо и пульо, нали не си мислиш, че баш най-важните и секретни документи седят точно там ?!
Каквото вършат САЩ като секретни операции, почти всичко е на съвсем други места, убеден съм в това. Много малко от тези документи виждат бял свят някога. Ще ми пише там за евреиски мафии и Бойко.