Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот fcb_bg » 09 апр 2015 18:05

Player написа:Да бе да, за нещо свалено или потънало и война :mrgreen: а за Курск нещо да кажеш или са падащите ракети изстреляни от Байконур. Русия е един паун който само разперва крила за да плаши и показва сила, ама реално трепери от мисълта за война.

Много рано си се нахакал, брат!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 апр 2015 20:25

sunscres92 написа:
CTAHKO написа:
aleksandrov77 написа:
Player написа: Русия е един паун който само разперва крила за да плаши и показва сила, ама реално трепери от мисълта за война.

Така са си мислели и Наполеон и Хитлер, ама ако си учил история знаеш какво стана с тях! :lol:
Ако САЩ започнат война срещу Русия , ще съжаляват, че са се родили! :!:

Ако това се случи, във Вашингтон и Ню Йорк цената на една Кока Кола ще скочи до 15 копейки 8-)

Голяма далавера, ще се запася с Коли.

По-добре с копейки 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

pomiqr257

Re: Волен Сидеров: ЦРУ готви етнически сблъсъци в България

Мнениеот pomiqr257 » 09 апр 2015 22:20

aleksandrov77 написа:Възможно е и да е така ,но не вярвам! В България се случва абсолютно всичко , каквото наредят от Брюксел, Тел Авив и Вашингтон и изпълняваме послушно и стриктно техните заповеди, по принцип САЩ готвят етнически сблъсъци само на "непослушните" и "неудобни" държави , които не им играят по свирката! Примери - Сърбия и Сирия!
Според мен по-скоро тези танкове , които пристигат тук се подготвят за нападение срещу братска Русия , което ще бъде пагубно за България, защото при евентуална Трета Световна Война може да бъде фатална за човечеството!
И ние отново за пореден път ще сме на губещата страна за съжаление!
А Третата Световна Война е май неизбежна , като гледам засилването на военното присъствие и от двете страни!
Иначе Волен Сидеров за много неща е излизал прав! Дано този път не излезе прав, че през Май започва ТСВ и че ЦРУ готви етнически сблъсъци в България!
Защото иначе това ще бъде краят на България! :(

Друго си е да си към Вaршавския договор и да правиш всичко, което ти наредят от СССР. Какво значение има, че ще загубиш Третата световна война щом ще е пагубна за човечеството :-D 40 години сме били към губещата страна - СССР и при евентуална Трета световна война щяхме да духаме супата, но тогава не ти е било проблем. С танкове щели да нападат Русия и то с 15 танка :-D

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 апр 2015 23:44

Я аз да си питам, че после да не е късно. Когато към края на Май започне Третата Световна война и Русия ни нападне, Русе ще бъде ли засегнат или ще се задоволят само със София ? Питам за да знам, какво да правя, да се стягам за война или за почивка ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 апр 2015 23:57

dunavfc написа:Я аз да си питам, че после да не е късно. Когато към края на Май започне Третата Световна война и Русия ни нападне, Русе ще бъде ли засегнат или ще се задоволят само със София ? Питам за да знам, какво да правя, да се стягам за война или за почивка ?

Отправи си запитването към предаването "Неделник", там са наясно със стратегиите и тактиките в предстоящата война.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 апр 2015 00:02

Аз го гледам редовно, но Волката шикалкави постоянно. Само хвърля някакви дати в пространството, без никаква конкретика...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 апр 2015 00:04

Е, някои неща са секретни все пак...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 апр 2015 00:04

dunavfc написа:Я аз да си питам, че после да не е късно. Когато към края на Май започне Третата Световна война и Русия ни нападне, Русе ще бъде ли засегнат или ще се задоволят само със София ? Питам за да знам, какво да правя, да се стягам за война или за почивка ?

Сега Руснаците може да те подминат Русе поради напълно случайното(дали е случайно??) подобие на имената. НО ЦРУ организират вътрешни бунтове и етнически конфликти и само Волен знае със сигурност дали ще минат през Русе.
Също така внимавай, и за някои Танк да не падне върху теб, защото вероятността това да се случи е адски голяма, според Алфа.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 апр 2015 00:08

Човече, това за етническият конфликт ме притесни, защото аз си имам много вземане даване с подобни пичаги :cry: А и Русе е доста разнообразен демографски, имаме си арменци, евреи, цигани, турци, руснаци, украинци, напоследък и виетнамци...Въобще работата е сериозна.

Върни се в “Свободна зона”