Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот GOLEADOR » 15 юли 2015 12:54

1982 написа:Русофили-българофоби, да ви припомням ли случая с българските медицински сестри и как хората на Кадафи се държаха с тях и какво им причиниха ??!

Помните ли го тоя случай, хм ??!

Това е единствената операция на БА (в ново време) която подкрепям.Даже "Дръзки" не трябваше само да патрулира,а директно да нанася удари по либийските пристанища и отбранителни съоръжения до пълна капитулация на диктатора.И после да го затворят в затвора където държаха нашите сестри,да види какво е!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юли 2015 12:56

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:Живеели добре при Кадафи, смешнико, затова оня налагаше диктатура и цензура, кой нормален ръководител ще се пази от народа си и ще го държи в силова хватка, ако народът му живее добре под негово ръководство ??! Това, русофилите, сте напълно безмозъчни същества, само знаете да се кланяте на всеки, който е срещу САЩ. Ако Кадафи беше враг на Русия/СССР, сега щяхте да го плюете тук.

Ама какво да очаквам от льольо, дето обясняваше как избиването на чеченски невинни жени и деца било борба срещу тероризма. Виж, ако САЩ ги трепеха, а не Русия, друга песен щеше да пееш, славейчето ми.

Вече е сряда, а ти пак си на същия акъл. Що при Кадафи либийците не бягаха в Европа на талази от тоз диктатор неден?

Каква диктатура е,ако бягат на ТАЛАЗИ?Все едно при нас преди 89г.

Ам не знам, некой друг да каже за злата диктатура на Кадафи и как е било и що българи ходеха да бачкат там и беха доволни.
Сега май не е оферта да идеш да бачкаш в Либия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2015 12:57

Срамно е че в този форум има хора, които защитават тоя гнусен диктатор, гаврил се с невинни български граждани, но нищо, важното е че е приятел на Русия, това им стига на другарите.

Добре че беше "лошият" Запад да се застъпи за нашите медицински сестри ..... че, ако разчитахме на "братска" Русия, вече щяха да са ги изяли червеите в северна Африка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 юли 2015 13:04

fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:Живеели добре при Кадафи, смешнико, затова оня налагаше диктатура и цензура, кой нормален ръководител ще се пази от народа си и ще го държи в силова хватка, ако народът му живее добре под негово ръководство ??! Това, русофилите, сте напълно безмозъчни същества, само знаете да се кланяте на всеки, който е срещу САЩ. Ако Кадафи беше враг на Русия/СССР, сега щяхте да го плюете тук.

Ама какво да очаквам от льольо, дето обясняваше как избиването на чеченски невинни жени и деца било борба срещу тероризма. Виж, ако САЩ ги трепеха, а не Русия, друга песен щеше да пееш, славейчето ми.

Вече е сряда, а ти пак си на същия акъл. Що при Кадафи либийците не бягаха в Европа на талази от тоз диктатор неден?

Ам не знам, некой друг да каже за злата диктатура на Кадафи и как е било и що българи ходеха да бачкат там и беха доволни.

И каква е връзката между работата на нашите там и диктатурата?Къде можеха да ходят тогава?В Германия,Англия,Франция,Италия?Коми беше чудесна дестинация.Айде стига.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юли 2015 13:13

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:

И каква е връзката между работата на нашите там и диктатурата?Къде можеха да ходят тогава?В Германия,Англия,Франция,Италия?Коми беше чудесна дестинация.Айде стига.

Аууууу, къде заби в Соца бе братчед? :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юли 2015 13:19

Руснаците отсвирват решенията на ЕСПЧ ако те противоречат на конституцията на РФ. Ей тъй се прави.

Напомням, че преди 3 дена същият съд се произнесе набързо да не се бутат къщите в Гърмен. Това стана с любезното съдействие на БХК.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юли 2015 13:36

1982 написа:Срамно е че в този форум има хора, които защитават тоя гнусен диктатор, гаврил се с невинни български граждани, но нищо, важното е че е приятел на Русия, това им стига на другарите.

Добре че беше "лошият" Запад да се застъпи за нашите медицински сестри ..... че, ако разчитахме на "братска" Русия, вече щяха да са ги изяли червеите в северна Африка.

Ти си пълен малоумник, пиши си, не ми пречиш ;) А нашите колко са били невинни ... Че умишлено не биха го направили съм съгласен, но ако става въпрос за небрежност ... :| Остава въпросът защо толкова българи ходеха при "лошия" Кадафи, моя роднина даже вика за колата си - "е, това е подарък от чичко Кадафи" :lol: Сега не е голям наплив натам - що тъй :?: Нали са совбодни и демокрация ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юли 2015 13:37

fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:

Аууууу, къде заби в Соца бе братчед? :lol:

Аз му говоря за годините след 2000-та, той се заби в соц-а :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2015 13:43

boabbb написа:
1982 написа:Срамно е че в този форум има хора, които защитават тоя гнусен диктатор, гаврил се с невинни български граждани, но нищо, важното е че е приятел на Русия, това им стига на другарите.

Ти си пълен малоумник, пиши си, не ми пречиш ;) А нашите колко са били невинни ... Че умишлено не биха го направили съм съгласен, но ако става въпрос за небрежност ... :| Остава въпросът защо толкова българи ходеха при "лошия" Кадафи, моя роднина даже вика за колата си - "е, това е подарък от чичко Кадафи" :lol: Сега не е голям наплив натам - що тъй :?: Нали са совбодни и демокрация ...

Ти си един гнусен българофоб, давай, изплюй и се върху нашите медицински сестри, виновни бяха, да, мазен русофил. Точно това очаквах от такива като теб. Точно ти ми обясняваше тук, как избиването на невинни чеченски жени и деца било ..... борба с тероризма.

Гавриха се с тях, мъчиха ги, отнасяха се като кучета с тях ..... така се управляваше Либия десетки години. Работели за ЦРУ и МОСАД, направили умишлена диверсия ... дрън-дрън.

На всеки, който е с Русия и СССР, му излизахте задника. Независимо какъв сатрап е.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юли 2015 13:55

Ако всичко в болницата е стерилно и се работи по правилата, вероятността да стане подобно нещо е твърде малка, да не кажа никаква :roll: Говориме за 400 деца :!: Нормално е първо да се обвини персонала ... Това, че нашите идиоти от външно не изтеглиха хората навреме е най-голямата простотия :!: Толкова голям брой заразени говори за 2 възможности - атентат ( нарочно ) или престъпна небрежност. В двата случая ...

Върни се в “Свободна зона”