Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr257

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqr257 » 07 апр 2015 22:29

fcb_bg написа:
pomiqr257 написа:
Синьо сърце написа:
pomiqr257 написа:94 млрд лв. ни струва участието във ВСВ включващо издръжката на Вермахта.

Били сме на кръстопът. Или храним гермаците или ни прегазват за ден и днес нямаше да водим тази дискусия, защото прядядовците ни нямаха да заченат дядовците ни. Девизът на Цар Борис III е бил за Германия и никога против Русия.

Благодарение на Германия си връщаме територия. Благодарение на Русия много българи биват македонизирани.

Щом официални документи са изследвания на Сульо и Пульо съм съгласен с теб за всичко написано.

Тия документи си ги заври отзад. Коя територия си върна, бе?
94 млрд за година или?

Разбира се, че ще си ги завра отзад. Трябва да бъдат скрити от обществеността, че братята руснаци и дупевудците им ще се разсърдят. Меродавни са само думите на Русия. Щом не си чувал за Добруджа ...

Откъде са тези документи?

Като прочетеш ще разбереш.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 апр 2015 22:31

Що простееш ся, линка дай.
Дай да почета, че кат влезнах в десебг да чета, то баси и тъпотиите и несъответствията там.
Последна промяна от fcb_bg на 07 апр 2015 22:33, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

pomiqr257

Мнениеот pomiqr257 » 07 апр 2015 22:32

fcb_bg написа:Ам де да знам, може да измислят некой по-развинтен и изстрадал град на запад от Ленинград. Кво е било през годините там, не ми се мисли. и не са се дали.
ма тука немците били много убави. Плащали са и прочие. Кат питам с кво - мълчание. Ми ся с онова дет са плащали - при нумизматите за да се изкара некой лев за хартийките. Тва е келепира.

П.С. Ся украинците са седнали с немците в Мюнхен да пишат нова украинска история. Да видим кво ще излезе.

С рублите от преди 89-та Къде ходиш?

pomiqr257

Мнениеот pomiqr257 » 07 апр 2015 22:35

fcb_bg написа:Що простееш ся, линка дай.

Постнал съм ти цял роман на предната странца.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 апр 2015 22:37

pomiqr257 написа:
fcb_bg написа:Ам де да знам, може да измислят некой по-развинтен и изстрадал град на запад от Ленинград. Кво е било през годините там, не ми се мисли. и не са се дали.
ма тука немците били много убави. Плащали са и прочие. Кат питам с кво - мълчание. Ми ся с онова дет са плащали - при нумизматите за да се изкара некой лев за хартийките. Тва е келепира.

П.С. Ся украинците са седнали с немците в Мюнхен да пишат нова украинска история. Да видим кво ще излезе.

С тях точно ходя някъде колкото и ти ше идеш нейде със старите български банкноти. Ма бех на 11г и си домъкнах тука над 100 рубли ЛИЧНО мои пари. Аз си ги бях изкарал. И баща ми ги смени за левове. Бая пара имах за хлапак. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 апр 2015 22:37

pomiqr257 написа:

При нумизматите, както ти е казал за райхсмарките.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 апр 2015 22:38

pomiqr257 написа:
fcb_bg написа:Що простееш ся, линка дай.

Постнал съм ти цял роман на предната странца.

ясно, сам ще си намеря. Исках да почета и за други архиви на БНБ, ма ти явно не схвана.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 апр 2015 23:06

Две наши съседки едната на запад,другата на юг прегазени за дни след края на войната са страни победителки.Ние като големи отворковци и много далновидни отново сме победени и губещи.Добре,че тогавашния СССР успява да запази границите ни от претенциите на съседките-победителки.На сърбежите съответно им се правят други отстъпки като компенсация и за това,че не им плащаме репарации.На гърчолята, тъй като са от другия лагер се налага да си платим репарациите.До към средата на 70–те години ги изплащаме предимно в стоки и отказ от компенсации за имотите на българите от Беломорска Тракия.Например сме им плащали със сирене,което те после изнасят в Германия,Австрия и др. страни,в някои и до сега нашето сирене е познато като "Гръцко сирене".Много изгодно се забравят тези репарациите последствията за и без това мизерната ни след военна икономика.При нас на практика също може да се каже,че се провежда аналог на плана Маршал,но от разрушена от войната страна,която трябва да възстановява и собствената си икономика.И въпреки това намира средства и за "сателитите" си.

meteorit
Контакти:

Волен Сидеров: ЦРУ готви етнически сблъсъци в България

Мнениеот meteorit » 08 апр 2015 11:13

"В България се подготвят сблъсъци на етническа или на верска основа, за да бъде оправдано масираното присъствие на мощна военна американска техника на територията на страната ни.” Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров в кулоарите на парламента.
Той твърди, че от няколко дни по суша, въздух и вода у нас са пристигнали над 200 бронирани машини, които са с два пъти повече от тези, с които българската армия разполага. Машините се намирали в Зимница, но техника пристигала и в Бургас, и на други места в страната. Тя била придружена от американски военнослужещи и логистична подкрепа.

Според Сидеров версията, че се подготвя планирано учение на НАТО не е вярна, тъй като на полигона в Ново село всичко било спокойно, но за сметка на това „цивилни изкуствоведи”, според израза на Сидеров, т.е. тайни агенти на ЦРУ и други американски служби, проверявали болници, училища и хотели. Което според него означава, че те се подготвят за военни действия и търсят подходящи места за щабове. Но, за да оправдаят присъствието си тук, ще предизвикат етнически или верски сблъсъци. Затова Сидеров призова и политици, и медии да се въздържат от остри изказвания по тези теми.

Истинската причина за американското присъствие у нас била подготвяната от САЩ военна операция в Украйна срещу Русия, заради която България вече нямало да бъде просто прифронтова държава, а мишена на военни действия, пророкува Сидеров."

Без значение дали харесвате Атака, само по тяхната телевизия показаха нахлуването на американска бойна техника у нас. България е окупирана! Какво е това правителство, което скрива от народа навлизането на чужди въоръжени сили? Това и комунягите не са го правили.

ronnie88
Контакти:

Re: Волен Сидеров: ЦРУ готви етнически сблъсъци в България

Мнениеот ronnie88 » 08 апр 2015 11:16

Ами, освен да поръчаме една цистерна сода каустик, на първо време, и да ги почваме киселяците :lol: :lol: :lol: Пример за нерасистко и либерално изказване, според правилата на ЕС и БХК :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”