baerba1995 написа:
Говеда поне един ден си затворете устите миризливи....
cska/viewtopic.php?p=2110217#p2110217
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
baerba1995 написа:
Говеда поне един ден си затворете устите миризливи....
Sylvax написа:заради медийн комфорд и наличието на прекалено много путки на терена.
тва съм го казал отдавна.
когато се отърве футбола от тоя смешен пътуващ цирк все ще е късно.
***** до ***** наредени.
аре лека вечер.
Angoff написа:Честито армейци , заслужена победа въпреки че трябваше да е с 3-4 на 0 ама така е по-сладко да го боли на кокълчето и на всички зависници от идиотския син лагер !
Калъфкииииииииииииииииииииииииии !!!
percival написа:Всички ГОВЕДА У ЛЕВО .
Ебахти злобарите Купата за нас калъфките за вас.
TheKoi4i написа:Bass1948 написа:Злобейте знайни и незнайни, факт е, че ги смазахме както се очакваше.
Дузпа за слабия, гол от засада и 2 симулации на тролчо зелев. СМАЗАХТЕ ГИ!!!!!!!!
***cska*** написа:Благогаря ви АРМЕЙЦИ!!!
Секса над белите проситутки беше с кулминация,изпразних се букавално!!!
venelin_valchev написа:От доста време ми се иска да го напиша - модераторечто, от славия ДА ГО ДУХАШ НЕЩАСТЕН РОГАЧ И КОМПЛЕКСАР. Пълна мишка си, като трениорчето на твойта сбирщина ( отбор ). ПУТКИ СТЕ, знайте го.
daimio написа:Я сега който не е пъпчив лайнар
Deluxx написа:
Какъв си ти бе смешко,регнал се преди 10 минути и вече почва да пише,знам че си някой с 2 акаунта
Deluxx написа:
хаха бягай лягай бе смешник,това че сектор Г е разделен на 2 незначи , че ще се бият ... когато двама човека за разделят почват да се бият ли? .... давам ти пример,незнам колко е подходящ.
Deluxx написа:
Там ли беше , че казваш 100 % бе говедо?Там ли беше кажи ми?
Аз съм казал,че левскарите са долни фенове,като спечелихме купата и злобеят,щели да ни правят засади ... :@ :@
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 21 госта