Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове, комични случки и изказвания
Groucho написа:Купувайте и мажете филии, докато е време, че предстоят промени в наказателния кодекс, свързани с притежанието на лютеница. Ако ви хванат с малко бурканче, може и да се разминете с условна присъда, ако съдът приеме, че е за лична употреба, но ако ви хванат със среден буркан - от 4 до 6 години не ви мърдат. Голям буркан в пазарската ви мрежа може да ви вкара за 15 години на топло, а притежанието на стек ще се счита за международен трафик и ще се наказва с доживотна.
Аз имам още половинка в хладилника. Свършвам я и смятам да се запиша в някаква комуна или група за Анонимни Лютеници
Пак в същия дух, на същата екзистенциална тема
Пристрастен съм към едросмляна от 27 години. Започна като на шега. Бях на 5г., когато един колега от детската градина ме покани на рожден ден с филийки лютеница. Отначало не исках, беше ме срам, но след първия залък почувствах наслада, която не бях изпитвал през целия си живот. На тръгване поисках рецептата от баба му. Първоначално си хапвах тайно от хладилника, когато останех сам вкъщи. След като тръгнах на училище, започнах да заделям от джобните, за да си набавя нужните продукти и приспособления за приготвяне на елексира. В края на втория срок в първи клас успях - снабдих се с мелачка, малка тавичка и дървена лъжичка. Започнах с малки дози финносмляна само от домати и чушки. Не след дълго обаче се наложи да добавям лук, чесън, подправки и други съставки, за да си доставям удоволствие. Джобните започнаха да недостигат и се принудих да взимам назаем пиперки от комшийчето на втория етаж. Но с времето чувствах все по-силен глад и един ден леля Гичка Олинезова, от къщата в края на улицата, ме хвана да и късам доматите. Хубаво ме ошамари. Отказах лютеницата за седмица, но абстиненцията към червената субстанция беше по-силна от мен. Постепенно загубих приятелите с които си правехме купони с майонеза и горчица. Започнах да бягам от последните часове, за да си опека дозата на едно газово котлонче зад физкултурния салон. Но един ден учителят по геометрия, Дерониев, ме скива и каза на нашите. Забраниха ми да ходя на село и получих ограничителна заповед за зеленчуковия пазар до даскалото. Дълго време успявах да прикривам следите по дрехите и петната по бузите, докато майка ми не намери 1,5 литровия буркан под леглото. Пратиха ме в детски лагер за лютеницозависими под 15 години в Момин проход. Бях чист за около 2г., но веднъж влезох в Лекси да си купя марули и видях щанда с лютеници...Всичко започна отначало, всеки ден там, в Триумф, Кауфланд, кварталния хоремаг и тн. И ето ме сега, след толкова години, седя у фейса, млящя едросмляна и пиша групости в 2 след полунощ.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Пак в същия дух, на същата екзистенциална тема![]()
Дам, изразът "Да друснем едно хорце" придоби нов смисъл в последната седмица
Groucho написа:CTAHKO написа:Пак в същия дух, на същата екзистенциална тема![]()
Дам, изразът "Да друснем едно хорце" придоби нов смисъл в последната седмица
Сега разбрах защо футболистите на Лудогорец търчат като луди . Дрогирали ги с лютеница .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
[wrapimg=]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15747795_1427943233905418_2927216482607698015_n.jpg?oh=eccc2726e9dc21b20fcfad5b5c03b4d2&oe=591A63B3[/wrapimg]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
[wrapimg=]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15894395_1213791008703755_2467008093438994136_n.jpg?oh=6408a5e040325584367297e59f286cdd&oe=58E4FAF9[/wrapimg]