aleksandrov77 написа:Ето и моите прогнози за някои групи в ШЛ!![]()
Група А
1.Шахтьор Донецк
2. Реал
3. ПСЖ
4. Малмьо
Група Б
1. ЦСКА М
2. Волфсбург
3. ПСВ
4. Манчестър Юнайтед
Група В
1.Астана
2.Атлетико Мадрид
3. Бенфика
4. Галатасерай
Група Д
1. Бате Борисов
2.Барселона
3. Байер Леверкузен
4. Рома
Група З
1. Зенит
2. Валенсия
2. Лион
4. Гент
Форумни изцепки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- levskar_95
- Контакти:
Re: Форумни изцепки
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
paceto написа:Че той Роналдо се слави със същото и няма почти никаква техника, но това не му пречи да ниже голове. Сега не знам кой колко килограма е от двамата, ама се съмнявам това да му пречи на формата, защото скоростта си я имаше, но му куцаше мерника миналият сезон. Техничните футболисти са от Южна Америка, защото то на тях им е в кръвта и ето един Хамес не се слави с финтове, но прави някои други подобни неща като скрити пасове и коварни и технични шутове. Марсело е почти същата картинка, въпреки че той прави не малко финтове, които са доста странни и в повечето случаи по чудо му се получават. От Роналдо Феномена ние не сме имали техничен играч, въпреки че и той не беше тип Роналдиньо и някои подобни. Дори Неймар е далеч от подобни неща и ако прави финтове ги прави на място като бутне топката, но в движение не го бива или почти не ги прави.

Офтопик:
Middlesbrough написа:paceto написа:Че той Роналдо се слави със същото и няма почти никаква техника, но това не му пречи да ниже голове. Сега не знам кой колко килограма е от двамата, ама се съмнявам това да му пречи на формата, защото скоростта си я имаше, но му куцаше мерника миналият сезон. Техничните футболисти са от Южна Америка, защото то на тях им е в кръвта и ето един Хамес не се слави с финтове, но прави някои други подобни неща като скрити пасове и коварни и технични шутове. Марсело е почти същата картинка, въпреки че той прави не малко финтове, които са доста странни и в повечето случаи по чудо му се получават. От Роналдо Феномена ние не сме имали техничен играч, въпреки че и той не беше тип Роналдиньо и някои подобни. Дори Неймар е далеч от подобни неща и ако прави финтове ги прави на място като бутне топката, но в движение не го бива или почти не ги прави.
Ко туй е?
- Middlesbrough
- Контакти:
Middlesbrough написа:Според теб на какво ти прилича![]()
Извадено е от дискусия, не става много ясно. От първия Роналдо насам определено са имали технични играчи. Ако говорим за такава техника и финтове

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WhkiuEvTXPY[/youtube]
, които се изпълняват с успех...
- Middlesbrough
- Контакти:
Groucho написа:Middlesbrough написа:Според теб на какво ти прилича![]()
Извадено е от дискусия, не става много ясно. От първия Роналдо насам определено са имали технични играчи. Ако говорим за такава техника и финтове![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WhkiuEvTXPY[/youtube]
, които се изпълняват с успех...
Колкото и да е извадено си е бая добро

Офтопик:
Middlesbrough написа:Колкото и да е извадено си е бая добро, иначе е от фен темата на Гарет Бейл в подфорум Мадрид
Ем, не знам, не мисля, че мнението е за тази тема, може би тезата на човека не е представена много ясно.
Техниката има много проявления. След Феномена в Реал са играли и в момента играят много технични футболисти, но ако говорим за зрелищни финтове тип Роналдиньо, които минават успешно, Реал и в момента нямат състезател от такъв тип. Роналдо се опитва, но сравнително рядко му се получават нещата по мои наблюдения. Горе-долу и paceto е писал това. Техничните футболисти не са само от Южна Америка, но процентно този континент дава най-много такива животни на спорта. А Бейл според мен няма головият нюх и амбицията за попадения на Роналдо, ако се сравняват двамата по този показател. Причината не е нито в скорост, нито в килограми, нито в мерник, нито в техника.
Просто е всъщност: единственият действащ футболист, който може да се сравнява с Роналдо е Меси. Бейл и всички останали атакуващи играчи по света и у нас са във втора урна

A Бейл гледам, че е вкарал 41 гола в 94 мача за Белите, което е добро постижение.
П.п. И ако аз ще ставам за резил - дори Феномена според мен не се доближаваше до зрелищността на Роналдиньо при финтовете, които изпълняваше по-зъбатият му съотечественик. Феномена за мен беше нещо като микс между някои от най-добрите качества на Меси (особено воденето на топката) и Роналдо плюс физическа мощ

- Middlesbrough
- Контакти:
Middlesbrough написа:Сериозен ли си![]()
![]()
Да.
-
- Контакти:
Феноменa дaже кaто игрaеше в Реaл и вече беше с бирен корем, пaк имaше ебaси стaртa и отвявaше всички нa късa дистaнция.
A също тaкa имaше технк нa скорост, кaквaто Меси и Ронaлдо нямaт. Те имaт дрибъл. И Бейл и Робен имaт дрибъл.
Вaжно е дa отбележим обaче, че сегa се игрaр зa нaрушение. При първото докосвaне и пaдaт, a нa Ронaлдо в Испaния и Итaлия му влизaхa с ботушите и игрaеше до последно... A дa не се връщaме още по-нaзaд по времето нa Мaрaдонa примерно, когaто се игрaеше зa счупвaне нa крaк..
A също тaкa имaше технк нa скорост, кaквaто Меси и Ронaлдо нямaт. Те имaт дрибъл. И Бейл и Робен имaт дрибъл.
Вaжно е дa отбележим обaче, че сегa се игрaр зa нaрушение. При първото докосвaне и пaдaт, a нa Ронaлдо в Испaния и Итaлия му влизaхa с ботушите и игрaеше до последно... A дa не се връщaме още по-нaзaд по времето нa Мaрaдонa примерно, когaто се игрaеше зa счупвaне нa крaк..