Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 16 юли 2015 13:38

fcb_bg написа:
boabbb написа:
fcb_bg написа:
Madonna написа:Изглежда про руските бунтовници са свалили малайзийският самолет ,това според първите информации са резултатите от разследването .

Това измънка СНН - изглежда... достоверен източник.. такива ми ти сигурни тинтири-минтири. Интересното е, че според СНН тайния доклад е изпратен до доста медии, ама незнайно защо останалите си траят.

Хубаво, да речеме, че е така - по какво са стреляли с тоя БУК :? Или по какво са си мислили, че стрелят ...

Ами не знам, аз откъдето и да го гледам, както и да го въртя, не намирам файда за руснаците да го правят. И изобщо не знам за какво им е на руснаците да вкарват БУК в ИУ. Преди това бяха свалени доволно Миг-ове и Су-та, даже един товарен Ил свалиха без БУК. И изведнъж - бааааааам, на ви тая система. За къв уй им е в ИУ?

Да не би да я пробват - кога са произведени и вкарани на въоръжение :? Щото тия зони се ползват за това ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 юли 2015 13:42

boabbb написа:
fcb_bg написа:
boabbb написа:
fcb_bg написа:
Madonna написа:Изглежда про руските бунтовници са свалили малайзийският самолет ,това според първите информации са резултатите от разследването .

Това измънка СНН - изглежда... достоверен източник.. такива ми ти сигурни тинтири-минтири. Интересното е, че според СНН тайния доклад е изпратен до доста медии, ама незнайно защо останалите си траят.

Хубаво, да речеме, че е така - по какво са стреляли с тоя БУК :? Или по какво са си мислили, че стрелят ...

Ами не знам, аз откъдето и да го гледам, както и да го въртя, не намирам файда за руснаците да го правят. И изобщо не знам за какво им е на руснаците да вкарват БУК в ИУ. Преди това бяха свалени доволно Миг-ове и Су-та, даже един товарен Ил свалиха без БУК. И изведнъж - бааааааам, на ви тая система. За къв уй им е в ИУ?

Да не би да я пробват - кога са произведени и вкарани на въоръжение :? Щото тия зони се ползват за това ...

Могат да я ползват за проба в реални условия, ако РФ е в официален конфликт с вкарана редовна войска някъде.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Какво няма да чуете по българските медии за БРИКС?

Мнениеот aleksandrov77 » 16 юли 2015 13:43

vaskonti написа:Едит тъп въпрос. Защо капиталът на тази банка е в долари, а не в рубли, юани или рупии?

Доларът постепенно се премахва от Русия , Китай и Индия!
Русия и Китай търгуват вече в Рубли-Юан!
Ще дойде и времето когато капиталът в БРИКС ще бъде сменен от долари в рубли, юани и рупии и тогава САЩ фалира, защото 19 трилиона дълг как се връщат?
Дълга на Гърция в сравнение с дълга на САЩ е смешна работа!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юли 2015 13:46

Батка, знаеме как американците ни пуснаха тука "обеднения" уран и си ползваха F117-ката, как засилиха бомбите на Японците, както и руснаците как "изпариха" 1000 китайци, незнайно с какво :roll: Във военното дело няма скрупули :|

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 юли 2015 13:53

boabbb написа:Батка, знаеме как американците ни пуснаха тука "обеднения" уран и си ползваха F117-ката, как засилиха бомбите на Японците, както и руснаците как "изпариха" 1000 китайци, незнайно с какво :roll: Във военното дело няма скрупули :|

То не е до скрупули, ама официално Русия не е страна в конфликта а в тия случаи дет казваш това е било така.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2015 15:55

aleksandrov77 написа:
vaskonti написа:Едит тъп въпрос. Защо капиталът на тази банка е в долари, а не в рубли, юани или рупии?

Ще дойде и времето когато капиталът в БРИКС ще бъде сменен от долари в рубли, юани и рупии и тогава САЩ фалира, защото 19 трилиона дълг как се връщат?

Ами, няма такова нещо. Търговията между Русия и Китай си е в долари, освен това банката на БРИКС се зарежда с долари. Къде тук видя "постепенно премахване на долара"? Когато дойде времето тази банка да се зареди с рубли, тогава ми ги обяснявай тия.
19 трилиона трудно се връщат, но да си чул китайците да реват, че САЩ не си обслужват дълга?
Между другото, как ще коментираш факта, че именно САЩ и МВФ настояват значителна част от дълга към Гърция да бъде опростен, а на всичко от горе и да им се предостави голям гратисен период на плащанията? Как се връзва това с теорията, че точно те искат да заграбят всичко и да фалират Гърция?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юли 2015 15:57

vaskonti написа:
aleksandrov77 написа:

Ами, няма такова нещо. Търговията между Русия и Китай си е в долари, освен това банката на БРИКС се зарежда с долари. Къде тук видя "постепенно премахване на долара"? Когато дойде времето тази банка да се зареди с рубли, тогава ми ги обяснявай тия.
19 трилиона трудно се връщат, но да си чул китайците да реват, че САЩ не си обслужват дълга?
Между другото, как ще коментираш факта, че именно САЩ и МВФ настояват значителна част от дълга към Гърция да бъде опростен, а на всичко от горе и да им се предостави голям гратисен период на плащанията? Как се връзва това с теорията, че точно те искат да заграбят всичко и да фалират Гърция?

Прекалено лесно и прозрачно - Гърция е в НАТО, а Щатите искат да контролират пристанищата и островите долу ;) Нали не си мислиш, че са им големи приятели :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2015 16:46

boabbb написа:
vaskonti написа:
aleksandrov77 написа:

Прекалено лесно и прозрачно - Гърция е в НАТО, а Щатите искат да контролират пристанищата и островите долу ;) Нали не си мислиш, че са им големи приятели :mrgreen: :mrgreen:

Значи, до преди седмица се тръбеше, че МВФ и съответно САЩ са лоши, щото искат да фалират Гърция. Сега, когато настояват да им бъде опростен още една голяма част от дълга, те пак са лоши, щото не знам си кво. Каквото и да направят или да не направят, САЩ и МВФ са лоши. "Логиката" е железна, непоклатима и приложима за всяка една гледна точка, признавам си.

Има ли приятелство в политиката някъде по света или всичко е интереси?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 16 юли 2015 17:13

vaskonti написа:Значи, до преди седмица се тръбеше, че МВФ и съответно САЩ са лоши, щото искат да фалират Гърция. Сега, когато настояват да им бъде опростен още една голяма част от дълга, те пак са лоши, щото не знам си кво. Каквото и да направят или да не направят, САЩ и МВФ са лоши. "Логиката" е железна, непоклатима и приложима за всяка една гледна точка, признавам си.

Има ли приятелство в политиката някъде по света или всичко е интереси?

До преди седмица никой не очакваше гърците да се обърнат за помощ към БРИКС!!!Изплашени от бъдещите последствия за САЩ и МВФ,смекчиха тона и започнаха да ни играят театъра с доброто и лошото ченге!!!Накрая изкарахали германците лошите-изкараха ги!!!Ей това им е играта!!!Простички неща са геополитика и макроикономиката,стига да чуваш петела и да умееш четеш между редовете!!!Някои от нас са корифеи в тези области,други сте все още зеленички и дилетанти!!!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 16 юли 2015 17:25

boabbb написа:Батка, знаеме как американците ни пуснаха тука "обеднения" уран и си ползваха F117-ката, как засилиха бомбите на Японците, както и руснаците как "изпариха" 1000 китайци, незнайно с какво :roll: Във военното дело няма скрупули :|

Знайно с какво, "Град" с термични снаряди.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”