1 - да
2 - да
3 - да
4 - да, само, че не знам, това, какво общо има с молбата ти да се спира токът на цял един квартал.
5 - да
6 - не
7 - не
8 - не
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Болен Левскар
- Контакти:
Re: Тема за политика - България
Ако си мислиш, че държавата не е знаела за КТБ, просто си в огромна заблуда!
Относно ВТБ, на сайта на тръста има изложена информация за баланса на Левски през последните години. Напиши в гугъл "Общ преглед на отчета за финансово състояние на ПФК Левски АД" и отвори PPT-файлът от най-горния намерен резултат. Отиди на слайд 5. Виж дали балансът ни между 2011 и 2013, когато спонсор беше ВТБ, е подозрително отрицателен. Това е в резултат на разходите. За да имаме такива разходи, значи някой е давал пари. Отговори си сам на въпроса КОЙ. Отговори си и на въпроса защо ВТБ налива толкова пари в Левски.
Относно ВТБ, на сайта на тръста има изложена информация за баланса на Левски през последните години. Напиши в гугъл "Общ преглед на отчета за финансово състояние на ПФК Левски АД" и отвори PPT-файлът от най-горния намерен резултат. Отиди на слайд 5. Виж дали балансът ни между 2011 и 2013, когато спонсор беше ВТБ, е подозрително отрицателен. Това е в резултат на разходите. За да имаме такива разходи, значи някой е давал пари. Отговори си сам на въпроса КОЙ. Отговори си и на въпроса защо ВТБ налива толкова пари в Левски.
В какво бяха налети парите на ВТБ ? Дай ми някакъв пример ? Стадион ли направиха ? Селекция ?
Властта, каква изгода имаше от случилото се с КТБ ?
Властта, каква изгода имаше от случилото се с КТБ ?
Не, бе, Бацьенька е безсилен и не може да вкара никого в затвора. Все пак престъпността се увеличи от времето кога беше такъф
.
Баце не бил Путин за да вкарва в затвора с едно махване некой си. Само може да замълчава некой кат Мишо Бирата.
. Баце не бил Путин за да вкарва в затвора с едно махване некой си. Само може да замълчава некой кат Мишо Бирата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Не, бе, Бацьенька е безсилен и не може да вкара никого в затвора. Все пак престъпността се увеличи от времето кога беше такъф.
Баце не бил Путин за да вкарва в затвора с едно махване некой си. Само може да замълчава некой кат Мишо Бирата.
Ние ги хващаме,те ги пускат
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

fcb_bg написа:Не, бе, Бацьенька е безсилен и не може да вкара никого в затвора. Все пак престъпността се увеличи от времето кога беше такъф.
Не само той, а никой премиер не може да вкарва в затвора. Това е работа на съда, който е независима институция.
Как си представяш, че някой премиер ще отиде и ще нареди на главният прокурор да обвини някой си, а ако все пак го направи, ще трябва да се нареди на съдийският състав да го осъди. И ако това се случи за каква държава ще става въпрос тогава, в която властта издава присъди и вкарва в затвора. Понякога е по-добре да мислите, преди да пишете абсолютни глупости.
v.r.s. написа:fcb_bg написа:Не, бе, Бацьенька е безсилен и не може да вкара никого в затвора. Все пак престъпността се увеличи от времето кога беше такъф.
Не само той, а никой премиер не може да вкарва в затвора. Това е работа на съда, който е независима институция.
Как си представяш, че някой премиер ще отиде и ще нареди на главният прокурор да обвини някой си, а ако все пак го направи, ще трябва да се нареди на съдийският състав да го осъди. И ако това се случи за каква държава ще става въпрос тогава, в която властта издава присъди и вкарва в затвора. Понякога е по-добре да мислите, преди да пишете абсолютни глупости.
Айде, айде... Имаше пълно мнозинство в предния мандат, имаше и президент от ГЕРБ, който има голямо влияние върху съдебната система. Можеше да реформира системата, но не искаше. Така, че не ми говори как не можел...
fcb_bg написа:v.r.s. написа:fcb_bg написа:Не, бе, Бацьенька е безсилен и не може да вкара никого в затвора. Все пак престъпността се увеличи от времето кога беше такъф.
Айде, айде... Имаше пълно мнозинство в предния мандат, имаше и президент от ГЕРБ, който има голямо влияние върху съдебната система. Можеше да реформира системата, но не искаше. Така, че не ми говори как не можел...
Не зная или не си наясно с това, което пишеш, което ме съмнява или наистина си "трол". Ми той ако имаше възможност да вкарва в затвора, със сигурност там щеше да е Алексей Петров, но уви. Също така и срещу Ц. Цветанов нямаше да се води дело и да е осъден на по-долни инстанции. Пак ти казвам, България не е Русия, където цялата власт да е в ръцете на един човек и който не му играе по свирката да бъде осъден, вкаран в затвора или застрелян. Тук колкото и да сме калпава Държава, има разделение на властите.
v.r.s. написа:
Не зная или не си наясно с това, което пишеш, което ме съмнява или наистина си "трол". Ми той ако имаше възможност да вкарва в затвора, със сигурност там щеше да е Алексей Петров, но уви. Също така и срещу Ц. Цветанов нямаше да се води дело и да е осъден на по-долни инстанции. Пак ти казвам, България не е Русия, където цялата власт да е в ръцете на един човек и който не му играе по свирката да бъде осъден, вкаран в затвора или застрелян. Тук колкото и да сме калпава Държава, има разделение на властите.
С кое не съм наясно? Ти какво си помисли, че искам Баце да бие лично 2 шамара на някой облажил се от заменка или подобен и да го натика зад решетките? Написах ти каква власт имаш и НИЩО не направи. Нищичко! Защо? И това при положение, че все ЕС му е в устата, а реформата в съдебната система беше едно от нещата за които най-много ни порицават от Брюксел и мрънкат, че няма никакъв напредък. Пак питам защо?
За мен обяснението е само 1 - не иска.
Румънците и те като гледам не са кой знае какво - Бекали излиза предсрочно. Но все пак са напред. Баце строеше пътища по тва време, ся ше ги ремонтира.
Той, FC_B си мисли, че България е Турция или Русия, та всеки, може да си прави, каквото си иска, да си вкарва в затвора, всеки, който не му е симпатичен и т.н.
И се чуди и не може да проумее, че това е невъзможно в една цивилизована страна.
И се чуди и не може да проумее, че това е невъзможно в една цивилизована страна.